2018 Kaymakamlık Sınavı
-
şunun test olcagını keske önceden söyleselerdide adam akıllı calışsaydık
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz dostum böyle sağlam gidersen bu sefer insallah olacak farkındasın de mi şurada 3 ay daha sık dişini
İnşallah üstadım kpss sonrası kalan zamanda daha sağlam olacak
-
sınavın test olmayacağını test olma sadece teklıfte kaldıgı ve son olarak acık uclu usulle devam edılecegını cok net teyıt ettırdım hayırlı olsun kımden öğrendın dıyecek olan arkadaslar ıcın dıyorum bakanlıktan ıkı ust duzey kısıden
-
@captainblack Hocam ben de bir kaç kişiden sınavın büyük ihtimalle açık uçlu yapılacağını öğrendim ama açık kapı bırakılmıştı. Test duyumları artınca galiba teste karar verildi diye söylemek istemedim. Umarım bizim için en hayırlısı olur
-
Rasulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki:
"Cennette Reyyan denilen bir kapı vardır.
Oradan sadece oruçlular girer. Oruçlular girdiler mi artık kapanır, kimse oradan giremez. Oraya kim girerse ebediyyen susamaz "(Tirmizi)
Reyyan kapısında buluşmak duasıyla...
Hayırlı Cumalar kardeşlerim...
-
@captainblack bu konu hakkinda son fikriniz nedir @amirim
-
@captainblack usulü için eyvallah ama tarihi konusunda sen bir şey demedin kardeşim..
-
@captainblack aranan babayiğit çıktı nihayet
-
Açık uçlu iyidir iyi boşverin testi
-
HOPPALAAA
-
Bir arpa boyu yol kat edemedik
Açık uçlu mu test mi ? Tam teste başlayacağım , biri ordan sesleniyor... Açık uçlu ️
Tamam diyorum açık uçlu o zaman eski sisteme devam... biri fısıldıyor : Test, testt ...
Anayasa ve idarede çok fark etmez ama İktisat ve Türkiye ekonomisi’nde acayip zor olur test olursa Anayasa ve idarede de bilgi ölçmez dikkat ölçer.
2 Eylül’de sınav olacaksa Haziran sonu ilan geliyor demektir.
-
Protokol imzalandı mi imzalanmak üzere mi bilmiyorum ama en son protokolde test şeklinde olduğunu duymuştum .. ben haala test olacak taraftarıyım.. Gerçi test açık uçlu farketmez sınav gelsin de yeter ...
-
ben amirim can mavi arkadaşlarımın daha önceden ki bayagı önceden 2 eylülde olacağını bir kaç gun once teyit ettim
-
Son durum 2 eylül ve klasik usulde devam edileceği mi?
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Son durum 2 eylül ve klasik usulde devam edileceği mi?
evet benım duydugum bu bızzat bırıncı agızdan duyduklarımın yalancısıyım umarım değişmez
-
Arkadaşlar başvuru ne zaman
-
@can-mavi kardeşim 2 eylül öngörün devam ediyor mu halen?
-
@consensus aynen dostum , hem benim duyumum bu yönde hem de Watsaptan yazistigim bi arkadaşın duyumu bu yönde , 2 duyum da şimdilik sağlam duyumlar
-
@can-mavi senin duyumun test mi acik uclu mu?
-
Sayin @KaymakamAdaylıgı @amirim sen ne dersin son olarak