2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi senin duyumun test mi acik uclu mu?
Kardeşim en son öğrendiğimde test şeklinde idi , bugün forumda yazilanlardan dolayi başka birisine daha sordum , test klasik bilmem sınav eylulde çalışmana bak sen dedi
-
@captainblack hocam naptınız yaa
-
@can-mavi saol kardesim
-
@kaydı-silinmiş, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@captainblack hocam naptınız yaa
ben 2 eylül açık uçlu olacağını kulaklarımla duydum. temmuz sonu ilan var dediler ayrıca
-
Dostlar test açık uçlu ne farkeder , zor kolay ne farkeder , cok sukur sınav geliyor artık , kafaya takılacak şeyler değil , çalışalım ...
-
@captainblack hocam temmuz başı ilan gelmeli 2 eylül tarihindeyse. yani en azından şöyle 10 temmuzda ilan gelmeli aslında temmuz başında da ösym sınav takvimine düşmeli diye düşünüyorum
-
Aklıma şu sahne geldi... Hidiri di yunusu di hidiri di yunusu di
-
@can-mavi teşekkürler kardeşim sen diyorsan duyumlarının sağlamlığına şüphe yok çalışmalara devam öyleyse
-
Beyler kanunname yeterli olurmu ?
-
Bayram öncesi çıkacak khk de başbakanlık uzmanları sayıştay denetçisi yapılacakmış. Acaba kaymakamlıkla ilgili düzenleme olur mu khk nin içinde?
-
@rootofallevil muhtemelen atanması ile ilgili değişiklik olur. Başbakanlıl kaldırılacağı için kaymakamlıkla olan yetkisini ortadan kaldırmak amacıyla bi düzenleme yapılır diye düşünüyorum.
-
@captainblack KPSS temmuz sonu diye mi ilan için temmuz sonu dediler acaba ? Çünkü normalde aşağı yukarı 2 ay öncesinden ilan geliyordu. Ayrıca sınavdan 45 gün önce gelmesi yasal zorunluluk diye biliyorum.
-
O zaman insan hakları kitabı tavsiyesi alayım dostlar 🤭
-
Kafamın içi olmuş fadimenin dugunu. Bir yandan KPSS deneme bir yandan çıkan eksiklikleri gözden geçirme bir yandan Kaymakamlık ortak dersleri değişiklikleri takip etme. Ve tüm bunlara is hayatında iken sürdürmeye çalışmak. 0.o
-
İnsan hakları Ahmet Nohutçu/Kutluay Kararlı?
Türkiye ekonomisi Yasin Çoban/Tufan Samet?
Hangilerini tercih etmeliyim arkadaşlar -
@fenerbahceli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
İnsan hakları Ahmet Nohutçu/Kutluay Kararlı?
Türkiye ekonomisi Yasin Çoban/Tufan Samet?
Hangilerini tercih etmeliyim arkadaşlarTr ekonomisi : yasin çoban
İnsan hakları ikisi de değil aöf
Tercih etmelisin şahsi fikrim -
@can-mavi hocam bende bi pdf var o galiba bahsettiğiniz.yazarı Prof dr Halil kalabalık
-
İnsan hakları 2 kolay 1 orta 1 tane sürpriz oluyor .Mesele sürpriz soruyu bilmekte :)Halil kalabalık hocanın kitabı tercih sebebidir.Aynı şekilde tc ekonomi de böyle.Yasin çoban idealdir.
-
@fenerbahceli aynen dostum .. hatta @Aslan-Reyiz paylaşmıştı
-
Anayasa ve idare hukukunda güncellenmiş kaynak veya not var mı? Bu derslere nereden bakıyorsunuz?