2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Geçen sene ilanın gelmesini nasıl beklediğimi, geldikten sonraki heyecanımı, o heyecanla nasıl çalıştığımı hatırladım. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki ilandan itibaren mülakat sonucunu bekleyene kadar ki tatlı heyecan hayatımın en güzel zamanlarının içinde yer alıyor. Çok şükür şimdi kaymakam vekili olarak vazifeme başlamış durumdayım. Şu halde dahi tekrardan sınava girecekmiş gibi bir heyecan oldu. Hepinize şimdiden başarılar dilerim. Allah yolunuzu açık etsin.
-
Yıkılmış buralar, gündüz neler olmuş. Hayırlı olsun tüm bekleyenlere, severek isteyerek çalıştığım belki tek sınav. Allah yardımcımız olsun dostlar.
-
@karakalpaklı hocam sana tek sormak istediğim şu kaymakamlıkta 100 kişinin 90ı mülakatta torpille olunur derler ne kadar doğru samimi bir şekilde cevaplarsan fikir edinmiş oluruz.
-
@karakalpaklı Sizin sınav sonuçlarınız açıklandığında uzaktan takip ediyordum ama kaç gece bilgisayar başında ben de bekledim 106.dönem sonuçlarını, ilk sınavımdı mülakata kalamamıştım ama heyecanı ben de yaşadım sayılır.
Açıklandığında paylaştığınız mesaj hala aklımda duygulanmıştım. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlı işler yapacağınıza inanıyorum. Başarılar dilerim kaymakamlık kariyerinizde.
-
Yok mu bu sinavin mülakatini namusumla, başım dik alnim ak , referans bulmadan geçtim diyecek hiç kimse ?
-
@karakalpaklı geçen mülakatta senin hikayeni okuyup, kazanmış olmana çok sevindim kardeşim . Kaç kişiye bahsettim. Yazdıkların şükür sebebi oldu , mülakattan elendigim için uzulemedim bile . Tekrardan görevinde başarılar dilerim .
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@althusser sayın kaymakamımız haklı forum daha sınav olmadan ateşlemeye başladı . Yazılı sınavı geçmeden mülakatı düşünmek motivasyonu etkiler . Önce ilk basamak dert edilmeli bence .
-
@althusser kimseyi itham etmedim gerçekten öyle mi diye sormak istedim tabi adam torpille girse bile ben torpille girdim der mi bilemem
-
Bence insanlar hakli girecekleri yolun sonunu kestirmeye çalışıyolar. Zaten herkes her seyin farkinda burda konuşulunca mi suç oluyo arkadaslar yapmayin.
Önce ders çalisin, sınavı geçin deniyo ama orasi kolay kısmi. Mülakatı gecemedikten sonra emeklerinizin malesef hiç bir önemi yok.
Keşke mülakat diye bi şey olmasa da haksizliga açik kapi kalmasa ortada.
Ama insanlar bütün gerçeklere rağmen iste hep umut ediyor, acaba olur mu diyor ve hayal kuruyor.
Oysa Bir umuttu hep insani yaşatan
Buradan bütün emekçi kardeşlere selam -
@nişancı Var Kardeşim 106.dönemde alnının akıyla mülakatı geçen benim tanıdığım 100 kişi var. Hepsi de Bu ülkeye hakkıyla hizmet edecek inşaAllah.
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@nişancı Var Kardeşim 106.dönemde alnının akıyla mülakatı geçen benim tanıdığım 100 kişi var. Hepsi de Bu ülkeye hakkıyla hizmet edecek inşaAllah.
Yoğun kullanici talebi uzerine yazi kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
ya şöyle bi bakiyorum da rezalet bi durumdayız kaymakam adayı 100 kişinin 100 de referansla oldu diyor ve bide keske tecrübelerimizden yararlansaniz diyo boyle bisey varmi ya allah askina senin neyinin tecrübesinden yararlanamaz haksızlık liyakatsizlik yollarını göstereceksen ha o ayrı senin şuan yaptigin sey tam şecaat arz ederken sirkatin söylemek olmus ayip gercekten
-
yine saçmalama saatleri gelmiş...forumdan uzaklaşmanın tam zamanıdır..
-
Dostlar hepinize Merhaba.
Öncelikle biraz rahatsızlığım olduğundan çok bakamıyorum foruma bugün lütfen bu kadar hararetlenmeyin. Gözümü arkada bırakmayın.
Dostlar Kaymakamlik, Hakimlik, Sayıştay Denetçiliği gibi mesleklerde referans olmadan mesleklere giren insan sayısı belki oranlasanız yüzde birdir. Bu referans ile giren dostlarımızın haketmediği anlamına gelmez. Illa ki kendisini çok dipten tepeye çikarttiranlar var onlari ayri tutuyorum ama bu forumdan meslege girmis dostlarimizin ne denli emek verdigine, meslegi layikiyla kazanmak ve bugun de ifa etmek icin caba gosterdiklerine bizzat sahidiz. Bunun aksi soylemlerin hepsi haksizlik olur. @karakalpaklı kardesim girdi ornegin. Onun gerek kisiligi ile gerek calismasi ile gerekse diger vasiflari ile meslegi ne denli hakettigini takdirle soylemeyecek olan var midir? O olmayip @can-mavi kardesimiz girseydi farkli mi dusunecektik? O nedenle külli kaide koyarken haksizlik payinizi da hesap edin. Baska ne sekillerde girenler var ben de biliyorum hatta sizlerin bildiginden de fazlasini biligimi az cok tahmin edersiniz. Ancak kuru yaninda yas yakmamaya calisin.
Diger hususlara gelirsek;
Evvela @k-k dostum mesajında zikrettiğin ismi kaldırdım, her nolursa olsun isim zikretmemeni özel olarak rica ediyorum senden.
Ikinci olarak;
@karakalpaklı kardeşim hoşgeldin. Seni burada görmek çok guzel arayi hep boyle yakin tut.
@Althusser dostum sen de oyle hosgeldin.
Bilgi birikimininizi paylasmaktan imtina etmeyin. Buna ihtiyaci olan cok dostumuz var.
Tekrar diyorum dostlar rahatsızım lütfen beni yormayın bir kaç gün olmaz mı?
Hepinize hayirli aksamlar dostlar.
-
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Yoğun kullanici talebi uzerine yazi kaldirilmistir.
Nedir bu şimdi?
Yazdıklarımın kim nesinden rahatsızlık duydu?
Bizzat tanık olduğum bir durumu yazıyorum buraya.
İnsanların bu cemaat denen allahın belası şeyin ne olduğunu görmesi noktasında karınca misali çaba harcıyorum. Ve ad vermekten de çekinmiyorum. Kendimi yakmayı bile göze alıyorum,ki burası olasıdır ki takip ediliyordur.
Olmadı bu gardaşım olmadı. Tamam adı sildin,ama yazının içeriğinde sıkıntı olması bir tarafa kimsenin söyleyemediğini söyledim. Ama gördüğüm mualmele bu oldu.
Neyse iyi geceler olsun yine de. -
@buhara 90+ kısmına güvenmeyin... isminize kefil olacak iki sağlam kişi bulun:)
-
oncelikle yeni ilan hayırlı olsun...sınavın test oldugu soyleniyor...soru sayısı ve konu dagılımı hakkında bir bilgi varmı?
-
birden her şey üst üste gelmedi mi sanki ?
Sayıştay
Kpss
Ptt
Kaymakamlık
Dünya kupası
ygs- lys (niye başvurdumki sanki)
kızın doğumgünü
Sıcaklar ve sinekler
iyi geceler...