2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@illidan iktisadı hemen bitir kardeşim. Sonraki kısımları halledersin inşallah. İdare üzerinde iyi dur en çok soru ordan geliyor malum
-
@mia_1071 tamamdir hocam sagolun tavsiyeniz icin.. ben de mikrodan basliyordum zaten..
-
@illidan kolay gelsin kardeşim Allah muvaffak etsin
-
@kaymakamadaylıgı merhaba Bu sınav için geç başvuru tarihi verilecek mi?
-
@mia_1071 eyvallah. hepimizi insallah. Allah yardimcimiz olsun..
-
sınav testmi?
-
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar dilerim. Uzun süredir forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Ben de bu sınava girmeyi düşünüyorum Mevla'm hepimizin gönlüne göre versin, yolunu açık etsin. Sizde ricam sınavla ilgili olarak kurulan bir whatsapp grubu varsa beni dahil etmeniz, bunun yanında iktisat ile ilgili sıfırım diyebiliri. Bu sınav iktisatsız kazanılır mı ? İmkansızsa nereden başlamalıyım bi yol gösterirseniz çok sevinirim.
-
Vay mekanın sahibi gelmis hoşgeldin dostum:) @kaymakamadaylıgı
-
@illidan Düzenli bir çalışmayla iki ayda bir hayli yol alınır özellikle sadece bu sınava çalışıyorsanız.
-
@sinavtimi Bu sınav iktisatsız kazanılır mı bilmem ama çok zor olsa gerek sanırım diğer kalan tüm derslerin tamamına yakınını doğru yapmanız gerekir. O yüzden biraz iktisatla desteklemeniz iyi olur. İktisat bilginizin az olduğunu söylemişsiniz, Erdal Ünsal karmaşık gelebilir, Yüksel Bilgili makro-mikro tavsiye edebilirim. Bunun yanında biraz detaylı kpss kaynakları da az zamanda birkaç soru yaptırabilir.
-
@illidan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
bekliyorum, simdiden tesekkur e
Öncelikşe söyle diyim kardeşim , evet altyapı önemli fakat uzun süreden beri tekrar etmiyorsan altyapı çok az bir faydası olur .Süreye gelince İktisat temeli olan arkadaşlar için mikro ve makro biliyorsa 20 günlük süre bile fazlasıyla yeter.Sınavı detaya inip kasanların kaybettiğini çok gördüm.Kpss kitaplarından çalışanların rahat bir şekilde kazanacağı bir sınav olduğuna inanıyorum.İktisat hiç yoksa 40 günlük süre fazlasıyla yeter ama günlük 8 saat çalışma kesin ve şart.
-
bu erteleme muhabbeti nedir birileri yardimci olabilir mi
-
@plansız evet sadece bu sinava calisiyorum.. yorumunuz icin tesekkur ederim
-
@sinavparambitti tesekkur ederim hocam.. uzun suredir tekrar yapmiyorum ama en azindan kitabi actigim zaman yabancilik cekmiyorum o acidan faydasi oluyor gecen sene sinava girmis olmamin.. iktisadi 3 haftada bitirmeyi planliyorum ben de insallah.. hayirlisi olsun hepimiz icin.. tesekkur ederim ilginize
-
@KaymakamAdaylığı disindaki arkadaslara sesleniyorum ve yanlis anlamamanizi rica ediyorum
lutfen nolur
"ertelendi,bakan test-klasik konusunda serzeniste bulundu,istisnai memurluk olcak,cok yakında olan birisinden duydum"vb.seyleri kenara birakalm. Tesekkurler , iyi geceler.
-
İlan geldi gözümüz aydın.
-
@mustapha göremedim hocam nerede
-
@nopainn![alt )ogain DPB sitesinde
-
@kaymakamadaylıgı senin bizim üzerimizde hakkın çok belki direk mesajı okumazsın diye buraya da yazıyorum çok güzel bir insansın inşaallah birgün sizinle tanışmak nasip olur. Allah razı olsun
-
Yuh be!180 tl nedir arkadaş! Ayıp günah be!