2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Geliyooooor geliyor :))))
-
@hedef-mulkiye hayırdır ne geliyor kardeş
-
Sınavın 8 Eylül’de olacağını düşünüyorum.Duyumlar 2 eylül ama buraya bırakıyorum. Sınav 8 Eylül (duyum değil tahmindir)
-
@27ömer27 bu ayin sonuna doğru geliyor diyorum ve kanunname kitabınmı raftan indiriyorum haydi bismillah.
-
@hedef-mulkiye ilan mı geliyor diyorsun eğer öyleyse sınav ne zaman peki?
-
İlan temmuzda gelcek kimse haziranda ilan gelcek diye kuyuya taş atmasın :)) Kimseyi hedef göstererek yazmıyorum yanlışta anlaşılmayım kardeşlerim.Can sıkıcı ve basit bir klişe olcak ama görüşmeler hala sürüyor sınav yüksek ihtimalle test olacak @amirim kardeşim hakkını helal etsin.
-
@istihbarat_mia helal olsun üstad temmuz un 15 'den önce ilan gelir gibi geliyo bana ...
-
@hedef-mulkiye bu ayın sonu dediginiz 2 gün sonrası 2 gun icinde ilan gelecekmi diyorsunuz
-
Arkadaşlar yeni üye olmuş, bir kaç ileti girmiş üyelerin dediklerine hemen inanmayın çok bel bağlamayın. Geçmişte çok defa bu yaşandı. Profili inceledim 10 gün önce demiş ki haftaya ilan gelecek. Bugün de aynısını yazmış. 3. De TY havayolları iyi yolculuklar dileyecek kendisine.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar yeni üye olmuş, bir kaç ileti girmiş üyelerin dediklerine hemen inanmayın çok bel bağlamayın. Geçmişte çok defa bu yaşandı. Profili inceledim 10 gün önce demiş ki haftaya ilan gelecek. Bugün de aynısını yazmış. 3. De TY havayolları iyi yolculuklar dileyecek kendisine.
Yorumun çok üzdü beni gidiyorum daha bu siteye girmeyecem hoşçakalın ayrıca inşallah seneye martta olur sınav
-
@hedef-mulkiye hoşçakalın hani geliyordu ilan noldu
-
Bir duyumu olmadan art niyetle veya eğlenmek için burada sınav ile ilgili bilgi paylaşan kişileri Allahü tealaya havale ediyorum. Bizi Kandırabilirsiniz lakin o her şeyi görür ve bilir. Sizin hakkınızda da güzel bir son hazırlamıştır. (Kimseyi hedef almıyorum bu kadar çok bilgi kirliliği olduğu için bu paylaşımı yapıyorum)
-
İlan seçimler bitmeden gelmez.
-
Selamualeykum.Herkes farkli bir sey soyluyor eylul basi diyen de var eylul sonu diyen de. Ancak erken secim tum planlari altust etti. Belki de daha da gec yapilacak. Bunlari hepimiz biliyoruz. Hatta onumudeki 3 hafta tum ulke icin cok onemli. Khk lar ile uyum yasalari cikartilacak ve burokrasi yeniden dizayn edilecek. Ben sinavin olup olmayacagini olacaksa tarihini ve sinav usulunu sordugumda herhangi bir karar verilmedigi su anda yogun secim gundemi oldugu soylendi. Yani secim sonuclarina gore daha da netlesicek. Secim sonrasi ancak biblr tarih ogrenilir. Tabi aramizda bakanlik burokratlarinsan tanidigi akrabasi olan kardeslerimiz varsa onlar bakanlikca dusunulen tarihi ogrenebilirler. Ama secim sonucuna gore hic de yapilmayabilir bu sene. Cunku devlet baskanligi meclis cogunlugu vs. gibi onemli denklemler var.Bize düsen ise iktisat anayasa idare gibi her sinavda olan dersleri calisip eksikleri gidermek. Kendinize iyi bakin. Selam ve dua ile.
-
Bu sinav test olursa ve osym ye yaptirilirsa 2. Sayiştay vakasi yaşanır. Demedi demeyin
-
Seçim sonuçlarına göre şekillenecek bence sınav tarihi de.
-
@officialsecret olur da secimden sonra baskan degisikligi olursa torpil arayanlar ne yapacak acaba
-
@cengizkan2 inşallah torpillerinin ellerinde patladığı günü görürüz hocam
-
@officialsecret aminnn...
-
son dakika duyum içerden: sınav 2 eylül