2018 Kaymakamlık Sınavı
-
ilan dpb sitesinde
-
-
Gözümüz aydın hayırlı olsun
-
Hadi açılış benden olsun 72 net ile kapatır
-
Turkce 14 tarih 4 tr ekonomisi 10 insan haklari 6 / anayasa 13 idare hukuku 18 idari yapi 14 mahali idareler 9 iktisat 12 soru gelecek. Hayirli olsun
-
şükür rabbime şükür hepimiz için hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun ilanımız. Sınav ücreti enflasyondan payını almış Sanırım sorularda oransal olarak geçen sınava göre ağırlığı en fazla değişen idari yapı.
-
ben daha fazla bekliyodum en az 200 olur diyordum ama
-
Arkadaslar “Sınavın yapılması ya da yapılmaması İçişleri Bakanlığının yetkisindedir.” Bu madde sizi rahatsiz etmedi mi
-
@1umut hiç dikkat etmedim.
-
Ekonomi( 12) içerik olarak
İktisat okulları
Makro
Mikro mu arkadaşlar ??? -
@suigeneris umarım iktisat okulları yoktur.
-
@k-33 resmen siz basvurun,ucreti de yatirin, saatlerinizi gunlerinizi ayirip calisin, umutlarinizi hayallerinizi baglayin ama biz iptal edebiliriz ona gore diyorlar
-
@1umut ben öyle olduğunu düşünmüyorum onda bir art niyet yok bana göre.
-
@1umut Siz söyleyince fark ettim. Geçen yılın ilanına baktım hemen ama orada böyle bir şey göremedim.
-
@k-33 bilmem, sayistayda da boyle bi serh vardi adaylar 2 gun once baska illere gonderildi beklenmedik sekilde.
Eski ilanlarda varsa bilemem ama bu ilana ozel geldiyse bi artniyet olmamasi mumkun degil -
İktisat kısmında mikro makro para oluyor geçmiş yıllara bakarsanız son 4 lüden sor gelmez tc eko zaten ayrı soruluyor.
-
@plansız yok mu eski ilanlarda? O zaman degisik bi durum valla. Ben oylesine konulmus bi madde olarak dusunmuyorum acikcasi. Hani eski ilanlarda olsaydi belki klasiklesmks bi sey derdim ama:(
-
@aslan-reyiz reyizzz senin hazineden yok mu bi paylaşım:)
-
@aslan-reyiz reyiz ne varsa yolla , sendeyizz