2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@captainblack sınav şekli nasıl hocam?
Test mi açık uçlu mu? -
@captainblack sayı ve sınav şekliyle alakalı(test veya klasik) bir duyum var mı hocam.
-
Hep dedim yine diyorum ... 2 eylül 100 kişi test
-
test klasık oldugunu ılerıkı gunlerde ogrenıcem onu öğrenemedım
-
@amirim duyumuna saygı duyuyorum belkı sen en bastan kesin oğrendın ılk de sen haber verdin
-
@amirim hocam tahmininiz tutuyor. ben de kime sorsam 2 eylül diyor.
Allah sizden razı olsun -
@kaydı-silinmiş tahmin değil hocamm
-
@amirim size de Instagram'da 2 Eylül 100 kişi test diye açıklama yapan arkadaşa da çok laf söylediler tekrar bir değişiklik olmaz da bu şekilde ilan gelirse ne yüzle burada veya başka bir platform da konuşacaklar çok merak ediyorum.
-
@the-kaymakam şu an ki durum bu değişiklik olursa bilginiz olur değerli kaymakam adayları ⚘
-
@amirim hocam test olursa kpss puanı isterler mi acaba ön eleme icin
-
@amirim mesajı yazdıktan sonra tahmin yerine duyum yazmam gerektiğini anladım ama düzenleyemedim malesef.
kpss şartı yok diyorlar bu sınav için. sizin son duyumunuz nedir hocam. duyumunuz yoksa bile kişisel fikrinizi alabilir miyim ?
-
@elisa kpss şartı yok bu sınavda gelecek sınavları bilmem ...
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Hep dedim yine diyorum ... 2 eylül 100 kişi test
E sınav olma ihtimali yok di mi
-
Yine başladılar sallamaya. Birinci ağızcılar sarmış buraları. Sınavın olacağından süleyman soylunun haberi yok be
-
@rorschach159 diyosun ...
-
Seçimler bitmeden duyumlara itibar etmeyin. En son 2015 yılında iki seçim yapıldı 15 temmuz darbe girişimi yaşandı derken iki sınav arasında 21 aylık süre vardı
-
Sınavın tarihinden yapılış şeklinden bu kadar eminsiniz madem seçim sonuçlarını da söyleyin
-
Son seçim anketi
-
2 Eylülcüler Hareketi %86.81
-
Ramazan Pidesi %13.19
-
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Yine başladılar sallamaya. Birinci ağızcılar sarmış buraları. Sınavın olacağından süleyman soylunun haberi yok be
Yalnız ben acaba @amirim Süleyman Soylu mu diye düşünüyorum ara ara Üye olduğunundan beri eylül diyor kendileri yanılmıyorsam.
-
@rootofallevil insanların duygularıyla ,hayal ettikleri meslek aşkıyla sevdasıyla bunu bi eglence aracı olarak görüp sürekli yeni tarihler verip alay etmedim dikkat edersen. Millet mart dedi haziran dedi biz eylül dedik ve arkasındayım !