2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@hedef-mulkiye hocam aralık ne alaka o kadar uzak bir tarih için sağlam duyum almak çok güçtür Eylül’e EyvAllah ama aralık hiç mantıklı değil. Aralıkta olabilir ama o tarihte olacağını ancak temmuz ağustos hatta eylül ayında duyarız.
-
@hedef-mulkiye, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Test olma ihtimali yok amaç zaten giren sayısını azaltmak malum bizim ülkede ÖSYM sınavlarını loto gibi ( şansımı deneyeyim mantığı ile ) gören çok bizim mahallede ki fırının kürekçisi bile açıktan iktisat okuyor dün pide almaya gittim adam bana diyor bütün sınavlara girecem tek kaymakamlığa girmem o boşluk doldurmamış müfettişim.
Amaç sayı azaltmaksa kpss kaldırılmazdı çünkü klasik de 12 bin kişi giriyordu test ya da klasik olmasının sayı ile ilgisi yok çünkü bu iş ideali olanlar için biçim fark etmiyor.Testken kpss şartı vardı 85 üzeri en iyi 1100 kişi yarışırdı.Klasik diye girmeyenin aksine yüzeysel oluyor diye giren daha fazla yani.
-
@27ömer27 ben kimseyi linç etmedim öyle bir amacım da yoktu şuan kesin olan birşeyde yok hala hergün her an yeni şeyler oluyor ve ben ihtimaller üzerine söyledim pgm yi arayın sorun test olacak yada klasik olacak diye kesin bir bilgi veren olursa tamam diyeceğim ama şuan onlarda bilmiyor ve ihtimaller üzerine duruluyor ihtimali yükseldi denildi bana bende sizinle paylaştım amacım ilk ben duydum bakın benim dediğim doğruymuş niyetinde değilim sizlerle paylaştım hemen.Burada herkesin bir amacı var nihai amaç sınavı kazanıp mesleğe girmek sınavı en erken ben biliyordum ve öylede çıktı gayesi değil.
-
foruma uzun zamandır giremediğimden dolayı ne söylendi ne yazıldı haberim yok, daha önce belki yazılmıştır ama ben de yazayım da köşede dursun.. sınav eylül'de (muhtemelen 2 aylül), test konusu ise yüzde 70 ihtimalle test, ösym artık e-sınav düzenine geçiyor..
-
@can-mavi test üsülü olursa KPSS şartı geri mi gelicek? 2 eylül mü 22 eylül mü?
-
@uzmanyrd bu sınav için kpss şartı yok , sonra kiler icin ise bilmiyorum
-
Arkadaşlar Kesin net bilgi veriyorum hatta içişleri bakanlığının terasında Ankara manzarasından bildiriyorum bu konuya açıklık getirmek içişlerinde çalışıyorum sınav AÇIK UÇLU ösym ile yapılan 8 yıllık bir protokol var.
-
Haydaaa, yahu bu kadar zıt bilgiler nasıl meydana geliyor? Bir diğer husus ise sınav ilanı gelip de sınavın tarihi netleştiğinde ve test veya açık uçlu olduğu meydana çıktığında şuan kesin bilgi veriyorum diye konuşanlardan bir tarafın yalan yanlış bilgi verdiği ortaya çıktığında ne hissedecekler acaba ? Vebal altına girmekten hiç mi korkmuyorlar? Kimseyi hedef aldığım yok, lakin ilan geldiğinde bir tarafın kesin diye paylaştıkları elinde yüzünde patlamış olacak. Ne kadar sisli, belirsiz, karışık bir zamana denk geldik yahu, Allah yardımcımız olsun.
-
@akpolitika sinav tarihi ve ilani hakkinda bilginiz var mi
-
@akpolitika sınav tarihini öğrenebildiniz mi ?
-
@the-kaymakam ösym açık uçlu sınav yapacağını duyurmuştu googlde arat martta açık uçlu sınav yapacağız demişlerdi
-
@akpolitika http:// www. gazetevatan. com/-acik-uclu-beceri-olcuyor-mart-ta-kaymakamlik-sinavi-yapacagiz--724706-gundem/ evet haklısın osym açık uçlu yapacaz demiş ama 2015 te
-
@enea şimdi sınav 2018de olacak büyük ihtimal test olacaksa bunu önceden açıklaması lazım
-
@akpolitika test olacaksa eğer, insallah aciklarlar önceden ama aciklamazlarsa ilanla ogrenirsek çokta şaşırmam
-
Öncedende söylediğim gibi kardeşlerim şuan için sadece ihtimaller söz konusu (test mi klasik mi diye) tek kesin olan şey sınavın eylülde olacağıdır.
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@hedef-mulkiye firinda kurekci olarak calisanlarin okumaya haklari yokmu, anlayamadim?
Helal olsun kendisine, azmi herkese ornek olsun. Herkes esit sartlarda dunyaya gelmiyor, imkanini yara yara bi yerlere gelmeye ugrasan kisilere hayran olmamiz lazim, kucumsememiz degil.O adam okumamış kendisi anlatıyor liseden kaçtığını kızlarla takıldığını filan açıktan okumuş iktisat peki ya ben Boğaziçi iktisat mezunuyum bırak ayları yıllarca günlük 3-4 saat uyku ile yetiştim geçmişsin karşıma iyilik perisi gibi ben senin gibi taşrada okumadım tabiki karşıyım aofe iktisat fakültede öğrenilir.
-
@hedef-mulkiye benim tasrada okudugumu nerden biliyorsunuz:)))))))))
Her insan hata yapabilir, heleki bu hatayi yaptigi yas cok genc bi yassa herkes ikinci bi sansi hakeder. Hatta iki de degil, herkes yasadigi her yeni gun yeni bi sansi hakeder.
Ben de bu ulkenin en saygin okullarindan birinden mezunum, ama bi aof mezunu- liseden okuldan kacmis -firincida kurekci olrak calisan birisi bi sinavda beni gecerse bi sinavda sapka cikartir, helal olsun derim. Bi bogazici mezununa gore fazla gerginsiniz:D birakin insanlar okusun, her sinava girebilsin, gecmisteki hatalarini duzeltmek icin, sartlarini iyi kosullara cekebilmek icin ugrassin. Hic kimse “kurekcisin sen kurekci kal” muamelesini haketmiyor. Insanlara bu bakis acisiyla bakan birisi de kaymakam olmayi haketmiyor “bence”. Iktisattan baska ogrencek cok seyiniz var, umarim uykusuz kaldiginiz gecelerde biraz da onlari ogrenmek icin ugrasirsiniz:)) -
@hedef-mulkiye Taşra üniversitelerini küçümseyen arkadaş,sana şu örneği vereyim. 105.Dönem sınavı 1.si taşra mezunu.Burası kaymakamlık sınavına hazırlananların bilgi paylaşımı yaptığı bir platform,başkalarını küçümseyen tavırlar hiç hoş değil.
-
Hahaha hepinize başarılar dilerim iyi olan kazansın
-
@akpolitika hocam bakanlığın terasından haber veriyorum diyorsunuz. ÖSYM nin 2015 te yaptığı açık uçlu sınav yapılacağı bilgisini yeni yapmış gibi araştır bak diyorsunuz. 8 yıllık protokolleri var kesin açık uçlu olacak diyorsunuz. Sınav 2018 de olacaksa test olacaksa önceden haber vermesi lazım diyorsunuz. İlginç paylaşımlar yapıyorsunuz ilan ile beraber sınavın test olacağı da yazarsa şaşırmam.