2018 Kaymakamlık Sınavı
-
cumhurbaşkanı birinci ağızdan demişti birkaç hafta önce istisnai memuriyet durumu yok diye. koca ülkede bir tek konuda önünü göremeyecek mi binlerce insan? ayların, yılların emeğini bir çırpıda çöp etmek mümkün müdür ya?
-
Arkadaşlar bugün yeni sistemle alakalı cumhurbaşkanı başkanlığında toplantı yapıldı. Erteleme duyumlarını görünce bizzat bakanlığı aradım. Sınav tarihini sordum henüz netleşmedi dediler. ÖSYM takviminde 2 Eylül olduğunu söyledim. Tekrardan henüz netleşmedi dediler. Başka duyumu olan arkadaşlarımız varsa paylaşsın lütfen...
-
Önümüzdeki süreçte kpss, kaymakamlık, sayıştay, guy, dguy, vmy gibi birden fazla sınav var. Bu yoğunlukta sadece iki ay ertelenmesi benim için olumlu bir gelişme olurdu, ders çalışma açısından. Ama sadece bu sınavı bekleyen arkadaşlar için oldukça can sıkıcı bir gelişme. En büyük mesele ise ertelenme ihtimalinin, istisnai memuriyet konusuyla beraber zikrediliyor olması.
-
Beyler değişmeyedebilir sakin olup bekleyelim haber gelicek
-
Erteleme yok. Sınav 2 eylül kesindir.
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Erteleme yok. Sınav 2 eylül kesindir.
Reis Paşa geldi ve noktayı koydu!
Sağolasın varolasın kardeşim. -
@kaymakamadaylıgı üstad seni burda görmek ne güzel, hoşgeldin
-
@kaymakamadaylıgı reis içerik hakkında da bilgi versen gelmişken kesin test mi sınav?
-
@kaymakamadaylıgı teşekkür ederiz yüreğime su serptiniz Allah razı olsun
-
@kaymakamadaylıgı hocam emin misiniz Kaymakam adaylığı şubeyi aradım. Ertelenme ihtimali var denildi. İnsanlar dersanelere kaydoluyorlar bir ton masraf ediyorlar diye sıkıştırınca kasım aralık olabilir dedi.
-
@kaymakamadaylıgı Çok sağolun hocam. İçimizi ferahlattiniz. Sizi burda böyle bir haberle görmek çok güzel.
-
@say-alija ne zaman aradınız
-
Hayırlısıyla şu sınava bir girseydik
-
@k-33 16.07
-
Çok şükür ya bian herşey bitti demiştim
-
@say-alija, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
telenme ihtimali var
altın gol gibi bir şey olurdu sanırım...
-
@kemoenes inş hocam inş 2 eylül olur trol damgası yemeye razıyım
-
Facede de dolaşıyor bu söylentiler çok moralim bozulmuştu işin doğrusu
-
Sıkıntı yok ilan 2 gün içinde yayınlanır.
-
@kaymakamadaylıgı testmi hocam