2018 Kaymakamlık Sınavı
-
uzun bir süreden sonra yine evde olmak
-
@can-mavi Öyle olmuş gerçekten Yine de başlığın çok kirlendiğini düşünüyorum, bazı arkadaşlar temennilerini tahminlerle birleştirip hayali gerçeklikler oluşturmaya başlamış.
-
İçişleri Bakanı'nın ismi, milletvekili aday listesinde yokmuş. Yani bakan değişikliği beklenmiyor.
-
@vamos, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
İçişleri Bakanı'nın ismi, milletvekili aday listesinde yokmuş. Yani bakan değişikliği beklenmiyor.
EDİT: Süleyman Soylu İstanbul 2.bölge 1.sıra adayıymış. Hayırlı olsun.
-
@vamos Acaba yeni bakanımız kim olacak.Merakla bekliyoruz.
-
arkdaşlar ben de mülakkattan elendikten sonra uzun süre burada yoktum, yarın önemli bir görüşmem var ve muhtemelen sınavla ilgili bir çalışma olup olmadığını, tarihini, sınavın hangi usulde yapılacağını vs. ondan öğrenebileceğimi düşünüyorum. eğer öğrenirsem burada sizinle paylaşacağım.
-
Bakan değişmeyebilir.berat albayrak nurettin canikli gibi isimler de mv adayı
-
@keremia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bakan değişmeyebilir.berat albayrak nurettin canikli gibi isimler de mv adayı
O zaman seçildikten sonra bu isimler istifa edecek diyorsun? Çünkü milletvekilleri bakan olamıyor.
-
Milletvekili seçilen biri bakan olamıyor yeni hükümet sisteminin özelliği süleyman soylu aday selami altınok aday kimin bakan yapılacağı tam bir sürpriz
-
@rootofallevil olabiliyor hocam fakat mvligi düşüyor
-
@friedman98 şu kritik seçimlerde onu göze alamazlar meclis çoğunluğunu kaybetme ihtimalleri yüksek o yüzden mecliste 1 vekil 1 vekildir
-
@rootofallevil aynen hocam katılıyorum listelerde ona göre düzenlenmiştir zaten
-
Şu mübarek günlerde madem o kadar dua aldınız bari bize de dua edin dostlar
-
@vamos evet 330 civarı milletvekili kazanılması durumunda bir kaç vekil bakanlık için istifa edebilir
-
@keremia artık 360 civarı gerekli, malum 3/5 istenen durumlar artık 360 milletvekiline tekabül ediyor.
-
@the-kaymakam Cumhur ittifakı olduğu için 367 için akparti tek başına uğraşmayacak. Ayrıca Mhp çok fazla vekil sokacak bence meclise yani oyları artacak
-
@rorschach159 367=400 oldu. Milletvekili sayısı 600 e çıktı hocam dolayısıyla 330=360 oldu. Bunu anlatmaya çalışıyordum.
-
@sınavzedee görüşme sağladınız mı hocam
-
büyük olasılıkla sayın İnce olur, ya da Şentürk.. (sadece tahmin)
-
Mhp ye 4 bakanlık verilebilir ve içişleri bakanligida olabilir içinde... konuşulan şeyler bunlar