2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guydemapusant uzmanlar ile uzman yardımcıları arasındaki fark nedir?
-
Uzmanın yoklama yapma görevi de var vuk güvenlik müesseselerinden.ayrıca maaş
-
@skaa sadece maas farkı var
-
@a1b1 uzman yardımcıları da yoklama ile görevlendiriliyor
-
@guydemapusant guydan uzmanliga geciste maas ne kadar artiyor acaba?
-
@guydemapusant hocam bide ilk ay 5 inde başladık diyelim 5 inden 15 ine kadar olan maaş ve bir tam maaş mı alıyoruz yoksa direk iki tam maaş mı?
-
@yyy 15 inde bir tam maas ve 10 günlük fark alıyosunuz 5nde baslarsanız
-
@tugayç 500 tl kadar
-
@guydemapusant hocam kurum içi uzmanlarla aramızda fark yok değil mi?
-
@hü-sbky hayır yok
-
@guydemapusant teşekkürler hocam
-
@guydemapusant hocam nette 355 tl yaziyo ama 500 se iyiymis
-
Herşeyi geciktirdikleri gibi belgeleri açıklamayı da mı geciktirecekler acaba?
-
Herşeyi geciktirdikleri gibi belgeleri açıklamayı da mı geciktirecekler acaba??
-
@johnash Bu haftaiçi açıklanacağı söyleniyor
-
Sınavı yeni kazanan arkadaşlar öncelikle benim nacizane tavsiyem beklentinizi yüksek tutmayın meslekten isminde her ne kadar uzman eki olsa da uzmanlık itibarı verilmeyen bir meslektir Gelir Uzman Yardımcılığı evet şu dönemde şükürler olsun mesleğimiz var ama içeri girdiğinizde siz de anlayacaksınız demek istediklerimi. yeri gelir müdür yrd masa yerlerini beğenmez masa taşırısnız yıl sonları gelir arşiv yaparsınız her ne kadar mahkeme kararıyla şef olmadığı sabit olsa bile araya şef diye birşey koyarlar ona bağlı olursunuz ki kurumdaki en büyük saçmalık bence işin özü hayırlı olsun öncelikle ama puanı yeten arkadaşlar varsa çalışmayı bırakmayın bu kurumda bir ömür geçmez
-
Arkadaşlar ben diplomamı almamıştım geçici mezuniyet belgem var o oluyormu acaba yoksa tekrar üniversiteyemi gitmem gerekecek
-
@mertbulut ben onun için kazandığım ilin insan kaynaklarını aradım. eğer ıslak imzalı mühürlü bir belge ise olur dediler.
-
Arkadaşlar ben bir şeyi merak ediyorum. Şubat celbi için başvurumu yaklaşık 2 hafta önce yaptım ve bir aksilik olmazsa askere gideceğim. Askerlik işini artık kafamdan çıkarmak için kurum tecili gibi bir durum düşünmüyorum. Bu noktada pek sanmıyorum ama müdür tarafından bir sıkıntı çıkar mı hani yeni başlamışken askere gitmek gibi ( o tarihe kadar başlamış oluruz heralde diye düşünüyorum)?
Bir diğer husus da askere gidersem malum kendi promosyonumla eğitime vs. katılamayacağım. Bu bir handikap yaratır mı gelecekte benim açımdan , yani döndüğümde eğitim işi nasıl olacak? Özellikle @paretowilfredo ve @guydemapusant sizlerin yorumlarınızı merak ediyorum. -
aday memur iken askere gidilmez diye biliyorum