2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Nerde bu millet ya
-
arkadaşlar merhaba kaymakamlık sınavı kaynak kitap konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz?Seçimden sonrasını mı bekliyorsunuz dersler için yoksa eski basımlarla mı devam ediyorsunuz.Anayasa,idare konusunda Önerilere ihtiyacım var ve çalışmamı ona göre şekillendirmek istiyorum.Teşekkür ederim.
-
@birsorumolacaktı anayasa ve idareyi şimdilik bırakın diğer derslere yoğunlaşın.
-
@amirim buradayım
-
başlık çok sessiz
-
@new_user, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
başlık çok sessiz
ÖSYM'nin kılavuzu yayınlamasına bakar
-
Politicius insan hakları kitabını alan ve tavsiye eden varmı dostlar :))
-
@osenebusene bu politicus'u ben de merak ediyorum, ilan bi verilse kaynakları hemen tedarik edip başlayacam
-
@osenebusene birçok kez bitirdim o kitabı soru cevap tarzında ben beğendim beğenmeyenler var tabiki
-
@new_user Herkes ilanı bekliyor, ilan gelse hareketlenir. Yalnız diğer sınavları da olanlar için takvim çok fena karıştı. Uzun bir süre sınav yüzü göremedik şimdi de hepsi üst üste geldi.
-
@plansız sınavın hangi usulde yapılacağını bir an evvel öğrensek burada soru paylaşımı yapardık
-
@new_user Ben kendimi test olacağına inandırdım gibi bu kadar konuşmanın üstüne; tabi ilan gelince birlikte göreceğiz.
-
Gelen ilanların hep sınavdan 60 gün önce olduğunu baz alırsak.2 Temmuz ilan tarihi diye düşünüyorum.
-
@plansız ben daha önceden kazandığım için açık uçludan yanayım, test olursa daha zorlu olacak gibi geliyor
-
@freeboy açıkçası kitap formatı sevdiğim format ama reşit gürbüz hocanın kitabıyla arasında tercih yapmakta zorlanıyorum hangisini alayım diye
-
@plansız kesinlikle ben guy gelmez diyordum oda geldi
-
@new_user Eğer sınavın zorluğunu abartmazlarsa, açık uçluda kazanan bir aday testide büyük ihtimalle yapacaktır (ceteris paribus). Önemli olan bilmek, testte sadece süreye hakim olmak meselesi kalıyor.
-
Sınav içeriği aynı ilan haftaya geliyo...
-
@amirim hangi gün belli mi?
-
@osenebusene reşit gürbüz iyi ben sevdim onun dilini kullanıyorum şu an.arkasında baya soru da var iyi bir kitap olmuş