2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@şimbilli ahsap boyama ve dikiş-nakış sertifikasi da istiyorlarmis bir arkadasim soyledi bugun
-
@sofuoglu bende aynı şekilde düşünüyorum hocam ankarada ki çalışan arkadaşlarım en fazla 3 ay diyor ama istanbul süreci uzun sürecek gibi
-
@yyy tesekkur ederim
-
Belgeler hala yayınlanmadı bu kadar geç olması normal mi arkadaşlar?
-
@pyle çok komik.
-
eğitimlere sivil olarakmı gidiyoruz birisi aydınlatabilr mi?
-
@2016mağduru, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
her seye bir kulp, bahane, kötüleme var. ciddiye almamak gerek.
hocam herşeye kulp bulmak vb değil yazdığımı okursanız şükür etmek gerektiğini vurguluyorum içeri girdiğinizde anlarsınız ne demek istediğimi mesleğe başladıktan 3 4 ay sonra tekrar konusalım inşallah. mesleğe gereken önemin verilmediğini imkan dahilinde ise başka kuruma gidilmesi gerektiğini söylüyorum yoksa 3 küsür maaş Türkiye şartlarında çok çok iyi.
-
@heisenbergg eğitimlere sivil gidilmiyor hocam hatta orada uyarıyorlarmış eğitimdeyken erkekler bazen ceket bile cıkarmıyorlar dedi arkadaş benim de merak ettiğim neye göre daireye atıyorlar evrak tesliminde soruyorlar mı arkadaş bize evrak tesliminde sordular ben denetim kısmını istiyorum beni vermediler dedi bize de sorarlar mı rastgele mi atayacaklar
-
@nameless Üstad bildiğim kadarıyla yardımcı olayım, atanacağın vergi dairesini, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı belirliyor ve öncelikli olarak oturmak istediğiniz ilçeye yakınlığa göre olacak yüksek ihtimal, vergi dairesinde çalışacağınız servisi ise vergi dairesi müdürü re'sen belirliyor.Bu noktada ben de şunu merak ettim göreve ilk başlayanları müdürlerin yoklama servisine verebilme ihtimallere var mı acaba dostlar? @sbn98 @guydemapusant
-
@sofuoglu evet var arkadasım ihtiyaca göre veriliyor
-
@guydemapusant teşekkürler hocam, komplekslerde de yoklama servisleri ilçe bazlı oluyor değil mi hocam, atıyorum Ümraniye kompleksi Sarıgazi Vergi Dairesi yoklama servisi şeklinde oluyor değil mi
-
@guydemapusant hocam farkli ildeki arkadaslari neye gore atiyorlar peki sonucta oturdugumuz yer farkli il oldugu icin yakinliga bakamazlar rastgele mi atiyorlar yoksa soruyorlar mi evrak tesliminde filan
-
@sofuoglu istanbul için bölge bölge idi yoklama ve denetim ekipleri sanırım ihtiyaca göre alınırlar ankara için ise sincan etimesgut dısında hepsi merkezden yapılıyor denetim ve yoklamaların ama meslek adına bişeyler öğrenmek için önce yoklamada başlamayın vergilendirme işin mutfağıdır oradan başlamak bence daha iyi olur
-
@nameless evrak tesliminde adres veriyorsunuz hocam surada oturacağım diye onu göz önüne alarak yakın yerlere vermeye çalışıyorlar.
-
@sbn98 iyi de normalde daireye atandiktan sonra hepimiz yakin ev tutmaya calisiriz
-
@nameless hangi bölgede calışmak isterseniz o ilçeyi evrak teslimde bildiriosunuz ona göre atama yapılıyor sonra ev tutarsanız yakında baska daire varsa değişiklik talep edersiniz
-
@nameless, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@sbn98 iyi de normalde daireye atandiktan sonra hepimiz yakin ev tutmaya calisiriz
zaten sizin ev tutğunuz yer civarı vermeye çalışırlar değişen bişey olmaz hocam ki istanbul da ise servis imkanı da var diğer iller içinde tek vesayit ile gidebileceği yeri vermeye çalışırlar
-
@sofuoglu her komplekste uygulama denetim müdürlüğü var o kompleksteki tüm dairelerin yoklaması oraya baglı
-
@sbn98 evrak tesliminde ev tutulmuş oluyor mu
-
@sınavstilisti, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@sbn98 evrak tesliminde ev tutulmuş oluyor mu
kalabileceğiniz bölgeyi hangi bölgeden ev tutmayı düşünüyorsanız o civarda bi yer söylersiniz hocam illaki tutmak zorunda değilsiniz ankarada görüşmelerde eğitim sonrasında istediler örneğin