2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@myasar021 ekonomi makro mikroyu kapsıyor hocam.
Diğeri Türkiye ekonomisini. Aynı değil yani -
@can-mavi geçen sene themisin idaresini almıştım aynı kullanalım mı? Malum bi dünya değişiklik olacak elimden geldiği kadar kanun okumaya çalışıyorum
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim
-
Kitap yerine mevzuat taraftariyim çünkü değişikliklerin hepsinin işleneceği bir kitap yetişmeye bilir .
-
@can-mavi hocam bunlarda mahalli idare yapısı bölümleri var mi, yani sınavı tamamen kapsıyor mu
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi hocam bunlarda mahalli idare yapısı bölümleri var mi, yani sınavı tamamen kapsıyor mu
Sinava girmeye istekli gördüm seni
-
Kanunname kitabı 15 güne çıkıyormuş . Ben yinede Themis alacağım orası ayrı tabi.
-
@suigeneris themisin ne zaman çıkıyor kardeşim yeni baskısı bilgin varmı?
-
@bf24 valla kardeş Şubat 2018 kullanıyorum idareyi . Anayasada Ağustos 2017 şuan çok gunceller zaten . Sadece artık yeni hükümlerin kitaba işlenmesi eskilerinin silinmesini bekliyor kitaplar . Temmuz sonunu bulur themisler . Çünkü themis cikardimi sağlam çıkarıyor .
-
@genclerbirlikli kapsıyor kardeşim
-
@rorschach159 idareye ben de degistirmeyecegim bende de son kaymakamlık sınavında aldigim kaynak var , üzerine yazarım değişiklikleri
-
Test kitaplari ne zaman cikiyomus bilen var mi arkadaslar ?
-
@can-mavi eyvallah hocam sağolasın
-
@shady1 maliye sağolsun
-
@genclerbirlikli var hepsi. Themis çok çok iyidir, hatta mahalli idareler çok temiz hazırlanmış. Temmuz ortaları yeni baskı çıkıcak demişti Ümit Kaymak. Kitapta son ünitede idare hukukunda özel yasalar diye bir kısım hazırlanmış, çoğu kanunu da eklemiş.
-
@möözun tamam yeni baskıya kadar iktisat tarih bakarım o zaman
-
Bu arada dün iyuk çıkmış çözerken farkettim. Kaymakamlığın test yapıldığı senelerde İyuk'tan da sağlam sorular gelmiş. İlanda yazılmamış ayrı bir konu başlığı olarak ama görünce belirteyim dedim.
-
@möözun bende themisten hazırlandım guzel kaynak ama mesela mahalli idarelerde geçen yıl sorulan köy sandığı yoktu kanuna da bakmakta da fayda var
-
@timuçin evet onu da söyleyecektim hocam. Köy kanunundan yanılmıyorsam 105. Dönem sınavında da ayrıntılı bir soru gelmiş. O yüzden köy kanunu ayrı okunmalı. Zaten kısa bi kanun, vakit ayrılıp okunabilir
-
@möözun hocam bu mevzuat kanun fln nerden bakiyosnz bu konulara birz yabancıym da kusura bkmayn bilmiyorm vmy dguy için fln da idare için kanuna mi bakalm dirk