2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@aslan-reyiz hocam gözümden kaçmış anayasa ve demokrasyi aldım ama idareyi göremedim sayfa sayısını paylaşabilirmisiniz.
-
ya arkadaşlar kitap, not vs paylaşıyorsunuz iyi güzel de ben bazılarına baktım piyasada satışta olan kitaplar bunlar, bu tarz paylaşımlar kul hakkına girmiyor mu şimdi? içiniz rahat ederek nasıl çalışıyorsunuz böyle anlayamıyorum.
-
@new_user adamlar telif hakkını ihlal ederek hakimlik sınavına çalışıp hakim oluyorlar.
-
Şimdi bir sürü ilişkili ilgili kuruluşlar üst kurullar var bunların hepsinin düzenlenmesi yapılmadı. Bunları kapsayan idare kitapları çıkmadı. Çıkmasını beklersek de geç kalmış oluruz. Nasıl olacak bilmiyorum ama en sağlam adim mevzuat.org dan bakmak. Mesela mit müsteşarlıktı başkanlık olarak cb nina bağlandı. Savunma sanayi müsteşarlığı da başkanlık olarak cb bağlandı gündemi sürekli takip etmek lazım. Başka zor ve kesin kez bu son düzenlemeler sorulacak ve fark yaratılacak.
-
@tyr61 bütün değişikliklerin ilk sınavda hemen sorulması uygun olmaz. ÖSYM 'nin uygulamaya tam oturmamış birseyi kagit üzerinde öyle gözükse bile bunu yaptığı sınavlarda sormuyor . Diyelim ki sordu onuda 2017 adli hakimlik sınavında sordugu soru gibi Oluyor . HSYK 2017 değişikliği sonrası Adı ne olarak değişti cvp : hâkimler ve savcılar kurulu ( HSK ) BU TARZ ........
-
İlan bugün gelir mi acep
-
Bende @SUIGENERIS e katılıyorum. Değişikliklerden de gelecektir ama ağırlığın diğer konulardan olacağını düşünüyorum.
-
Sınav Erteleniyormuş.
-
Beyler moral bozmak istemem ama sınav erteleniyor %90 kasım aralık
-
Nerden bu bilgi
-
Burası karışacak
-
Böyle bir duyum aldım bakalım neler olacak
-
Kaymakamlık sinavimi erteleniyor sırf? Yani akla değişen sistemle istisnai olabileceği bile geliyor artık
-
@osenebusene hocam istisnai memurluk olacak olsa sınav ertelenmez sınav kalkar.
-
Bugün bir görüşme vardı. Bakanlığa kaymakamlık istisnai olacak bilgisi gelmiş olabilir. Ertelenecek derler sınavı tamamen kaldırırlar.
-
Yahu kaymakamlık istisnai memurluk olacak olsa bu 2 hafta önceden zaten belli olur ösym sınav takvimine 2 eylül diye eklemezdi.Ösym bakanlıktan habersiz mi ekledi sınav takvimine kaymakamlık sınavını?
-
Sınavın ertelenmesi olağan bir durum olabilir fakat istisnai memuriyetten dolayı ertelenmesi saçmalık olur öyle olsa sınav komple kalkar.
-
Şuan lık sadece sınav erteleniyor arkadaşlar kalkma durumu yok
-
@mia105 hocam sizi tanırım eskiden beri o yüzdeen dikkate alıyorum sözünüzü. Duyumunuz nerden ve ne ölçüde net?
-
@bf24 duyum bu işin kalbinden hocam şuan erteleme çalışması yapılıyor kasım aralık içim