Dostlar yeniden Merhaba hepinize. Öncelikle İlan konusunda haber veren dostlarımız, @can-mavi, @amirim başta olmak üzere dostlarımıza hepinizin adına teşekkür ediyorum. Onların sağlam duyumu üzerine gönül rahatlığı ile teyit etme imkanı buldum. Öncelik onların emeğidir, inşallah güzel gönüllerine göre versin Allah.
Bir kaç konuda size söylemek istediklerim var. Yine forum olarak çok kaliteli bir kitleye sahibiz. Haberin de yine buradan çıkması neticesinde birileri muhakkak yeni TROLL saldırıları yapacaklardır. Sizi provoke edecek, birbirinize düşürmeye çalışacaktır. Evvel ki başlıklardan da tecrübeli dostlarımız var hepinizden rica ediyorum onların dolduruşlarına gelmeyin. Siz çalışmanıza bakın ve birlik olarak hareket edin. Birbirinize katacağınız her bilgi sizi geriye düşürmez, hepinizi inşallah yukarıya taşır. Bu birlik ortamıyla yine ciddi bir kazanma oranımız olacağını düşünüyorum çünkü tek tek çok kıymetli dostlarımız var bu yıl da yarışta. Bu tip troll vakalar olduğunda bayraklayın ve bize bildirin dostlar biz gerekeni yapalım, kendinizi ne yorun ne de yıpratın.
Sınavda hepinizin Allah yâr ve yardımcısı olsun. İnşallah güzel neticelere yürüyeceğiz hep beraber.