2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar sınavın yapılıp yapılmaması içişleri bakanlığının insiyatifindedir kısmı bir önceki ilanda yok. Sahtekar mütahitler gibi paraları toplayıp daireyi teslim etmemezlik yaparlar mı acaba Benim aklıma başvuru tarihinden önce bu durumun yaşanabileceği geliyor diğer türlüsü çok saçma olur bi çok kişi soluğu mahkemede alabilir. Başvuru tarihine kadar 5 temmuz iptal edilmezse bu sınav yapılır bence
-
oh gelmiş beklenilmekte olan.
-
Neyse ki e sinav saçmalığı yok.
Adaylar, testteki soruların cevaplarını optik okumaya elverişli cevap kâğıtlarına işaretleyecekler, cevap kâğıtları ÖSYM’de optik
okuyucu ile okunacak ve bilgisayar ortamında değerlendirilecektir.Sütten ağzi yanan, yoğurdu böyle üfleyerek yiyor sanirim
Sinav test diye herkes girer artik, acik uclu deyince bazilari girmiyordu.
Hayirli olsun herkese
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Neyse ki e sinav saçmalığı yok.
Adaylar, testteki soruların cevaplarını optik okumaya elverişli cevap kâğıtlarına işaretleyecekler, cevap kâğıtları ÖSYM’de optik
okuyucu ile okunacak ve bilgisayar ortamında değerlendirilecektir.Sütten ağzi yanan, yoğurdu böyle üfleyerek yiyor sanirim
Sinav test diye herkes girer artik, acik uclu deyince bazilari girmiyordu.
Hayirli olsun herkese
Ne güzel açıklama yazmışlar bir de optiğe işaretliceksiniz vs vs e sınavdan sonra sıkıntı çıkınca cesaret edemediler gerçekten
-
Selamun aleyküm. Arkadaşlar askerlik sınıflandırma tarihim 26 Temmuz ve askerlik durum belgesinde 30 Haziran'a kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor. Başvuru için sıkıntı yaşar mıyım? Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler ve hakkınızda hayırlı olsun, umarım devlete ve millete hayırlı hizmetlerde bulunursunuz.
-
Hepinize merhaba dostlar. Bekledigimiz ilan geldi ve sonunda herkese rahstça bir hazirlik yapma imkani dogdu neyse ki. Sayi guzel sinav guzel hadi bakalim cogunuzu mulakatta goruruz inşallah. Allah yardimciniz olsun hepinizin.
-
Merhaba herkese basarilar arkadaslar anayasa ve idare hukuku için değisiklkerden sonra yeni sisteme göre hazirlanmiş onerebileceginiz kaynak var midir hepsinin bir arada olduğu tesekkurler.
-
@paretowilfredo hocam önereceğiniz bi kaynak varmı ve bu sürede nasıl çalışmamı önerirsiniz
-
@polisiye-roman Görev tamam ... herkese başarılar diliyorum
-
- Dönem kaymakam adaylığı sınav süreci hayırlı olsun.
-
arkadaşlar sosyo ekonomik ile ekonomi ayrı ayrı verilmiş bu iki ders türkiye ekonomi dersi mi genel anlamda
-
@sgkgeliyorum Dostum bu konuda daha deneyimli dostlarin bir cok istişaresi mevcut yukarda onlar daha faydali olacaktir
-
Hayırlı olsun ...
-
Hayırlı olsun arkadaşlar...
-
@hukukcusmith, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba herkese basarilar arkadaslar anayasa ve idare hukuku için değisiklkerden sonra yeni sisteme göre hazirlanmiş onerebileceginiz kaynak var midir hepsinin bir arada olduğu tesekkurler.
Themis yada nohutçunun yayınlarını alabilirsiniz.Temmuz ortasında çıkaracaklarmış.
-
ilan hayırlı olsun arkadaşlar..
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz para banka da mı var?
Nadir de olsa 1 tane sorulduğu yıllar mevcut.
-
@suigeneris, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar ekonomiye iktisat okulları dahil mi ?
Sorulduğu yıllar mevcut.Makronun içinde sorulabiliyor.
-
ve yine en baştan başlıyoruz.şimdiden herkese başarılar diliyorum.ayrıca ders çalışma ve kaynak seçme konusunda 2017 kaymakamlık Sınavı başlığı altındaki hayati derecede faydalı paylaşım ve yorumlara bakmanızda fayda olacaktır.
“Seni düşünmek güzel şey,
Ümitli şey,
Dünyanın en güzel sesinden
En güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey...
Fakat artık ümit yetmiyor bana,
Ben artık şarkı dinlemek değil,
Şarkı söylemek istiyorum." -
@aslan-reyiz peki hocam uluslararasi iktisat sorulmus mu gecmis yillarda?