2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
izmitli41 turol fln degilim yukarda birisi sinavlara basvurmayin die yazmis ona istinaden yazdim haklisin bu sekilde yazmamam gerekirdi ama bazen bende dayanamiyorum yazilanlara bidahada yazmam zaten
-
@tugba sizde haklisiniz bir noktaya kadar dayanıyor insan atfedilen saçma sapan suçlamalara lakin biz konuştukça onların hoşuna gidiyor. Boşverin kendimizi strese sokmaya gerek yok.
-
@izmitli41 aynen biz konustukca korkuyorlar falan bile diyorlar . Hic bu konulari acmaya gerek yok arkadaslar . Yarin haftanin son gunu umarim belgeler aciklanir gib cumalari sever ne de olsa kasimin kinci haftasina kadar da teslim isi biter umarim
-
merhaba antalya kazanan var mi
-
herkese iyi akşamlar bir sorum olacaktı. Ankara'da eğitimde kaldığımız sürece kalmaya yer ayarlanıyor mu ayarlanıyorsa ücretli mi acaba sonuçta kazandığım yerde de ev kiralamak zorundayım birde eğitimde konaklama ücreti olursa sıkıntı olacak gibi
-
@murti1930 gib misafirhanesinde kalıyorsun
-
@maliyeciniz hocam ücret ödüyor muyuz peki birde eğitim ne kadar sürüyor
-
@murti1930 2 ay diye biliyorum.Ödeme yapıyorsun ama normal ücretin yarısı oluyor.Eğitimden sonra da devlet masraf adı altında geri ödüyor.Ben böyle biliyorum hatta ilk 15 gün falan da ücretsiz oluyor.
-
@maliyeciniz gib bir otelle anlaşıyor büyük çoğunluğunu onlar bir kısmını biz ödüyoruz diye duydum hocam ama doğru mu bilmem. Eğitim için de 1000-1500tl harcırah veriliyor diyorlar.
-
@tsunade otel olayı hakkında fikrim yok hocam.Nişanlım geçen sene aldı eğitimi bana böyle anlatmıştı
-
@maliyeciniz sanırım neresi uygunsa oraya vericekler bizi hocam
-
Arkadaşlar evrakları toplama duyurusu yapılırsa ilandan sonra kaç gün süre veriliyor evrakları toplayıp teslim etmemiz için.
-
arkadaşlar odalar kaç kişilik misafirhanede?
-
Arkadaşlar il dışından gidenler için çalışılacak vergi dairesi nasıl belirleniyor ? İstediğimiz vergi dairesinin çıkma ihtimalini yükseltmek için ikametgahı oraya almak gerekiyor mu ? Adres olayını nasıl yapacağız ?
-
@fabrizyo 2 haftaymis sanirim cokta emin degilim
-
@busus merhaba yardımcı olabilirim.
-
@guydemapusant hocam sizden bir ricam olacak. biraz da çalışma ortamından bahsetsedebilir misiniz? çünkü kafamda bir türlü canlandıramıyorum mesela ilk başladığınız dönemlerinizde hangi görevler verildi? daha sonra görevinizde bir değişiklik oldu mu? çalışma arkadaşlarınızın, üstlerinizin tavırları nasıl? ofis ortamında mı çalışıyorsunuz? ofisinizde kaç personel var? gün içinde yapmanız gereken işler neler? vs... bu sorular size özel değil genel olarak bir gelir uzman yardımcısı nasıl bir ortamda çalışır? ne yapar? günü nasıl geçer? şimdiden teşekkürler ilginiz için.
-
En son guy alımında 8 Nisanda mülakat açıklamış 23ü gibide belge için ilan verilmiş arkadaşlar . Önümüzdeki hafta muhtemelen açıklanır arkadaşlar ️
-
@martini, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@guydemapusant hocam sizden bir ricam olacak. biraz da çalışma ortamından bahsetsedebilir misiniz? çünkü kafamda bir türlü canlandıramıyorum mesela ilk başladığınız dönemlerinizde hangi görevler verildi? daha sonra görevinizde bir değişiklik oldu mu? çalışma arkadaşlarınızın, üstlerinizin tavırları nasıl? ofis ortamında mı çalışıyorsunuz? ofisinizde kaç personel var? gün içinde yapmanız gereken işler neler? vs... bu sorular size özel değil genel olarak bir gelir uzman yardımcısı nasıl bir ortamda çalışır? ne yapar? günü nasıl geçer? şimdiden teşekkürler ilginiz için.
İlk basladığımda vergilendirmenin gayrımenkul ve serbest meslek mensuplarına bakan servisinde calıştım. Stopaj iadeleri tarhiyat gmsi beyanı vs bunlarla uğrasılıyor. 11 ay sonra vergilendirmenin baska bi bölümüne gectim bu yer değiştirmeleri müdür resen yapıyor. Bu serviste de ticari faaliyetteki kişi ve şirketlerle ilgileniyorum. Tarhiyat tahakkuk sahteci mükellefleri incelemeye sevk zamanasımı iade gibi işler var tabi bunlar aklıma gelenler. Vergilendirme işin mutfağıdır vuk gelir vergisi kurumlar vergisi hatmedilir bu serviste. Yogun ve streslidir bulunduğunuz şehir bölgeye göre değişebilir durum. Çalışma arkadaslarım ve üstlerim genel olarak iyi bu da size baglı bi durum. Ofis ortamı vergi dairelerinde olmaz yonca usulu masalar var dörtlü şekilde çalışılıyor. Her servis 5-6 kişiden oluşuyor. Gün içinde gerekli yazışmalar tarhiyatlar incelemeler iadeler yani o gün size gelen evrak veya mükellef neyse ona göre işlem yapılır. Akşam eve geldiğimde gözüm direk yatağa bakıyor mesela burdan anlayabilirsin durumumu iş hiç bitmez anlayacağın mesleğe başladığınızda ne demek istediğimi daha iyi anlayqcaksınız. Çok şükür ekmeğimiz var yeni bi sınava basvurmadım hazırlanmadım ama kurumdan kaçmaya calışan sınavlara hazırlanan cok arkadasım var. Umarım yeterli olmuştur
-
@guydemapusant belge isteme sizin döneminizde kaç gün sonra ilan edilmişti hatırlıyor musunuz?