2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Test olsun daha kolay olur diyen arkadaşlar önceki yıllarda test sorularına göz atın. Özellikle Türkiye ekonomisi ve insan hakları derslerinde bir kaynak bitirerek en az 4 de 3 yapma durumu bitti. Türkiye ekonomisinde yılların tüm ekonomik verileri rakamları oranları gibi zor ayrıntılar sorulmuş. İnsan haklarıda aynı şekilde.
-
Sınavın zor ve belirleyici soruları insan hakları ve Türkiye ekonomisi soruları
-
@rootofallevil turkiye ekonomisi sorulari gayet basitti iki sinavda da. test olursa nasil olur bilmem.
-
@issiz şuan test mevzusunu konuşuyoruz Zaten. Önceki kaymakamlık sorularına göz atmanız yeterli olacak klasik ve test arasındaki zorluk derecesini görmek için
-
Resmi gazetede sınavın klasik olacağı yazıyor. Bu daha sonra başvuru klavuzunda değiştirilebilir mi?
-
@mia_1071 Bahsettiğiniz bağlantıyı paylaşabilir misiniz? Ben bulamadım.
-
@onuktekin facebookta paylaşmış birisi bende telefondan girdiğim için bulamıyorumda ekran görüntüsü vardı. Teyit etmeden yazdım buraya. Belki asılsızdır.
-
Yanlışlık olmasın rg de böyle bi ifade yok geçen senenin ilanının ekran görüntüsü alınmış. Kusura bakmayın
-
teste döndügü icin herhangi bir kaymakamlık kursuna gitmek gerekli mi sizce?¿
-
@ese03 tek başına çalışıp kazanabileceğine inanıyorsan gitme kursa, ancak sınav zor da olsa kolay da olsa rakipler çok sağlam.
-
@kaydı-silinmiş evet farkindayim rakipler saglam ama son testi kpss sarti nedeniyle kacirmistim hep acik ucluya denk geldm yani o yuzden test nasil olur bilmiyorm osymnin acikladigi gecmis yillarin sorulari da gercekten kaliteli ve zor bakalim hayirlisi artk
-
test olursa sınav şimdi piyasadaki kitaplar hep açık uçlu sorulara yönelik durumda siz nasıl çalışacaksınız ?
-
@hkubradgn test soru bankası çıkarırlar 1 haftada merak etmeyin hocam
-
@kaydı-silinmiş vakit kaybetmek istemiyorum da önerebileceğiniz konu anlatımlı tek kitap var mı ?
-
İlk açık uçlu sınavdan önce, piyasaya çıkan soru bankalarına Çalisip sınava giren varmiydi. Formata yakinmiydi benzermiydi soru tipleri
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz bu sefer de 40-60 olur dağılım
O zaman tarihten 10-15 soru gelir iyi kasmak lazım.
-
-
Kaymakamlık için istisna i memurluk çalışması yok arkadaşlar...
-
@k-k :):):)
-
Türkiye Ekonomisi'nde Osmanlı zamanındaki ekonomik gelişmeler de var mı?