2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@onuktekin belli olmuyor hocam işte sınavın ertelenecek olmasına kimse ihtimal vermiyordu.
-
@mia105 anladım hocam. Yani daha net birşey yok çalışması var fakat aynı takvime de uyulabilir. O zaman moral bozmadan çalışmaya devam zaten netleşir takvimdeki başvuru tarihine kadar.
-
-
İnşallah ertelenmez...
-
@osenebusene hocam arkadaş da güvenilir bir arkadaş fakat bilginin kesin olması çok önemli değil bakanlığon içinde nice çalışmalar yapılıyordur herşeyden haberdar olmak zaten mümkün değil. Erteleme çalışması varmış sadece netleşince ertelenme kararı zaten bu sınav başvuru tarhine kadar açıklanır resmi yollardan. O yüzden sadece erteleme çalışması olduğu için moral bozmaya şuan için gerek yok.
-
umarım böyle bişey olmaz dalgamı geçiyorlar ya
-
@bf24 doğrudur ben arkadasin güvenilir olduğuna katılıyorum.ben sadece diğer arkadaşların gorusunu merak ettim, yanlış anlaşılma olmasın.
-
Hayır yani seçimden önce eylül deyip seçimden sonra bunu aralık ayına atmanın mantığı nedir. Ösym takvimine girdiği günden beri bütün sınavları bırakıp buna çalışanlar var yazıktir ya. Umarım sadece plan olarak kalır.
-
@ayran ben mesala bırakmıştım herşeyi elimde patlamaz inş.
-
@can-mavi gelsen bir keşke de böyle bişey yok desen
-
@k-33 işsiz olduğum halde önümdeki kpss yi bende biraktim hocam. Eğer ertelenir ise fena halde elimizde patlar.
-
@mia105 kpss ıstenır mı pekı cogumuz kpss ye basvurmadık yada calısmadık
-
o değilde kesin olmadan neden ÖSYM yayımlar tarihi
-
Arkadaşlar %90 sınav ertelenebilir. İstisnai memuriyet durumu ihtimal dahilinde. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Bugün de aklıma gelmişti şimdi bakan değişikliği falan olursa ilanı etkiler mi diye? Aslında etkilenmemesi gerek sanki. Bakalım nasıl sonuçlanacak?
-
@kaimmakam1 kaynak nedir
-
Bence sadece mülakat olsun, sınav yapılmasın
-
@cevatcobanli444 sende rahatça kaymakam olabil demi
-
@kaimmakam1 İstisnai memuriyet durumuna yüzde kaç ihtimal veriyorsunuz? Ulaştığınız duyuma göre sizin yorumunuzu soruyorum yanlış anlaşılmasın.
-
anladığım kadarıyla birden fazla kişi aynı duyumu almış, erteleniyorsa ertelensin ama en azından kontenjan, sınavın usulü gibi konulara açıklık getirecek bir ilan versinler de önümüzü görelim.