Adminlere Soru
-
Sayın adminler öncelikle hayırlı sabahlar:) siteyle ilgili birkaç sorum olacak. Sormak istediklerim şunlar;
- Eskiden yazdığım bir iletiyi gönderdikten sonra düzenleyebiliyordum ama artık yok
- Eskiden iletilerime güzel emojiler ekleyebiliyordum ama o da gitmiş
- Yine eskiden sorunsuz bir şekilde görsel yükleyebiliyordum ama onu da yapamıyorum.
Niçin böyle oldu?Bu arada forumu telefondan takip ediyorum. Vereceğiniz cevapları değiştirebilir belki.
Şimdiden teşekkürler
@Antimülakat @aliveli @paretowilfredo
-
@bombiksmori gönderi editleme kalsın istiyorduk ancak bazı arkadaşlar burada aylarca takılıp yüzlerce entry girdikten sonra işleri bitince tüm yazdıklarını ....... haline getirip çıkmayı seçtiler. Oldukça bencilce bir tavır sen buradan faydalanıyorsun senden sonra gelen kişi de senin o sınav sürecinde yaşadıklarından faydalanmak istiyor ama kendi işi bitince silip çıkıyor. Diğer ikisi sorunu tam anlayamadım azıcık açarmısınız?
-
@aliveli hocam iletimi yazmak için girdiğim sayfanın sağ üst köşesinde emoji girmek için gülen bi surat vardı o şimdi yok:)Görselle ilgili olan da şöyle ki; telefonumdan görsel yüklerken hiç sorun yaşamıyodum. Ama şimdi kesinlikle yüklenmiyo. Sadece yüzdelik olarak gözüküyo.
-
@aliveli Editleme noktasında haklısınız tabi ki. O konuda cevabımı almış oldum:)
-
Yeterli sayıda admin varsa editlerin onaya düşmesi ile sorun çözülebilir.
-
@aliveli Benim de bahsettiğiniz şekilde değiştirdiğim iletilerim var. Mülakatımın olumsuz sonuçlandığı sıkıntılı bi süreçte düşünemedim sanırım bencillik olduğunu. Kusuruma bakmayın.
Yeni düzenlemelerden artı/eksi kutusunun açılma olayı güzel olmuş emeğinize sağlık. -
Ayrıca bir de forumun android ve ios uygulaması olsa süper olurdu.
-
@paretowilfredo @aliveli @Antimülakat sayin yöneticiler, gönderi duzenlemeyi geri getirsek cok iyi olacak. Gecmis gonderilerin silinmesinden sikayetci iseniz buna baska cozum bulsak. 1gunden eski gonderiler düzenlenemez gibi mesela. Ilgilenir misiniz teşekkürler .
-
@gundalko, içinde söyledi: Adminlere Soru
Ayrıca bir de forumun android ve ios uygulaması olsa süper olurdu.
Kesinlikle katılıyorum.
-
@Antimülakat hocam kpss a grubu sayfasinda ilk sayfa sabit basliklarla dolu malesef. Bunlardan rtuk ve bddk gibi alimlari noktalanmis olanlari kaldirsaniz bir de 2016aralik guy sinavi sabitlenmis anlam veremedik. teşekkürler
-
@shady1 hocam en fazla bir hafta kalacak bu başlıklar daha sonra kaldıracağız. Bir çalışma yapılıyor bunlarla ilgili teşekkürler bilgi için.
-
@aliveli bunu bilmiyordum. demek öyle yapan benciller var.
-
Sol üste ty logosuna tıklayinca forum ana sayfaya yonlendiriyordu. Simdi forum a degil haber sitesine yönlendiriyor. Lütfen eski hale getirin @Antimülakat @pawnex
-
@legolas, içinde söyledi: Adminlere Soru
Sol üste ty logosuna tıklayinca forum ana sayfaya yonlendiriyordu. Simdi forum a degil haber sitesine yönlendiriyor. Lütfen eski hale getirin @Antimülakat @pawnex
Bende tam bunu yazacaktim
-
@legolas, içinde söyledi: Adminlere Soru
-
@legolas önerinizi iletelim de hocam. Siteye de geçiş kolay olsun diye yapmıştık biz onu.
-
Dostlar bir anlamda anasayfa görevini gören hemen logonun yanındaki Kategoriler seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu şekilde Logonun siteye yönlendirmes, site ile forumun bağlantısının olması daha kılar diye düşündük, bilmem sizler ne düşünürsünüz.
-
@paretowilfredo eski hali daha kullanışlıydı. Siteye geçiş için yeni bir düğme eklense daha iyi olur.
-
@paretowilfredo kategoriler simgesi mobilde yok. İkinci simge bir alternatif olabilir.
-
@onuktekin bence de eski hali kullanişli idi. Olursa daha iyi olur sayin yöneticiler