2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Vira bismillah
-
Biz de yerimizi alalım, dün açıklanan sınavdan 66.8 puan alarak bu başlığa yazmaya hak kazandım Moral bozmak yok , benim idare ve anayasadan yanlışım yoktu ama insan haklarından ve iktisattan sadece birer doğrum vardı, Türkçe'de dikkatsizliğe bağlı 3 yanlış bekliyordum ki öyle de oldu muhtemelen. Bu sınava hazırlanacak arkadaşlara tavsiyem özellikle insan haklarını ve sonra iktisadı halletmeleri, şahsen ben önümüzdeki sınava önce bu iki dersi çalışarak başlayacağım.
-
@luthor hocam bir sinavzede olarak kurs takviyesinin şart olduğunu düşünüyorum bu sınav için
-
@y-oguz90 bende 71.19 puan ile yerimi aldım kardeşim (havamizida aldık :))
-
@atakantoprak Mart'ta ilan Mayıs'ta sınav varmış %70 olasilik
-
@oguzhan06 kaynak nedir
-
Başlamak gerek ilanı beklemeden
-
@oguzhan06 hayirli olsun adaş ben de 0 iktisatla 74 aldim. 3 tane soruda da once dogru cevap verip sonradan degistirdim(5yili 2 yil yaptim, 15 gune is gunu diye ekledim, 1946 yi 1945 yaptim ilk akla gelen dogruymus aci tecrube ) sinav ani stres de degil ama bir sey var olmayinca olmuyor benim gibi bir cok arkadasimiz vardir, mulakata cagrilanlardan da bu tip hatalari yapanlar vardir mutlaka biraz da nasip kismet insallah bu sinavda olur onemli olan eksiklerimizi gorup, kapatip, hatalardan ders cikartmak
-
Eski, 120-140 soruluk testlere geri dönsünler. Bulmaca gibi sınav. İçinde doğru düzgün, mevzuat bilgisini ölçen soru yok.
-
@oguzhan06 sakın kardeşim sakın, kurslara para dökmeyin, yazıktır emeğinize paranıza zamanınıza, piyasada üç tane kaynak var, altını çize çize hafızana kazıya kazıya çalış yapmaman için hiçbir sebebin yok.
-
Arkadaşlar bi daha ki sınav ne zaman olabilir bir bilgisi olan var mı? Varsa paylaşırsa çok makbule geçer.
-
Arkadaşlar ben eylul ayinda diye duyum aldim ama dogru mu bilmiyorum zira diger arkadaslar mart dedi o yuzden birsey diyemiyorum
-
sınav kuvvetle muhtemel gelecek arkadaşlar şimdiden başlamak lazım artık bu sınav top level sınavlarda en üstte artık bu sınav sonuçları şunu gösterdi ki içerisi şampiyonlar gibi o yüzden sağlam ve sabırlı bir şekilde çalişilmalı diye düşünüyorum
-
@y-oguz90 senin benim kardeşim bildigim 3 soru gitti
-
@k-33 bir kurs
-
Selamun Aleyküm bende 77,30 puan alarak ümidimi 2018 sınavına bıraktım. Sınava hazırlanacaklara Allah kolaylık versin.
-
Merhaba arkadaslar yenı sınav yenı umutlar, tecrubelerimizi calısmalarımıza sınav anımıza yansıtırsak kazanmamak ıcın engelımız yok umarım gelecek sınav hepımız ıcın ıyı sonuclar verır sizce sınav ne zaman olur
-
@sınavzedee kardeşim o üç kaynagın adı nedir ? varsa elimizde yüklenelim yoksa alalım
ben 73 aldım bu sınavda yenısıne hazırlanma vakti -
@kemoenes hocam idare anayasa hocası için önerebileceğim "yakın eğitim" var eğer online ders düşünüyorsanız. Ben anayasa-idare derslerini kpss için Levent Ersin hocadan almıştım,çok iyi bir anlatımı vardır. Sanırım onlinede de kendisi veriyor dersi. İsterseniz araştırın hem siteyi,hem de hocayı.
-