2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Sırf bunun için bu form dan uzaklaşıyorum yazmayim diyorum meslek sevdalısı arkadaşlar var . Pire için yorgan yakılmaz... diyorum sonra
-
Devlette devamlılık esastır, bakanlık programına almışsa seçim bunu değiştirmez..
-
-
@öktem_ilteriş o devamlılık sağlanacak inşaallah
-
@plansız Paralel evrendeki Süleyman Soylu olabilir kendisi. Araştırılsın
-
Sınav test olursa konu dağılımında bir değişiklik olur mu arkadaşlar?
-
@utku, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Sınav test olursa konu dağılımında bir değişiklik olur mu arkadaşlar?
Eski sistemdeki dağılımla aynı olur ama soru sayısında azaltmaya gidilebilir.
-
@aslan-reyiz 80 soru ...
-
Yanlış bir karar olur bence test olması. Hem duyurusunu yapmak için çok geç kalındı hem de 80 soru. Aylardır açık uçlu sınava göre çalışanların emeklerini geçtim kpss şartı olmazsa 80 soruluk bir test sınavında onlarca birinci çıkabilir.
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz 80 soru ...
Üstad ben de öyle duyum aldım ama sen daha yetkilisin bu konuda öyle diyosan öyledir
-
Yaklaşık 1 - 2 ay önce de dediğim gibi @amirim nickli arkadaşın 80 soru test ve 2 eylül duyumuna katılıyorum diye , hatta hatırlarsa bize duyurduğu için teşekkür de etmiştim
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Mart ayında sınav olacaksa ve test yaparsa hakimlik gibi bakanlık kendi sınav yapar kpss isteyemez çünkü sayıştay gibi kpss öncesinden bunu ilan etmeliydi.
-
Kpss isterse bu 2018 eylül ekim sınavından itibaren olacaktır ki mutlaka öncesinde bir açıklama yapılır örneğin sayıştay gibi... böylece 2018 eylül ekiminde kaymakamlık sınav olursa kpss şartı koymuş ve bunu duyurmuş olur.
:))
-
-
@karax, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Yanlış bir karar olur bence test olması. Hem duyurusunu yapmak için çok geç kalındı hem de 80 soru. Aylardır açık uçlu sınava göre çalışanların emeklerini geçtim kpss şartı olmazsa 80 soruluk bir test sınavında onlarca birinci çıkabilir.
Sayıştay 90 soru test 40-50 tane 1.duymadım ben hiç merak etme onu ayarlar hocam.Klasik sınavla test için çalışman gereken konular aynı ve test daha adil emin ol.
-
2015 de açık ucluya geçilirken ılanla öğrenildi açık uçlu olacağı millet test diye hazırlanırken... fazla soze gerek yok önceden haber verilmedi o zaman şimdide değişmez...
-
@amirim ilan ne zaman gelir sizce hocam
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@karax, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Sayıştay 90 soru test 40-50 tane 1.duymadım ben hiç merak etme onu ayarlar hocam.Klasik sınavla test için çalışman gereken konular aynı ve test daha adil emin ol.
Benim ilk sinavım olacak ve açık uçlu modele göre hazırlandığım için öyle düşünüyorum hocam. Çalışanla çalışmayanı daha iyi ayrıştırır kanısındayım uzaktan bakınca. İki sistemi de bilen tecrübeli arkadaşlar bu konuda aydınlatırlarsa sevinirim.
-
Iste bizim egitim ve sinav sistemi boyle rezil.
Test madem daha olcucuydu ne demeye acik uclu sistem getirdiniz ? Yok acik uçlu daha basariliysa niye teste geri donuyosunuz ? Şimdi yazilan kitaplar verilen emekler çöp. -
Test olsa da innşallah sınav e-sınav şeklinde olmaz.Ankara'da Dikmen'de herhangi bir okula gitmek Esenboğa'ya gitmekten her zaman daha kolay.
-
İlave bir ders ya da konu olur mu ? Örneğin yönetim bilimi gibi
-
@amirim ustadim 80 soruluk test sınavında boyle bir dagilim olur soru sayilari o halde türkçe 12 tarih 4 anayasa 8 idare 28 insan haklari 8 turkiye ekonomisi 8 iktisat 12 soru olur. Baraj da sanırım en az 65 net bandi mi olur. Sayıştay sınavını baz alirsak. Bilmem katilir misiniz?