2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Dostlar çok ciddiye alıyorsunuz bu duyum işlerini ya , en son eylül denildi Aralık’ta da olsa hatta 2019 a da kalsa ne farkeder? Senin işin eksiğini tam etmek yanlışını düzeltmek , nerden baksan en az 3-4 ay var sınava , ha eylülde olacaksa temmuzda ilan metnini de görürüz zaten test mi klasik mi kaç kişi alıyorlar ancak ve ancak o zaman ikna olabiliriz .. Ama şimdi düşünmeyin bunları derim , ben mülakattan iki defa elendim şuan 3. yazılı sınavı bekliyorum aslında benim de sizler gibi heyecanlı olmam gerek ama öyle değil , sınav bir ara olur önemli olan senin sınava hazır olman .. Şuan temmuza kadar kafa rahat şekilde konu bitirmek en doğrusu bence , isterse biri günü saatine kadar kesin bilgi versin ne farkeder sen sınava hazır olmadıktan sonra? Allah kolaylık versin herkese.
-
@paretowilfredo hosbulduk kardeşim , bazı şeylerden biraz uzaklaşmaya kafamı dağıtmaya ve mesleki eğitime odaklanmaya ihtiyacım vardı , 1 ay yetti döndüm tekrar
-
@mülki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bu başlıkta eskiden herkes birbirine ders konusunda yardımcı olmaya çalışıyordu, şimdi duyum savaşları başlamış En son yaklaşık 3 ay önce girmişim bu başlığa, o zaman diğer arkadaşlar gibi sınavın eylülde olacağını söylemiştim ve bu süre zarfında en azından tahmini sınav tarihinde değişen bir şey olmadı. Farklı duyumları alanlar kimlerle konuşuyor gerçekten merak ediyorum.
Duyum savaşlarında ben demiştim cephesine müttefik olmuşsun dostum
-
Nihayet ciddi bir ortam olusmaya basladi
-
@moonlight bu sefer olacak kardeşim , o listede adını göreceğim ınsallah , sen yeterki bundan önceki mülakatlarında olduğu gibi hak et .. ilk 2 mulakatini hak ettiğinden zerre şüphem yok , Allah bu mülakata kalmayı da hak etmeni ve bu sefer hakkin olan nihai listeye adını yazdirmanı nasip etsin ...
-
@can-mavi üstad Allah razı olsun , Allah bu mübarek günde senin de kalbinden geçen mesleği hayırlısıyla nasip eylesin sana amin
-
@hedef-mulkiye, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Sınav hakkında en iyi bilgi geçmiş yılların akademik takvim planı şaka bir yana tahminimce (Kaynak yok sormayın) eylül ya da aralıkta olacak gibi herkese başarılar diliyorum çok çalışın beyler bu sınava ben de girecem
Siz girmeseydiniz çalışmayacaktık, iyiki uyardınız
-
2018 Kaymakamlık sınavı : 2 Eylül
Kontenjan : 100
Sınav Test usulü olacak.Allah yar ve yardımcımız olsun . -
@mia105 ben bunu bi yerden hatırlıyorum
-
@mia105 saolasın bilgi için.. Cenabi Allah gerçekten çalışıp, bu vatana millete hizmet edecekleri muvaffak eylesin..
-
Her kafadan bir ses çıkıyor yahu.
-
@officialsecret Bizimki her kafa değil doğru olan Kafa
-
-
Peki bu test esinav seklinde mi olur sizce,buna dair bi duyumunuz var mi
-
@mia105 Öncelikle teşekkür ederim paylaşımınız için. Test meselesinin kesinleştiğini mi anlamalıyız ? Protokol vs. deniliyordu.
-
Duyum mu yoksa bakanlık duyurusu mu?
-
-
@can-mavi Hocam uzun zamandır yoktun. Seni gördüğümüze çok sevindik. Hoşgeldin
-
@22121121 hosbulduk dostum
-
Mart, Nisan, Mayıs duyumlarından akıllanmamış hala millet. Aynı kişi önce Mayıs başı diyor, Haziranda olmaması için bir neden yok diyor, sonra Temmuz.. Temmuz duyumu aldık diyor.. 22 Eylül olabilir diyor.. Son olarak sınav 2 Eylül'de diyor..
Böyle diye diye sene sonunu getirdiniz bravo.