2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Rüyamda Süleyman soyluyu görüyorum sınavı soruyorum Eylül’de sınav var diyor:) ya eylul 2 diyor ya da 22 eylul heyecanlanıp uyanıyorum
-
@siyaset-bilimci aynen öyle dostum Allah yolunuzu açık etsin
-
@tyr61 bu sene rüya aşaması erken başlamış biz sonuç açıklanma süreçlerinde rüya görüyorduk:)
-
@althusser hocam siz kazanmistiniz diye hatırlıyorum. Nasıl gidiyor staj aşaması biraz bahsetseniz bize de moral, motivasyon olsa
-
Arkadaşlar kaymakamlık grubunda son paylasilana göre @amirim arkadaşımızın dediği gibi sınav 2 eylülde sayı 100 temmuzda da ilan deniliyor bilginize bakalim bekleyip göreceğiz hep birlikte hayirlisi olsun
-
@hakim89 sınavın test olma ihtimali var mı instagramdan kaymakamadaylığı adlı sayfa sınav test olacak dedi
-
O konuda herhangi bir şey paylaşılmadi acikcasi hocam sadece sınav tarihi ve sayı var
-
Osym test olmasını talep etmiş galiba
-
Valla belirsizlik nasıl olacak bilmiyor iki sistem farklı birbirinden nasıl kanalize olunacak anlamadim umarım sınavın test olacağını bildiren arkadaş doğru duyum sahibi degildir
-
2 eylül mü 22 eylül mü kaymakamlık sınavları genelde cumartesi günü yapılıyor 22 eylül de cumartesiye geliyor
-
Bu test olayını en kısa sürede nereden öğrenebiliriz, çoğumuz ters köşe yeriz böyle bir durumda
-
Hepimiz açık üçlü sisteme göre çalışıyoruz kitapları ona gore aldık test sisteminin çalışma sistemi çok farkli umarım test sistemine geçilse bile son sınav açık üçlü olur grupta bir arkadaşımız ahmet hoca ile yazısmasini paylasmis ahmet hoca açık uclu olur demis bakalim ne kadar dogrudur bilemem hayirlisi sınav için netlik sağlayan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
-
Durup dururken neden test sistemine dönsünler ki ? Hiç mantıklı gelmedi bana ama bilemiyorum tabi. Umarım kısa sürede açıklama yaparlar. Test ve klasik sınavın çalışma mantığı aynı değil.
-
@monser bana da mantıklı gelmiyor kaymakamadayligi diye ınstagram kullanıcısı sınav kesin 2 eylül de sayı 100 demis ayrıca ösym talep etmiş test olmasını test olayını da kesin diyor ıns doğru degildir
-
@hakim89 Bir açıklama yapsalar da ona göre çalışsak ya...
-
@monser hocam açık uclu sisteme çalışmaya devam bence oyle bir durum mevcutsa bu hafta belli olur hayirlisi
-
Devlet yönetmek işte tam da böyle bir şey.. Sizin aldığınız bir karar, yaptığınız bir işlem binlerce belki de milyonlarca insanı etkiliyor. Hatta iddiası bile gördüğünüz gibi ilgili kitlenin hayat akışını değiştiriyor. Bu işlerin güzel yanları çok ama ondan daha çok olan bir şey varsa o da bu işlerin vebali, sorumluluğu... Rabbim layıkı ile yönetenlerden eylesin..
-
Sınavın test olması çalısma metodunu çok degistirir. Daha detayli çalısmak gerekir. Ayrica anayasa ve idare hukuku derslerinde bol bol soru cözülmesi gerekir.
-
@hakim89 khk grubunu mu diyorsunuz ? Orada gönderi yok ama kaldırılmış olabilir
-
@taromisaki9 hocam ilk bu grupta paylasildi gece https://chat.whatsapp.com/2juVEM86PKqJDPhWC1X2RG