2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mia105 kaç olmadı gerekiyor puanın belli mi önceki yıllarda yetmiş olarak gördüm de bide aöf mezunu kaymakam yok diyorlar kazansak bile mülakatta elerlermiş
-
@nimesaytemha yav hocam ne diyorsun ne taban puanı açın biraz araştırın bu kadar zor değil araştırmak..kpss puanına gerek yok ösym kendi yapıyor sınavı
-
Dropbox grubundan ayrılıyorum arkadaşlar herhangi bir dosyaya bakmadım hakka girmemek için işe girdim mesaiden sonra çalışcam vakit ayıramam ona herkese başarılar
-
@mia105 net bişey göremedim daha başvurular başlamadı sanırım
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Dropbox grubundan ayrılıyorum arkadaşlar herhangi bir dosyaya bakmadım hakka girmemek için işe girdim mesaiden sonra çalışcam vakit ayıramam ona herkese başarılar
canınız sağ olsun. Allah'a emanet olun.
-
@kemoenes Kusura bakmayın. Notlarımı temize çekersem yine paylaşırım seninle sen eklersin ama vakit bulamam heralde
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes Kusura bakmayın. Notlarımı temize çekersem yine paylaşırım seninle sen eklersin ama vakit bulamam heralde
Estağfurullah hocam. Düşünüp mesaj atmanız bile yeterli.
-
Arkadaşlar sınav tarihi hakkında yeni bir duyum söz konusu mudur? Yoksa son haliyle mart ayında bekleniyor mu?
-
Calısmalara başlayan arkadaş var mi
-
@cengizkan2 Duyumlar Mart ayına yoğunlaşmış durumda forumda.
-
@fablo BEN BAŞLADIM KARDEŞ
-
Dostlar mülakatımı atlattım ve 2018 sınavına hazırlanmaya başlayacağım malum mülakatı geçeceğimizin garantisi yok.Eğer özeti çıkarılacak kanun kaldıysa yardımcı olmak istiyorum.Ne yapmam gerekiyor?
-
@conmaynard Mülakat nasıl geçti hocam? Ne sordular?
-
@vamos Güzeldi hocam.Any mahkemesi,anyasa değişiklik süreci,dmk hizmet sınıfları soruldu.
-
Mulakattan çıkıp ders çalışmaya başlamak nasıl bir motivasyon dur .anlayamadım bunu. Mesela 17 Aralık 9 Eylül mülakatlari girip tekrar hazırlanmak . Yadirgamak, için yazmiyorum sadece motivasyon kaynağını merak ediyorum.hadi hırs yaparsın o bir derece kabul ama mulakattan çıkıp ders çalışmaya başlamak sonucu kabullenmek değilmi sizce
-
@osenebusene ne yapmamız gerekiyor? 400 kişiden 100ünün kazanacağı bir mülakat sürecinde elendik deyip pes mi etmemiz gerekiyor ?
-
arkadaşlar merhaba, insan hakları için kutluay kararlı'nın kitabı yeterli mi sizce? bir de herhangi bir not var mı bunu dersle ilgili?
-
@karax merhaba yeterli kardeşim en son yapılan sınavda insan haklarından üç doğru bir yanlış yapmıştım
-
@aliserdar-çetin hangisini yapamamıştın kardeşim? protokol mü?
-
arkadaşlar bu dropbox olayını çözemedim yeni bir hesep açtım ama grup falan göremedim eklenmesi için mesaj atmıştım ama eklenmemiş olabilir miyim? ya da farklı bir sorun mu var yardım lütfen