2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar merhaba bende basladım kaymakamlık için 74 puan almıstı son sınavdan sizce olası bir guy sınavı ve kaymakamlık ikisi bir arada nasıl gider cok mu uzaklasırız rotadan yoksa idare iktisat ve anayasa bitirilse ilan gelince insan hakları bakmak daha mi mantıklı
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
arkadaşlar bu dropbox olayını çözemedim yeni bir hesep açtım ama grup falan göremedim eklenmesi için mesaj atmıştım ama eklenmemiş olabilir miyim? ya da farklı bir sorun mu var yardım lütfen
MERHABA HOCAM. SİZ MAİL ADRESİNİZİ TEKRAR YAZIN BEN DAVET GÖNDEREYİM
-
@fablo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar merhaba bende basladım kaymakamlık için 74 puan almıstı son sınavdan sizce olası bir guy sınavı ve kaymakamlık ikisi bir arada nasıl gider cok mu uzaklasırız rotadan yoksa idare iktisat ve anayasa bitirilse ilan gelince insan hakları bakmak daha mi mantıklı
Gayet güzel puan almışssınız. İki sınav bir arada bence olur. Zaten kaymakamlık konuları belli ve alt yapınız var. Bende 1 yadır sadece iktisat çalışıyorum. Diğer derslere ocak ayından itibaren bakmayı düşünüyorum.
-
@kemoenes dogru söylüyosunuz hocam üzülüyorum da burada bırakmayı bir sürü notlar falan cıkarttım
-
günaydın herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sınav şimdi martta kesin gibi mi üçüncü sınavım olacak ilkinden 36- ikinciden 65 aldım üçüncüye olma ihtimali nedir hocam
-
@aliserdar-çetin Kazanma konusunda barem bu son sınavda epey yükseldi dostum. Normalde 65 puan önceki sınavlarda makbul, yaklaşılan bir puan iken bu kez epey bir uzağa düştü. Ancak şu var tabi ki 65 puan bir altyapının göstergesi. Muhakkak ki önümüzdeki süreçte üzerine koyarak kazanacak puanlara tırmanabilirsin. Yöntem kısmına girmeyeceğim ben burada sınava daha sistemli çalışan dostlar daha net katkı sağlar, ama oluru konusunda benim düşüncem bu şekilde.
Tarih konusunda da ciddi bir ihtimal olarak tarihi en net ve herkesten önce biz işaret ettik burda dostlarımızla. @can-mavi dostumuz ile istişareler ile bir noktaya varıp sizlere de ses verdik. Piyasada kim varsa da bu noktaya işaret eden söylemlerde bulundular daha sonra. Kuvvetli ihtimal sınavın o şekilde gerçekleşmesi dostum. Çalışmaya devam.
-
@paretowilfredo artık ufaktan söylenmeye de başlandı kardeşim , mart ayı içinde olacakmış inşallah
-
@can-mavi bir kaymakam ile sohbet ettim sınavı sordum daha ben su tarihte olur mu demeden Mart’ta sınav olacak dedi . Calisiyoruz nasip artık
-
Kaynak tavsiye listesi,çalışma önerileri olan bir sayfa varsa link atabilir misiniz arkadaşlar?
-
17 mart için ilan gelmiş ama sgk müfettişliği için Ocakta bizim ilan da gelir inşallah
-
arkadaşlar merhaba herkese,
ahmet nohutçu'nun k.a.s. kitabı yararlı olmakla beraber ösym'nin sorduğu tarz soruları içerme oranı biraz az geldi bana. bunun yanında sınavda çıkan tarzda ve kalitede sorular içeren önerebileceğiniz iyi bir kaynak var mı?
-
@karax çıkmış test sorularını çözmen faydalı olacaktır diye düşünüyorum kardeşim.
-
Sinav insallah 17 martta olmaz ya. Bari 18 mart pazar gunu yapin vicdansizlar. O kadar haftasonu varken ve butun haftasonlari neredeyse bosken ayni gune 2 sinav koymak nedir yaa. Insanlari niye ikisinden birine tercih yapmak icin zorluyorlar. Ikisine de girmek isterim ben şahsen.. Neyse gelmeyen ilandan ümit kesilmez
-
@isimsiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Sinav insallah 17 martta olmaz ya. Bari 18 mart pazar gunu yapin vicdansizlar. O kadar haftasonu varken ve butun haftasonlari neredeyse bosken ayni gune 2 sinav koymak nedir yaa. Insanlari niye ikisinden birine tercih yapmak icin zorluyorlar. Ikisine de girmek isterim ben şahsen.. Neyse gelmeyen ilandan ümit kesilmez
Geçmiş yıllarda adli hakimlikle kaymakamlık aynı gün yapılmıştı kurumlar bakmaz hangi sınav ne zaman diye kendi işleyişine göre tarih belirler
-
Arkadaslar kaynak olarak liste olarak neleri onerirsiniz tecrubeli arkadaslar dan. Bilgi alsak bi de 2 ay hem kpss hem kaymakamliga calisabilirnir mi ki?
-
@can-mavi hocam idari yargi yazmiyo konularda ama idari yargidan soru gelmis .idari yargi dahil mi oluyo acaba sinavda .
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
17 mart için ilan gelmiş ama sgk müfettişliği için Ocakta bizim ilan da gelir inşallah
Arkadaşlar günaydın. Gerek bizim forumda, gerek diğer mecralarda sınavın Mart' ta olacağı söyleniyor. Dün avukat bir hocamız sınavın Mayıs ayında olacağı yönünde bilgi geldiğini belirtti. Sizce böyle bir ihtimal var mı?
-
@karax Açıkçası ben pek beğenmedim sınava ilk defa girdim daha önceki yılları bilmem ama bu yıl çıkan sorularla kıyaslandığında bence vasat kalır. Iyi yani ise farklı soru tarzı görmüş oluyoruz.
-
@ofa aynı düşünüyoruz hocam aşağı yukarı, a kadro'nun fena olmadığını soylediler var mı bi fikri olan?
-
@karax hocam a kadronun yeni basımı bir iki haftaya çıkacak kesinlikle edin derim ben eyluldekine a kadro kitabı ile çalıştım memnun kaldım yeni basımını almaya gerek var mı diye sormaya gittim hocalar insan hakları ve idare hukukuna eklemeler yapacaklarını söylediler yeni basımını bekliyorum