2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@freeboy naber dostum ? Askerden geldin mi sen ? Senin arkandan bende gittim . 10 gün önce geldim .
-
Turkiye'nin Sosyo Ekonomik Yapisi ve
Tr'de demokratiklesme ve insan haklariyla alakalo kisa not veya guzel kaynak oneriniz var midir? -
@the-kaymakam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@captainblack hocam sizde artık klasik olma ihtimali kalmadığını düşünüyorsunuzdur diye tahmin ediyorum
@amirim arkadasımıza güveniyorum ben
-
@suigeneris sen onun arkasından gidip 10 gün önce geldiysen o da gelmiştir muhtemelen dostum
-
@efe çok zekisin dostum . Ya girmemişse ? Ben gitmiş ihtimaline karşı ona bilgi verdim .
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz tek eksik bu:)) öyle ki politicius almayı düşündüm
Ben de merak ediyorum onu açıkçası birkaç yerde gördüm ama pahalı biraz 400 soru mu ne varmış
açık uçlu sınav şeklinde hazırlanmış sorular. Ben açıkçası pek beğenmedim. Piyasada gördüğüm kadarıyla en net ve güzel tasnif edilmiş bilinen hocanın bilinen kitabı sanırım
-
-
@suigeneris vayyy:)iyi yapmışsın şükür bende geldim ya.bir de rabbim nasip etti sgk 9.pro atanmakta nasip oldu.yine bir kaymakamlık hazırlığı içerisinde bulduk kendimizi:)
-
@freeboy çok sevindim adına. Şimdi sınav test nasıl bir yol izliycez ki . Ekimde de idari yargı var sanırım .
-
@suigeneris valla ne yalan söyleyim ben açık uçlu olarak baya sağlam gidiyorum bir buçuk aydır test olması beni etkilemez hakimliğe de başladım test işini orda çözerim zaten sorun yok aslında çok hukuku da takmamak gerek temeli sağlam atmış kişleriz çoğumuz.benim kafamı kurcalayan sadece insan hakları test soruları ve türkiye ekonomisi.bu ikisi biraz aklıma takıldı zor gelir mi diye
-
@freeboy Aynen aynen .
-
@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@suigeneris valla ne yalan söyleyim ben açık uçlu olarak baya sağlam gidiyorum bir buçuk aydır test olması beni etkilemez hakimliğe de başladım test işini orda çözerim zaten sorun yok aslında çok hukuku da takmamak gerek temeli sağlam atmış kişleriz çoğumuz.benim kafamı kurcalayan sadece insan hakları test soruları ve türkiye ekonomisi.bu ikisi biraz aklıma takıldı zor gelir mi diye
Katılıyorum hocam.
Ben de sınavın belirleyicisinin 1. derecede Türkiye ekonomisi ve demokrasi 2. derecede de İktisat olacağını düşünüyorum. -
Bı tane güncel test kitabı bulamadım anayasa değişikliği işlenmiş şekilde anayasa soruları komple.bekleyecegiz bir iki hafta daha hukuk için yazıyorum tabi
-
Sınavın formatı değişip test olsa da ben aynı strateji ile devam edeceğim arkadaşlar:
"bütün derslerdeki bütün bilgileri ezberlemek" :))
İktisat dışında tabi -
Arkadaşlar Ekim ayında idari hakimlik sınavının olacağını kim söyledi acaba? Kötü haber vermek istemiyorum ama adalet akademisinden bir hakimle görüştüm. İdari hakimlikte fazla açık yok yakın zamanda olcanı düşünmüyorum dedi.
-
@çetin 2018 idari yargı hakimliği sınavı bölümünde söylendi.
-
@suigeneris inşallah doğrudur
-
Nerede kalmıştık?
https://youtu.be/j7ElXticFvQTest ya da açık uçlu farketmez. 106. Dönem mülakat başlığında ismini hatırlamadığım bir arkadaşın dediği geldi aklıma "sonunu düşünen kaymakam olamaz" eski dostlara selam olsun. Yeni arkadaşlara da selam olsun. Hepimize hayırlı olsun...
-
Dostlar yeniden Merhaba hepinize. Öncelikle İlan konusunda haber veren dostlarımız, @can-mavi, @amirim başta olmak üzere dostlarımıza hepinizin adına teşekkür ediyorum. Onların sağlam duyumu üzerine gönül rahatlığı ile teyit etme imkanı buldum. Öncelik onların emeğidir, inşallah güzel gönüllerine göre versin Allah.
Bir kaç konuda size söylemek istediklerim var. Yine forum olarak çok kaliteli bir kitleye sahibiz. Haberin de yine buradan çıkması neticesinde birileri muhakkak yeni TROLL saldırıları yapacaklardır. Sizi provoke edecek, birbirinize düşürmeye çalışacaktır. Evvel ki başlıklardan da tecrübeli dostlarımız var hepinizden rica ediyorum onların dolduruşlarına gelmeyin. Siz çalışmanıza bakın ve birlik olarak hareket edin. Birbirinize katacağınız her bilgi sizi geriye düşürmez, hepinizi inşallah yukarıya taşır. Bu birlik ortamıyla yine ciddi bir kazanma oranımız olacağını düşünüyorum çünkü tek tek çok kıymetli dostlarımız var bu yıl da yarışta. Bu tip troll vakalar olduğunda bayraklayın ve bize bildirin dostlar biz gerekeni yapalım, kendinizi ne yorun ne de yıpratın.
Sınavda hepinizin Allah yâr ve yardımcısı olsun. İnşallah güzel neticelere yürüyeceğiz hep beraber.
-
Kafam oldu 3500 kutlu olsun 3500. mesaj