2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@tusaoo Hadi inşallah ️
-
@guydemapusant teşekkür ederim. çok aydınlatıcı oldu cevabınız. başka kuruma geçmek isteyenleri ben de birkaç defa duydum. açıkçası hem bir çalışma hevesi var hem de bu yorumların getirdiği soru işaretleri var. yanlış anlaşılmasın burun kıvırma gibi bir durum değil benimki. çok şükrediyorum mülakatı geçtiğim için. sadece merak ediyor insan bu kadar emeğin neticesi ne olacak diye iyi günler.
-
@işsizdegree 15 gün sonra
-
@guydemapusant İşe başladığımızda takım elbise zorunlu mu? Yoksa koyu bir pantalon ve açık renk gömlek gibi bir kombin de uygun mudur ?
-
@cideli müdürüne göre değişiyormuş hocam ben bugün arkadaşlarımın(guylar) yanına gittim gayet rahatlardı onlar kombin konusunda.
-
İlk basladığınızda takımlı olun erkek arkadaslar için söylüyorum yeniler göze batar
-
@guydemapusant hocam peki ya bayanlar ? Mülakata gittiğimiz gibi takım mı yoksa klasik pantolon bluz kombin mi yapalım
-
Arkadaşlar bir sorum olucak. İstanbulda ikamet ediyorum ve çok şükür İstanbulu kazandım. Şimdi ben istediğim vergi dairesinde çalışmak için ikamet adresimin artı veya eksi bir etkisi olur mu? yoksa tercihe göre mi belirleniyor?
-
@issi-35 yani ben kot pantolonla bile gidiyorum haftada bi iki kez tabi yırtık pırtık olmamak kaydıyla ilk gün için takım iyi bi secim olabilir sonra dairenizde amirlerinizin calışanların durumuna göre devam edersiniz
-
@guydemapusant kot pantolon mu biz çok mu abartıyoruz acaba çalışacağımız ortamı
-
istanbul ümraniyede guy olarak çalışan, arkadaşı olan var mı acaba?
çalışma ortamı, iş yükü servis vs.. bilgisi olan -
@guydemapusant hocam işe başladıgımızda bizi vezneye verme ihtimalleri de var mı ?
-
@guydemapusant hocam yemek için yemekhane mi var yoksa kart mı veriyorlar?
-
@guycucekocu hayır
-
@yetkili-ağabey yemekhane var aylık 80 tl personel kartınıza yükleme yapabiliyorsunhz
-
Aylik 80 mi o parayla disarda yiyemiyoruz ama degil mi
-
@nrzmrh parayı biz yüklüyoruz hocam zaten istersen dışardan yersin @guydemapusant doğrudur de mi hocam ?
-
@nefiseok karta yüklediğiniz parayla sadece dairenin yemekhanesinde yiyebiliyorsunuz arkadaslar
-
Guy olarak atanmış diğer arkadaşlarda biraz bu başlıkta merak edilenlere cevap verseler keşke @guydemapusant herkese yetişmeye çalışıyor ,teşekkür ederiz gerçekten.️
-
@abba10, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Guy olarak atanmış diğer arkadaşlarda biraz bu başlıkta merak edilenlere cevap verseler keşke @guydemapusant herkese yetişmeye çalışıyor ,teşekkür ederiz gerçekten.️
Estagfirullah ne demek heyecanınıza ortak olmak güzel