2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@paretowilfredo katılıyorum fikir olarak. Personel alımı çok da ilişkili olmasa gerek afrin konusuyla. Biz çalışmaya gene 1 2 aydan fazla ertelenmezmiş gibi devam etmeliyiz kesinlikle. Konusu açılmışken Allah mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. Hayırlı geceler cümleten.
-
@baumol Sn. Ağbal biraz eski tip bürokrat ve evet katı bazı konularda. GUY konusunda daha da katı. Duyduğum şeyler var benim de çeşitli vesilelerle paylaştığım oldu bunları. Aslında bütün kurumları da etkilediği oluyor bu durumun. Bazı kurumların alımlarını da etkilediği oluyor. Ek olarak araç tahsislerinden, sarf harcamalarına kadar da etkileri var açıkçası. Bakalım nereye gideriz böyle.
-
@bf24 Amin. Hiçbir şey onların bir damla kanından daha kıymetli değil. Allah yardımcıları olsun. Hayırlı geceler dostum.
-
@paretowilfredo teşekkürler. Sınav yakında olacakmış gibi çalışmaya devam etmeliyiz
-
Eylül ayını duyunca düşündün daha sınava 8 ay var 2 gün hiç çalışmadım hevesim çok kırıldı. inşallah öyle bir şey söz konusu değildir. Ahmet nohutçu hoca ilanın eylül aynına ertelenmesinden bahsetmedi. sadece ertelendiğinden bahsetti. ayrıca 100 kişilik ilanın Afrin operasyonundan dolayı ertelendiğini düşünmüyorum. öyle olağanüstü bir durum söz konusu olsaydı genellikle 1000 nin altına inmeyen hakimlik ilanı bahar ayı için gündeme gelmezdi. Ayrıca afrin operasyonu başarılı bir şekilde ilerliyor ve bu operasyonun 1 ay içinde biteceği söylendi. dileğim ilanın en geç mayıs ayında gelmesidir.
-
Buradan duyum gelmedikce fazla ümitvar olmayın.ben geçen sene Şubat ayında ,mayısta sınav varı çok duydum:) sınav Eylül'de oldu.
-
@osenebusene ne zaman ki burada sınav olacak dendi ilanı beklemeden başladım çalışmaya) şuan kesin olan sınav olacak ama ay planı dahasomut olarak belirmesi için mulakatlarin açıklanması gerekiyor görünen bu gibi
-
2018 sınavı kaymakamlık sınavı ne zaman olacak derseniz, bunu hocalar dahil kimse bilemez derim ve istatistik sunarım size geçen yıllardaki tarihleri. Tek yol göstericimiz resmi sınav ilanı olacaktır ve bence yarın sınav varmış gibi hazırlanmalıyız.
-
@osenebusene katılıyorum hocam mülakatlar sonuçlanmadan zor gibi görünüyor.
-
@bf24 zeytin dalı operasyonu nedeniyle kaç tane sınav ertelendi acaba sadece kaymakamlık mı?
-
@paretowilfredo Amin inşallah
-
@av-sena hocam süreci takip etmiyorum sadece kaymakamlık sınavı ile ilgili bilgim var. Ahmet hocanın açıklaması bu şekilde oldu. Bana da çok tatmin edici gelmedi diğer sınavlar rayında gidiyor çünkü.
-
@bf24 hedef kaymakamlık olunca diğer sınav süreçlerini takip edemiyor insan. Başka sınavlarla beraber çalışan arkadaşlar var hepsine ayrıca helal olsun valla.
-
nohutçu sınav tarihini tutturamadı bahaneyi afrin operasyonuna attı. operasyon ile hiçbir alakası yoktur. gerçi sadece nohutçu değil diğer tahmin yürütenler de tutturamadı. yine de nohutçu hocanın face grubunda milleti kale alması iyi niyetli olduğunu gösteriyor.
nisan sonunu bekleyin. çalışmalarınıza devam edin. sakın sakın boşlamayın arkadaşlar.
