2018 Kaymakamlık Sınavı
-
sınav açık uçlu olursa 15000 katılım olur test olursa 20000-22000 katılım olur bence. Rekabet artar ama hayırlısı. Eylülde sınava girip kasımda askere gidicem bakalım mülakat için izine ayrılabilecekmiyim
-
@wagner06 öyle bir whats app grubu mu varmış
-
@kaydı-silinmiş var kardeş. 5 aydır o gruptayım grup yöneticisi emin olmadıği seyleri paylasmaz. (2 eylülü o paylasmis)
-
watsap grubunun linkini atar mısın
-
@idealistbiri kişiden kişiye değişir ancak zaten kpss için çalışmış olacaksın .3 kpss den sonra da 2 aydan biraz fazla var , yeterli olur düşuncesindeyim
-
Anlaşılan kaymakamlık ile sayıştay yazılı arasında pek bir ara olmayacak . kötü oldu
-
@can-mavi hocam KPSS temmuz sonunda yani sınav 2 Eylül de olursa KPSS den sonra 1 ay kalmış olacak. Şuan ben de KPSS yönelik çalışıyorum yani özel hukuklar, maliye falan sonra inşallah asıl hedef olan kaymakamlığa yonelicem. Allah yardımcımız olsun.
-
@the-kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi hocam KPSS temmuz sonunda yani sınav 2 Eylül de olursa KPSS den sonra 1 ay kalmış olacak. Şuan ben de KPSS yönelik çalışıyorum yani özel hukuklar, maliye falan sonra inşallah asıl hedef olan kaymakamlığa yonelicem. Allah yardımcımız olsun.
Dostum aynı benim gibisin biran ben mi yazdım bunu diye düşündüm :)))
-
@idealistbiri, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@the-kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Dostum aynı benim gibisin biran ben mi yazdım bunu diye düşündüm :)))
+1 de ben :))
-
@tyr61 güzel kardeşim yetiştirecez Allahın izni ile
-
İşte ben ona bir de ağustos başı sayıştay test , eylül başı sayıştay klasik ekliyorum , işler hep karışıyor
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@idealistbiri kişiden kişiye değişir ancak zaten kpss için çalışmış olacaksın .3 kpss den sonra da 2 aydan biraz fazla var , yeterli olur düşuncesindeyim
Yanlış yazmışım 1 aydan biraz fazla var olacak o
-
@tyr61 aynı dertten ben de muzdaribim sıkıştım kaldım iki arada valla. Allah yardım etsin herkese
-
Ben bir şeyi merak ediyorum.Sınav test olacaksa elimizdeki kpss soru kitaplarını çözmek yeterli olacak mı çünkü sanırım piyasadaki kitaplar hep açık uçlu test olacağı kesinleşmeden de çoktan seçmeli kitap basımı yapılmaz gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
-
Önceki test olan kaymakamlık sınav soruları göstermiştir ki : 5302 5393 5216 5442 442 2709 kırmızı çizgimizdir.
-
@aslan-reyiz dostum böyle sağlam gidersen bu sefer insallah olacak farkındasın de mi şurada 3 ay daha sık dişini
-
@fenerbahceli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Ben bir şeyi merak ediyorum.Sınav test olacaksa elimizdeki kpss soru kitaplarını çözmek yeterli olacak mı çünkü sanırım piyasadaki kitaplar hep açık uçlu test olacağı kesinleşmeden de çoktan seçmeli kitap basımı yapılmaz gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Kpss test kitaplarını çözmek tabiki faydali olacaktir , hem merak etme sınavın test olacağı yayınlandıgı an bir sürü test kitabı çıkar , eski kitaplar güncellenir ve piyasaya sürülür ... kpss kitapları da rahatlıkla iş göreceği için kaymakamlık kitabı çıkar çıkmaz alma derim ben , bi bak ihtiyacın olursa alırsın
-
E sınav formatında yapilmaz degilmi bu sınav.Eger test olacaksa kpss şartı getirirlermi ne dersiniz
-
Kaymakamlik watsap grubunda yönetici olmadığimdan link atamiyorum. Grup yöneticisi olan Rabia adında bir hanımefendi 2 eylul bilgisini net bir sekilde paylasti. Ayrica bu kisi diger grupta da var. Sadece kendisinin kurdugu grupta bu bilgiyi paylasti.
-
Bencilist akıma üye olmuş desene :))