2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@ilerlemeyedevam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
E sınav formatında yapilmaz degilmi bu sınav.Eger test olacaksa kpss şartı getirirlermi ne dersiniz
İlk sınav için söyleyebilirim ki kpss şartı olmaz,olacak olsaydı kpss başvurusunda önce ilan olurdu ,bu konudan emin olabilirsin
-
@can-mavi kpss şartı yok ...
-
@can-mavi kardeşim paretonun dediği gibi olursa temmuz ayı sonları kpss ile dolu ağustos başı gibi test olur açıklanması 2 hafta sürse ağustos 18 gibi açıklansa yani 1 ay da yazılı için ara koyarlar minimumum yani eylül sonlarına yazılı olur tabi bunlar tahmin siz ne dersiniz
-
Cevaplar için teşekkür ederim.Hayırlı geceler.
-
@amirim bir yerde ösym den birisinden protokolün hazırlandığı 100 soru test eylülde şeklinde olucağı söylenmiş ne diyosunuz buna
-
@amirim biliyorum dostum , arkadaşın mantığına da yatsın diye acikladim , hatta protokol de hazır mıymiş imzalanmış mi öyle bir şey diye biliyorum
-
@ulrich şaşırmadım üstad hayırlısı olsun en çok hak eden 100 kişi kazansın...
-
@ulrich kardeşim sayıştay genelde yazılı sınavını test sınavından 1 ay sonraya koyuyor , ama bu dönem ne olur bilinmez , bence osym için artık sayıştay sınavı olağanüstü bir durum
-
@amirim eyvallah hocam size başından beridir inandık şükür dediğiniz oldu sınav inşallah eylülde ama soru sayısını 80 demiştiniz 100 diye telafüz ediyolar o konuda bir netlik yok galiba
-
@can-mavi eyvallah dostum ...
-
Herkese merhaba,
Kaymakamlık sınavı için nasıl bir yol izlemeliyim hangi kaynaklardan faydalanmalıyım, lütfen deneyimli ve tecrübeli kişiler benimle iletişime geçebilir mi?
Herkese başarılar. -
Ne yapıp ediyorlar illa 9 günlük bayram tatilinin arkasına koyuyorlar şu sınavı. Her sene kurban bayramında sanki inadına 9 gün tatil veriliyor
-
@amirim Daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım görmemişsinizdir belki. Size eylül duyumunuz tutarsa Helal olsun diyeceğimi söylemiştim. Helal Olsun. Bu arada doğrusunu söylemek gerekirse ilk başta inanmamıştım duyumunuza, hakkınızı helal edin. Tüm arkadaşlarım için her şeyin hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Cümleten hayırlı geceler.
-
Arkadaşlar takip ediyorum sürekli ama 2 eylül sınav tarihi kesin mi
-
@darısı-başımıza 2 eylül ve test olacağı kesin mi soruyu detaylandırayım biraz
-
@mia_1071 2 eylul kesin ama usulu ile alakali bizi aydinlatacak bir babayiğit çıkmadı daha
-
@can-mavi dostum açık uçlu çözümlü soru bankalarına atalimmi simdi ne diyorsun:) yani çözdük kanunlar vs, var tekrar etmek fayda sağlar diye düşünüyorum yoksa gerek yokmu:)
-
@mulki̇ nasıl bir babayiğit arıyorsun
-
@osenebusene yok dostum atmayın , özet çalışma kitabı diye dursun bir yerlerde
-
@ankara0621 ben geçen sene mülakattan elenen biri olarak söyliyim istersen kardeşim eğer ortalama bir öğrenciysen hangi kitaptan çalışırsan çalış yaparsın kaymakamlık Sınavında olay sınav değil mülakattır mülakatlarında durumu ortadadır çok bişey demiyim sen anla