-
Buradan pazarlama mantığıyla çalışanlara sesleniyorum:
Sürekli sınav var diyerek milleti kurslara, uzaktan eğitimlere çekenler, kitap satanlar bir babanın dişinden tırnağından arttırıp okuttuğu, sonra da atanmak için rızkından kestiği alınterinin hesabını nasıl verecek?
Siz kaliteliyseniz, yayınlarınız, kurslarınız iyiyse millet zaten sizi tercih edecektir.
Milletin milli duygularıyla oynarak nereye kadar rol yapacaksınız?
Öğrenciilerden duyduğu duyumları sanki yüksek devlet makamlarından duymuş gibi rol kesenler bir gün aynaya bakın ve kendinize gelin.
Bir zamanlar bir köy okulunda bir defter kalem bulmak için neler çektiğinizi hatırlayın. Para hırsı gözünüzü bürümesin.
İlminizi satmayın. İlminizin reklamını yapmayın. En iyi reklamcı öğrencidir unutmayın. Öğrenciye müşteri gibi yaklaşanlar kaç dönem daha bu piyasada var olacaktır?
Allah var, hesap var!..
-
Yaklaşık 1 ay önce kaymakamlık adayları şubesiyle konuşmuştum ilan ile ilgili hiçbir gelişme yok demişlerdi. bununla ilgili herhangi bir çalışma yok. bunun üzerine 17 martta sınav olacağıyla ilgili ağız birliği oluşmuş dedim kendilerine. böyle bir tarih olsaydı haberimiz olurdu demişti bana. (adamların bilgiyi saklamadığını belirtmek adına...9 eylül ilanında 1 ay önce de aramıştım aynı şubeyi bana sen ders çalışmaya başla yakın zamanda ilan gelecek demişlerdi)
kaymakamlık ilanı kesinlikle zeytin dalı operasyonuyla hiç bir ilgisi yok. önceden planlanan bir hazırlık yoktu zaten.
şuanda idari hakimlik ilanı gelecek izlenimi oluşturulmuş. inşallah bunda da hayal kırıklığı oluşmaz. -
@wagner06 katılıyorum ek olarak da bende aldığım bilgi sınavın eylul ayında olacağı yonunde insanları ticari amaçlı görenlere de fırsat vermeyin. Çalışın kendinizi kendiniz yetiştirin
-
@fthgny, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Buradan pazarlama mantığıyla çalışanlara sesleniyorum:
Sürekli sınav var diyerek milleti kurslara, uzaktan eğitimlere çekenler, kitap satanlar bir babanın dişinden tırnağından arttırıp okuttuğu, sonra da atanmak için rızkından kestiği alınterinin hesabını nasıl verecek?
Siz kaliteliyseniz, yayınlarınız, kurslarınız iyiyse millet zaten sizi tercih edecektir.
Milletin milli duygularıyla oynarak nereye kadar rol yapacaksınız?
Öğrenciilerden duyduğu duyumları sanki yüksek devlet makamlarından duymuş gibi rol kesenler bir gün aynaya bakın ve kendinize gelin.
Bir zamanlar bir köy okulunda bir defter kalem bulmak için neler çektiğinizi hatırlayın. Para hırsı gözünüzü bürümesin.
İlminizi satmayın. İlminizin reklamını yapmayın. En iyi reklamcı öğrencidir unutmayın. Öğrenciye müşteri gibi yaklaşanlar kaç dönem daha bu piyasada var olacaktır?
Allah var, hesap var!..
o zihniyetler yok mu o zihniyetler..Duymak istedikleri harici sözlere kulaklarını tıkarlar, süslü cümlelerle entel havasına bürünürler, hiçbir eleştiriye gelmedikleri gibi seni onunla aynı düşünmediğin için haksız görüp suçlu ilan ederler...
-
Ahmet Nohutçu kaymakamlık sınavı tarihini tutturamadı,yeni grup açamayacağı kesinleşti ve hemen ardından idari hakimliği ortaya atması da ne kadar iyi niyetliyse..
-
@politics06 idari hakimlik mayıs için ihtimaller düşük, bir çok kişi aralık diyor.