T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@alpik izin alır girersiniz.Askeriye bu tarz sınav konularında izin veriyor.
-
@eomer izin alıp girer de 1 yıl tecil şartı var
-
@genclerbirlikli pardon hocam ben guy başlığında soruldu sandım.Bu kurumun mevzuatını bilmiyorum.
-
@genclerbirlikli Hocam tecil şartı yok sanki yav, ben mi göremedim acaba
-
@armindo doğru ya eximle karıştırdım
-
@eomer yok hocam ben karistirdim asıl exim başlığı sandım burayı
-
karıştırmalar bittiyse ortak hüküm nedir?:) Acemi birliğinde izin olmaz heralde, çarşı izni bile yok. Diğer celbe ertelesem bu sefer de bakaya durumda kalacagim. Nasil olacak bu iş?
-
@alpik askerliğimi yapmış biri olarak acemilikte açık öğretim sınavına giren arkadaşlarım oldu.Durumun izah ettikten sonra bence alırsın izni.
-
kamu yönetimi 81.5 puana sıra gelir mi sizce ?
-
@burnthemall kamu için biraz zor görünüyor.
-
@jantinbergen hocam uzman yardimcıları kısa sureli bir iki hafta ya da ay kadar yurtdışı görevine yollanıyor mu?
-
Dış ticaret uzmanı olarak alıyor ama yaptığınız işin dış ticaretle ilgisi olmayabilir. Sadece iç ticaret le ilgilenen dairelere verilebilirsiniz. Kurumda çalışan pek çok kişi dış ticaret yapmayı bilmez.yurtdisinda 4 yil falan ticaret ateseligi görevi vardır. Diğer uzmanlıklardan farkı da o zaten.
Yds 80 istemesi gereksiz olmus. İktisatta 82-83 e kadar inecektir. -
Belki biraz erken olacak ama mülakatlarda ingilizce sorular nasıl geliyor?
-
Arkadaslar 2015 sorularini bulabilen biri var mı?
-
Ayrıca yazılı sınav sonucunu sıralamaya göre belirledikleri oldu mu hiç ekonomi bakanliginda ? Yoksa illaki 70 mi almak gerekiyor ?
-
İşletme için çıkmış sorular elinde olan var mı ya da nereden ulaşabilirim soru kaynağına ?
-
@ceks74 70 barajı her zaman vardı ancak genelde bu seviyeye inmedi hiç. Son yapılan sınavda işletme mezunu arkadaşım 74 puan ile liste dışı kalmıştı.
-
@aliveli Teşekkürler.
-
Sınavı hangi okulun düzenleyeceği belli mi acaba ? 2015 öncesi hacettepe,2015 de Gazi hazirlamis soruları ve tarzları baya farkli.
-
Sorular çok yapılmayacak tarzda olmuyor dostlar. Geçtiğimiz senelerde kazanan kişi sayısından da soruların durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Özellikle iktisat bölümü sorularına ulaşırsınız durumu anlamanız mümkündür.