2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim sinav test oldugunda kac soru olur derslere gore dağılım nasıl olur bir fikiriniz var mi
-
@amirim eyvallah hocam
-
Khk grubunda 80 soruluk test olacağı söyleniyor
-
@fc-real-gdp Güzel bir tespit güzel cevap
-
@rootofallevil Bezdik artık ya neyse ne değilse bi belli olsun da biz de önümüze bakalım ona göre bu kadar zor mu bir şeyi açıklamak ben anlamıyorum
-
@istihbarat_mia test olacagı için pazar günü ... usluba dikkat edelim lutfen
-
Geçen yıl da aynısı olmuştu bayram tatili dönüşünden sonra yapılmıştı bu yıl da aynısı olacak bilerek mi yapıyorlar bunu
-
@amirim sinirini başka yere kus birader üslupta sorun yok.Sen hem gidiyordun ne oldu buradasın hala?
-
Sınavın test ya da klasik yöntemle yapılmasının pek de bir farklılık ya da zorlaştırıcı bir durum oluşturacağını düşünmüyorum açıkçası. Elden geldiğince bilgi hâfızlığı yapmak gerekiyor her iki tür sınavda da çünkü (sınavın formatı meselesi).
Bir an önce açıklansa da çalışmaya başlasak. -
Bu konuda çok sürmez net bir bilgi gelir elbette, hiçbirimiz gerilmeyelim arkadaşlar okuyan herkeste stres oluyor ister istemez. Allah kolaylık versin çalışan çabalayan herkese.
-
Allah şöyle buyurur:
İnsanın oruç dışındaki tüm amelleri kendi içindir.Oruç benim içindir onun mükafatınıda ben vereceğimMuhammed'in canı kudret elinde olan Allah'a yemin ederimki oruçlunun ağız kokusu Allah katında misk kokusundan daha güzeldir"
(Buhari)Hayırlı Ramazanlar kardeşlerim...
-
@rootofallevil kaynak ney tam olarak hocam?
-
@hedef-mulkiye facebookta bir grup orda söylenmiş
-
Test olma ihtimali artmış sınav eylülde
-
Arkadaşlar hayırlı günler kaymakamlık için hangi kaynaklardan çalışmalıyım yardımcı olursanız mutlu olurum
-
@istihbarat_mia dostum ihtimal degil artık bir kac gunden beri bu olayı ogrenmeye çalışıyorum her sorduğum kaynak test diyor acik uclu sistemi artik kapanmış
-
@enea profösörün birine sormuşlar hocam 2 kere 2 kaç eder oda demiş ki 4 olaBİLİR...misali
-
Yönetmelik çıkana kadar test duyumlarına aldırış etmeyeceğim
-
Test olsa bile şu an anayasa ve idare için güncel test kitabı yoktur herhalde mecbur bekleyeceğiz zaten
-
Arkadaşlar can çelikte sınav test kaymakamlıgın son sınavı olabilir demis bu arkadaş geçmişte sınav tarihlerini genelde söylemistir