2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Anayasa ve idare hukukunda güncellenmiş kaynak veya not var mı? Bu derslere nereden bakıyorsunuz?
Hocam twitterda Kutluay paylaşmıştı geçmişe bakarsnz orda vardır.
-
@aslan-reyiz hocam ben alcamda halil kalabalık insan haklarını son baskı ekim 2015 mi acaba bilgin var mı?gazi kitabevinden sipariş vercem yeni baskısı varsa linkte atarsan çok makbule geçer:)
-
-
@aslan-reyiz ettim valla:)
-
@aslan-reyiz fenasın başa belasın reyiz
Allah razı olsun hocam -
@aslan-reyiz Allah razı olsun
-
@aslan-reyiz Allah razı olsun kardeşim
-
@aslan-reyiz Rica edelim de bir daha paylaşsın diyordum ki paylaşmışsınız Allah razı olsun, işiniz rast gitsin.
-
arkadaslar kaymakamlik icin kitap önerilerinizi bekliyorum yardimci olursaniz cok sevinirim
-
Arkadaşlar bugün görüştüğüm birinden aldığım bilgi aynen şöyledir. Eylül'de sınav var. KPSS şartı yok. TEST değil. sayı konusunda bilgi alamadım malesef.
Daha önce bir kere duyum aldım ancak tutmadı. Bu sefer aldığım duyum değil bilgidir. Diğer bilgi veren arkadaşlarla da benzer bilgiyi aldığım için buradan paylaşmak, siz değerli arkadaşları bilgilendirmek istedim.
Hakkımızda hayırlısı olsun -
@kaydı-silinmiş kardeşim isim vermene gerek yok ama aldığın duyum bakanlıktan biri mi yoksa
-
evet hocam bakanlıktan birisidir
-
@kaydı-silinmiş hayırlısı olur kardeşim vatana millete hizmet edecek insanlığa faydalı olacak arkadaşların kazanması dileğiyle
-
@amirim Seviyorum seni
-
@istihbarat_mia nerden geliyo bu sevgi
-
@aslan-reyiz dostum bunu bir siteden aldıysan linkini atar mısın
-
@görünmez-el, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz dostum bunu bir siteden aldıysan linkini atar mısın
Siteden almadım hocam banada bir arkadaşım attı yandexe yedeklemiştim .
-
@amirim yakında anlarsın
-
arkadaşlar reklam olarak algılamayın özelden soru soruyor arkadaslar admınlerden de ızın ısteyerek bır duyuru yapmak ıstıyorum. 30 haziranda ankarada kaymakamlık kursu başlayacaktır.
-
@istihbarat_mia aynı şeylerimi biliyoruz kardeş ...