2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi kardeşim yukarıda sordum arada kaynadı tekrar sana sorayım dedim. Gönül rahatlığıyla anayasa değişiklikleriyle kaldırılan hükümleri çalışmadan geçebilir miyiz? Zira çalışırken onlara da bakmak zorunda hissediyorum kendimi:)
-
@consensus dostum bence eski maddelerden soru gelmez , ama yine de göz ucuyla bi bakmak gerekir, sonuçta artık anayasa kanunu değişti ve maddeler yürürlüğe girecek artık yürürlükte olan maddeler yeni maddeler olacak
-
@çetin haberi veren @paretowilfredo ben kendisini bilirim . Kaynaklari sağlam .
-
Son yapılan 2 Kaymakamlık sınavını da kazandım ve hem yazılı sınav sürecinde hem mülakat sürecinde burdaydım (burdaydık arkadaşlarla). Çok seviyeli çok kaliteli bir ortam burası. Başta @paretowilfredo ve @can-mavi kardeşlerim olmak üzere müthiş bir ortam benim gözümde burası...
Yine bir sınav ilanı. Sonucu menfi de olsa gerek yazılı sınava hazırlık süreci gerek sınav sonrası açıklanma ve soru tartışma süreci :))) gerek sınav açıklaması sonrasında mülakat süreci ve gerekse de son merhale mülakat açıklanma heyecanı en azından benim için değeri paha biçilemez yaşanmışlıklardır... Aynı heyecanı 1 kere daha yaşamaya bugün itibariyle başlıyorum. Herkese başarılar diliyorum. "Şampiyonlar Ligi yeni sezonu" hayırlı olsun herkese. Ben gene iddialı bir takım kurduğumu belirmek ve rakiplerime gözdağı vermek istiyorum
Mülakat günü gene aynı ekip Bakanlık binasında görüşmek üzere diyorum! -
@k-k bizim rakipliğimizi de gözardı etme kardeşim , senin ile de bu süreç daha zevkli, mulakata kalmayi ihmal etme sensiz mülakat sonucu beklemek sıkıcı olur :))) isin sakasi bir yana her zaman dediğim gibi : Allah önce hak etmemizi sonra da hak ettiğimizi elde etmemizi nasip eylesin .
-
@can-mavi tamamdır kardeşim teşekkürler
-
Arkadaslar Herkese tekrardan Merhaba. Geçen Mülakatta elendigimde cok üzülmustum ancak @moonlight dostumun dedigi gibi hersey yeni bir ilana bakar dedi. Simdiden heyecan basladi. 2018 yazida 2017 yazinda oldugu gibi Kaymakamlik sinavina tekrar hazirlanmakla gececek. Şampiyonlar Liginden Yeni Kaymakamlar cikarmak dilegiyle. Herkese iyi calismlar. @can-mavi mülakatta bulusmak dilegiyle. Zaman cabuk geciyor
-
@daywalkers bu sefer diyorum başka da bir şey demiyorum
-
arkadaşlar hepinize hayırlı olsun. Allah'ım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Acaba kaç güne sınavın test veya klasik olması ve konuların belirliliği ile ilgili bilgiler açıklanır ?
-
Mülakattan elenen sayısı bir hayli fazla maşallah.Hiç mülakat görmemişlerde vardır elbette Allah muvaffak eylesin hepimizi bu heyecanlı süreçte
-
Umuttepe diye bir yayından MAKAM adıyla 3200 soruluk bir açık açlu soru bankası çıkmıştı incelemiştim iyi bir şeye benziyordu.Bunun test şeklindeçıkar mı bilmem de ya da başka kitaplar illaki çıkacaktır biraz beklemek lazım.(Nohutçu,başkent dönüşüm çıkmış vs.)
-
20 Eylül 2014 Kaymakamlık (son yapılan test sınavı)
Not : Soru-cevap şeklinde adayların hatırladıkları kadarıyla memurlar net den derlemedir.
-
ÖSYM sonuç açıklama tarihi olarak 27/09/2018 yazdı. Bu sınavın e sınav olacağının göstergesi olabilir mi?
-
E sınav yapılırsa kesinlikle katılmayı düşünmüyorum. Sayıştayın psikolojisinden çıkamadım henüz
-
@uzmanyrd hocam yazili test sinavi olan hakimlik de yaklasik 20 gunluk bir surede aciklaniyor, kesin diyemeyiz bence
-
Merhaba arkadaşlar ben hatrı sayılır bir siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden bu sene birincilikle mezun oldum. Altyapım çok iyi, ancak iktisatta ve insan haklarında eksiklikler var ne kadar sürede tamamen hazır olabilirim. İktisata temelden nasıl başlayabilirim. WhatsApp grubu varsa katılmak isterim.
-
@ky2606 insan hakları çok fazla zaman almazda iktisata baya bir zaman gerekir.
ayrıca o hatrı sayılır yer neresiymiş merak ettim -
Rakipler çok zorlu Muhittin abi :))
-
@hll boğaziçi veya odtü dür nolcak
-
Madem test olacak şimdiden kpss iktisat ve tr eko soru bankalarıyla başlayalım. Anayasa idare idari teşkilat ve mahalli idarelere seçimden sonra mevzuat ağırlıklı çalışırız.