2017 Eximbank uzman yardımcısı ve müfettiş ilanı
-
@genclerbirlikli hocam İstanbul da Ümraniye lokasyonunda da Eximbank var sık sık geçmişliğim var yanından
-
Her sene değişik ilan veriyorlar. bu sefer alınacak kişi sayısı belli değil. bir de saçma sapan tecil maddesi eklemişler. zaten 3 yıl tecil ediyosun. Kasım 2018 ne alaka. geçen sene 25 kat çağırmışlardı. daha önce de 10 kat çağırıyordu diye hatırlıyorum. bu sene kaç kat çağırdılar Allah bilir. ankarada ve 7-8 ilde küçük birimleri var ama uzm. yrd. çalışma yeri istanbul. Banka son yıllarda ciddi bir atılım içinde kredi kapasitesini çok yükseltti. Girenleri yoğun bir tempo bekleyecek. özellikle ingilizcesine güvenen arkadaşlara öneririm.
-
Tevile takılan arkadaşlar +90 (216) 666 55 00 numarayı arayıp insan kaynaklarına bağlanın, durumu belirtin; belirtilen puanı almak için en az 1 sene çalıştığımızı, 2016 mezunu erkek adayların 30.09.2018 e kadar tecilli olduğunu, mağduriyet yaşandığını söyleyin. Ben aradım bi şey yapamayız filan dediler ne kadar çok ararsak o kadar iyi.
-
@genclerbirlikli aramanızın bir şey değiştireceğini sanmıyorum maalesef geçen sene de aynıydı tutumları sınav konuları tecil olayı falan sanki özellikle insanlar başvurmasın diye yapıyorlar anlamadım gitti
-
@gerha umut fakirin ekmeği zalımsın eximbank.
-
.........
-
Bankaya mail attım. Dedim ki ilanda Uzman Yardımcısı sayısı belli değil. Sadece Mülakata çağırılacak aday sayısı belli dedim. Geri cevap vermişler ve ilanda herşey açık demişler. Cevabı yazan kişi açıp baksa anlayacak ne demek istediğimi ama bilmiyorum bir acayip:)
-
Herkese merhaba
2016 mezunuyum.tecil tarihim 30.09.2018. benim gibi bir sürü insan olduğunu düşünüyorum.çoğu İnsan KPSS’den iyi puan alabilmek için bir yılını veriyor.iyi puan almak istediğimiz veya aldığımız için madur oluyoruz.tecil şartının yumuşatılması için mail attım.sizlerde atarsanız belki bişeyleri değiştirebiliriz.
Kendi attığım mail şöyle;
İyi günler
4 kasım 2017 tarihinde yapılacak uzman yardımcılığı/müfettiş yardımcılığı sınavında tecil tarihi en az 1 yıl isteniyor.ben dahil bir çok 2016 mezununun tecil tarihi istenilen tarihten önce.2016 mezunu olarak sınava girememek bizlere büyük üzüntü verir.tecil şartının yumuşatılmasını tarafınıza arz ederim. -
@rmazandavulcusu mülakata çağırılacak aday sayısını da göremedim ben. bu arada diğer rakamlara da bakınca bu yıl sanki on kat çağırmışlar. muhtemelen bankacılık için 31 kişi alınacak.
-
Tecilde bu kadar katı davranmalarının bir sebebi var mı? Atanan erkeklerin tecilleri 3 yıl uzatılmıyor mu, böyle bir şey bu kurumda yok mu?
-
Canım eximbank️
Uzay mekaniği de sorsaydın aradan çıksaydı olurdu yani.
Hiç problem değil yani şey yapma biz yaparız. -
@bengidönüş hocam gece gece kahkaha attım çok haklısınız
-
@wanderer hocam pardon ben sınava çağırılacak kişi sayısından bahsetmek istemiştim. Sizin dediğiniz gibi 10 katı aday durumu varsa bilişimden 3 kişi alınacak demektir. Değer mi diye düşündürdü.
-
Geçen sene yazılıyı niye geçemediğimi hala anlamamakla beraber sınavın kolay olduğunu düşünüyorum. Kurum içinden birini referans olarak göstermemiz istenmiş başvuru formunda, kimi yazayım gariban adamız yok ki çevremiz
-
halledebildiniz mi arkadaşlar tecil işini inşallah yeteri başvuru olmaz da ilanı revize ederler insanı deli ediyorlar ya bir de şu sınav konuları değiştirseler keşke
-
@gerha bana cevap geldi.sınav koşullarını değiştiremeyiz diyorlar.muhtemelen de değiştirmezler.başvuru sayısı 10 bile olsa adamlar için sıkıntı bir durum yok.böyle devam ederler.
-
@siyasallı71 anladım hocam sağ olun cevap için geçen sene borsa istanbulda yeteri başvuru olmamıştı onlar da yeniden bir ilan yayınlamıştı belki exim de öyle yapabilir diye düşünmüştüm ben. neyse artık kendileri bilir insanlar başvurmasın diye bir hazırlamışlar ilanı sanki
-
@gerha son cümlenize gönülden kayılıyorum.daha söyleyecek çok şey var ama insan susuyor.pek bir faydası da yok.bu ülkede akla mantığa ne kadar uygun olursa olsun birşeyleri konuşarak değiştirmek imkansıza yakın.
-
Müfettiş yardımcılığına gireceklerin listesi açıklanmış, uzman yardımcılığını göremedim açıklanmadı mı acaba?
-