TercihiniYap Forum
    • Register
    • Login
    • Search
    • Kamu Rehber
    • Categories
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    • Users
    • Groups

T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DIŞ TİCARET UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI

KPSS A
    71
    457
    127738
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      armindo last edited by

Nihayet :)) sonuclar hayirli ugurlu olsun insallah. Mulakat tarihleri bilahare aciklanacaktir diyor hocam @ceks74

C 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • I
        impressiveunit last edited by

Kalkinma gibi olacak bence, biraz beklemeyi goze alalim. Once sorusturma...

un angelito guardare tu vida, ojala

A C 2 Replies Last reply Reply Quote 1
        • C
          ceks74 @armindo last edited by

@armindo hocam sayfaya hiç bakmadan direkt ilk cümleye bakmıştım. kalanı şu an okuyorum. :))

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • A
            armindo @impressiveunit last edited by

@impressiveunit bu islerde beklemek farz oldu. Ilk sinavim ama bekleme isine hazirlamistim kendimi kafaca :))

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • A
              armindo @ceks74 last edited by

@ceks74 valla ben de heyecandan pdf indirdigimi bile farketmemisim, direk linki acmisim 😄

• C
                cesa @impressiveunit last edited by

@impressiveunit kalkınmada ne kadar süre sonra mülakat olmuştu acaba?

I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • I
                  impressiveunit @cesa last edited by

@cesa hocam neredeyse 3 ay

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • A
                    armindo @impressiveunit last edited by

@impressiveunit hocam o yine iyiymis ya, spk'cilar 6.5 aydir mulakat tarihi bekliyor.

• C
                      ceks74 last edited by

arkadaşlar bu mevzular doğru mu ??? :)) ben gayet poliyannacı bakışlarla 20 gün sonra mülakat olur soruşturma falan daha sonra kazananlar olur diye düşünüyordum. soruşturma kısmı mülakattan önce mi oluyor ? eğer mülakat 3 ay sonra olacaksa bir de açıklanması falan... şundan dolayı biraz sıkıntı bende son tecil tarihi 20 haziran yazıyor ve henüz bir alternatif düşünmedim. yani herhangi bir kuruma giremezsem diye önümüzdeki dönem bir yüksek lisansa başlayayım mı ? bu konuda bilgili arkadaşların yardımı çok iyi olur...

Y 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • Y
                        yedimdegeldim @ceks74 last edited by

@ceks74 normalde mülakatın yakın sürede olması lazım, kendimizi olmaması gerekene değil bence normalde olması gerekene şartlamalıyız bence, bazı sınavlar geç açıklandı diye geç açıklanması adayların bekletilmesi normal bir durum değil insanı gerçekten çok yıpratıyor. normalde olan sınav sonuçları açıklandıktan sonra kısa süre içinde mülakatı yapıp 1-2 hafta içerisinde açıklanır asil ve yedekler belli olur daha sonrasında gerekli şeyler güv. soruşturması vs. yapılır. örneğin rtük böyle yaptı. olması gerekende budur bence.

odtüsbky genclerbirlikli 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                        • odtüsbky
                          odtüsbky Rekabet Kurumu @yedimdegeldim last edited by

@yedimdegeldim RTÜK istisnaydı çünkü mevzuatın da ilginç bir şekilde mülakatlar bittikten en geç 7 gün içinde sonuç açıklanır diyordu. Aynı ilginç hüküm Kamu İhale Kurumu'nda da var ama başka kurumda yok. Anormal olan uzama artık normal oldu ve bu maalesef bizim elimizde olan bir şey değil

• N
                            NevsinMengü last edited by

enseyi karartmayın arkadaşlar Dışişleri Bakanlığı sınavları açıkladıktan 3 gün sonra mülakat tarihlerini belirtiyor. Genelde de 7-12 gün fark ediyor mülakat tarihleri, sınavın açıklanmasından sonra. Ekonomi de böyle yapabilir. Buradan bir kez daha sınavları hala açıklamayan Dışişleri'ni de kınamayı kendime bir borç bilirim, hep onlar mı kınayacak :))

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • genclerbirlikli
                              genclerbirlikli @yedimdegeldim last edited by

@yedimdegeldim hocam örnek üzerinden gidersek aspb aylardır sonuç açıklamıyor, spkcilar 6 aydır mülakat günü bekliyor. Beklentiyi bu şekilde tutmayın bence mülakata girin unutun diğer sınavlara bakın.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• Y
                                yedimdegeldim @odtüsbky last edited by

@odtüsbky @genclerbirlikli haklısınız şuanda şuanda sınav süreçleri çok uzayabiliyor ancak umarım dış ticarette böyle olmaz, benim demeye çalıştığım da normal olan uzaması değil anormal olan uzaması idi. bir sınav mülakat hızlı şekilde sonuçlanınca şaşırıp seviniyor olmamalıyız bence çünkü olması gereken o. kazanan tüm arkadaşlara başarılar sınavda hakkımızda hayırlısı olsun.

• B
                                  burnthemall last edited by

bu sinav sonuclarinda belirtilen sira no yazili sinav başarı sirasi herhalde degil mi arkadaşlar?

• Y
                                    yedimdegeldim @burnthemall last edited by

@burnthemall evet başarı sıralamasıdır o , yazılıya çağırırken de sıra no yazmışlardı sadece o da kpss sıralamasıydı.

• B
                                      burnthemall last edited by

yalniz şöyle bişey var, mulakata toplamda kac kisinin girmeye hak kazandığını anlayamiyoruz bu durumda. taban puan 70ten yuksekse mesela, bu ilanda belirtilen sayida kişinin hak kazandigi anlamina mi geliyor?

I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • I
                                        impressiveunit @burnthemall last edited by

@burnthemall evet

• I
                                          isildur last edited by

Merhabalar,

Dış ticaret uzman yardımcılığına ilişkin bir tanıtım yazısı var mıdır ?

Bu meslek diğer bakanlık ve üst kurul uzman yardımcılıklarına göre herhangi bir özelliğiyle öne çıkıyor mu ?

• I
                                            impressiveunit last edited by

Arkadaşlar yerel para ticaret, Şangay, Bölgesel ticaret ürünleri, akreditif vb. mevzuat, Çin, serbest bölge, son exim-tcmb anlaşması, orta gelir tuzağı, cari denge son yıllar, beklediğim sorular...

• 1
                                            • 2
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 12 / 23