2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim Tahmininiz var mı İçişlerine ilişkin?
-
@plansız Cb Genel Sekreter Fahri Kasırga öngörüyorum Süleyman Soylu olmadığı taktirde
-
@kaymakam Aklıma gelen bir isim değildi doğrusu, hayırlısı olsun.
-
formda muhabbet siyasete dönmüş.
-
@kaymakam ben fahri kasirga nin gelecegini dusunmuyorum. Gelirse icisleri degil adalet bakanligina gelir. Reisin kafasinda vardir yeni kabinesi hazirdir. Bakan degisikligi eylulde olabilecek sınavı nasil etkiler bilinmez cunku kabine uyeleri goreve temmuzda baslarsa temmuzda zor ilan gelir düşüncesindeyim malum icisleri bakanligini iyi bilenler vardir burokrasi icislerinde hantal ilerliyor. Sayin Suleyman Soylu devam etseydi ilan temmuz basinda bile gelebilirdi. Belkide sinav planlanan zamandan bir kac ay ileri atilabilir. Bilinmez
-
@sınavzedee kardeşim beyanatına mukabil olumlu ya da olumsuz bir kelam etsen olmaz mı?
-
@amirim valiler kaymakamlar cumhurbaşkanına bağlanırsa mhp ye verilmesi mümkün aksi takdirde hiç olası değil. Çünkü ülkenin en icracı bakanlığı. Ve tüm iç güvenliğin bağlı olduğu yer. Hükümetin mhp olması gibi bişey bu
-
arkadaşlar öğrenebilsem paylaşacağım ama toplantı sürekli erteleniyor, iki haftadır ha bugün ha yarın derken en son bugün müsait olduğunu söylemişti, inanın ben de dört gözle bekliyorum görüşmeyi ama sürekli erteleniyor.
-
@sınavzedee sinav tarihiyle ilgili olan toplanti mi?
-
@emrah16 yok kardeşim benim işimle ilgili sunum vs.
-
Arkadaslar Hepinize Merhaba 16 Subat Sonrası Tekrardan. Herkese Iyi Calismalar Diliyorum @can-mavi @moonlight @pareto_wilfredo
-
@daywalkers eyvallah üstad,mülakatta yeniden görüşebilmek dileğiyle:)
-
@daywalkers, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar Hepinize Merhaba 16 Subat Sonrası Tekrardan. Herkese Iyi Calismalar Diliyorum @can-mavi @moonlight @pareto_wilfredo
Dostum hosgeldin :))
-
Başlık gerilere düştü
-
seçimden sonra buralar çok canlanır.
-
Ak parti seçim beyannamesinde belediye de çalışan üst düzey yetkililerin belediye başkanı ile gelip başkan ile gideceği belirtiliyor. Ama kaymakam ya da valilerin bu şekilde CB ile gelip CB ile gideceğine dair herhangi bir düzenleme yok. Bu konu daha önce gündeme gelmişti. Vali ve kaymakamlarin atamasını direk cb yapacak. Kaanatimce kaymakam adayligi sınavının kaldırılması söz konusu değil. Rabbim mülki idare amirliğine giden yolda sabır versin. Kolay gelsin.
-
@daywalkers Hoşgeldin dostum
-
merhaba arkadaşlar umarım çalışmalarınız iyi gidiyordur benim gibi bunalıp köşeye çekilmemişsinizdir....
-
Çalışmaktan usanmayacağım tek sınav, bu sefer iyi geliyoruz kısmetse.
-
Kpss geçmedikçe henüz başlayamayanlar var bir de..