2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar.Yarın saat 10.00 da söz verdiğim gibi "İnsan hakları test sorusu" paylaşacağım.
-
Hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar. Rabbim utandırmasın...
-
@aslan-reyiz para banka da mı var?
-
Arkadaşlar ekonomiye iktisat okulları dahil mi ?
-
Daha önce yanlışlar doğruyu götürmüyordu sanırım ?
-
@circassian yine götür muyor atladigim bir yer mi var
-
@suigeneris götürüo 4 yanls 1 dogru
-
Bekleyen herkese hayırlı olsun. Allah utandırmasın
-
Arkadaslar acikca bu sinavin istenilirse yapilmayacagi yaziyor. Bu gercekten kimseyi rahatsiz etmedi de mi kimse orali degil:D
Hicbi kesinligi olmayan bi ilan ve beni cok uzdu. Ilanin gelmesi kesinlikle ustundeki belirsizligi kaldirmadi. -
Yani simdi biz para yatircaz ve canlari isterse sinav yapacaklar.Dogru mu anladim?
-
"Sınavın yapılıp yapılmayacağı İçişleri Bakanlığının insiyatifine bağlıdır."
Kanımca idare tarihimizin son Kaymakam Adaylığı sınavına giriyoruz değerli arkadaşlarım! -
@1umut 107. Dönemin her aşaması belirsiz geçecek galiba ben de okuduğumda şaşırdım.
-
Alan ve genel kültürün puan ağırlığı aynı olacak sanırım , geçmiş yıllarda böyle değildi ya da ben gözden kaçırdım.
-
Sırası değil ama daha önceki test sınavlarında kaç doğru sayısı yapan kazandı bilen varmı arkadaşlar.
-
hepimize hayirli olsun varmi grup calismasi benide ekleseniz arkadaslar
-
4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu?
-
@bf24, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Sırası değil ama daha önceki test sınavlarında kaç doğru sayısı yapan kazandı bilen varmı arkadaşlar.
2014 te yapılan son test sınavında 80 soruda 63 doğru yapan kazanmıştı.160 lik dönemlerde 125 üzeri kazanıyordu genel olarak.
-
@aslan-reyiz ortalama 75 80 arasi kazandirir bence
-
@amirim isimli arkadaşımıza helal olsun gerçekten. Tarih, sayı, çok az kişinin ihtimal verdiği test sınavı, hepsini doğru haber verdi.. yaşasın test sınavı
-
Yanlış doğruyu götürüyor ya işte şimdi hakkaniyetli bir sınav olacak.