2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim hocam öncelikle allah razı olsun. 2014 sınavıyla aynı diyebilir miyiz soru dağılımı vs ?
-
Olasi bir cumhurbaşkanı degisikligi bu saaten sonra sınavı ve tarihini etkiler mi
-
Yarın yapılacak seçim,ülkemize,yurdumuza ve ulusumuza uğurlar getirsin.
Yaşasın büyük Türk Milleti! -
@kaydı-silinmiş 70-30 olur
-
@osenebusene tavsiye ederim insan hakları kitabı başarılı.
-
@corleone hem insan haklarına hem de sosyoekonomik yapı kitabına çalışıyorum. şampiyonlar ligi için uygun olduklarını söyleyebilirim:)
-
@aslan-reyiz yasin çobanın türkiye ekonomisi kitabı bence yetersiz kitabı hatim etmeme rağmen geçen sınavda sorulan izmir iktisat kongresine katılan gruplar sorusunu yapamadım:(
-
@aydinozdemir2, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz yasin çobanın türkiye ekonomisi kitabı bHonce yetersiz kitabı hatim etmeme rağmen geçen sınavda sorulan izmir iktisat kongresine katılan gruplar sorusunu yapamadım:(
Hocam tc ekonomi kitabı 4.baskının 36 sayfasında yazıyor . 1923 yılı birinci iktisat kongresi başlığında 2.paragraf
Yasin çoban son 5 li nin tc eko kısmı 281.sayfa kutu içindeki not paragrafında yazıyor
-
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi artık resmen yürürlüğe girmiştir. Artık hukuk kaynaklarını yenileyip süratle çalışma zamanıdır. İlan hafta içi gelir şimdiden hayırlı olsun
-
Hocam eski yeni karşılaştırma gelir mi ona göre mi çalışılmalı?
-
Seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.Yeni sistemle birlikte yürürlüğe girecek değişiklikleri karşılaştırmalı olarak paylaşıyorum.İyi çalışmalar dostlar.
-
@aslan-reyiz Teşekkür ederiz kardesim, secimden sonra yürülüğe giren hükümler de bu notta mevcut değil mi?
-
@aslan-reyiz geçtiğimiz yılın guy sorulari var mi elinde kardesim
-
Arkadaşlar hep anayasa değişikliklerine yönelmiş durumdayız idare hukuku için de yürürlüğe giren birçok değişiklik var. Bunu kapsayan bir not veya yakın zamanda hepsini kapsayan ayrıntılı bir konu anlatımı çıkması hakkında bilgisi olan varmı?
-
@aslan-reyiz hocam meşhur insan hakları soruları içinde pusuda bekliyoruz:))
-
Arkadaşlar A kadro kaymakamlık konu anlatımı hakkında yorum yapabilir misiniz?
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz hocam meşhur insan hakları soruları içinde pusuda bekliyoruz:))
İlan geldiğinde paylaşılacak
-
@bf24, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar hep anayasa değişikliklerine yönelmiş durumdayız idare hukuku için de yürürlüğe giren birçok değişiklik var. Bunu kapsayan bir not veya yakın zamanda hepsini kapsayan ayrıntılı bir konu anlatımı çıkması hakkında bilgisi olan varmı?
Önceki paylaşımlarıma bakabilirsiniz.
-
@olursaolur, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz geçtiğimiz yılın guy sorulari var mi elinde kardesim
-
@aslan-reyiz çok teşekkürler