2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@mrs-keynes mal bildirimi tükenmez kalemle doldurdum sıkıntı çıkmadı. Formun tarihini bilgisayarda yazdım imzayı kalemle attım.
-
@emreoguz tamam teşekkür ederim
-
Konya için evrak ilanı da geldi arkadaşlar, hayırlı uğurlu olsun.
-
@emreoguz hocam bu güvenlik soruşturması formunun yanında iki adet yazıyor iki tane ayrı formmu hazırlayıp veriyoruz
-
Lise ve ortaokulda ki hazırlık belgesi isteniyor ve bunun için işlem yapılıyor peki üniversitede okunan için de aynı işlem yapılacak mı belgelemek değil kastim derece için yapılıyor yanlış anlamadiysam bilen var mı acaba
-
@ceren universite kabul olmuyor
-
@nrzmrh haklısınızdır tabii ki de bu siteye giren telefon neden ivdb'nin sitesine girmesin. bir şey indirmeye açmaya gerek yok istenen belgeler kısmında yazan ibare aynen "Formun alt kısmındaki bölüm Başkanlığımızca onaylanacaktır. " budur. bence çağımızın bir diğer hastalığı da bahane üretmek. durmaksızın. iyi günler dilerim
-
@honesty evet
-
@martini hazirlik okumayanlarin lise diplomasina gerek olmadigi da acikca belirtildigi halde burda yaklasik 50 kisi sordu . Ben demek ki farketmemisim ki onu orda soruyorum . Bana mi yapicaginiz tuttu bu cok bilmisligi ? Size de iyi günler .
-
@by123 mantığı ne peki biliyomusun yani saçma değil mi
-
Arkadaslar g.sorusturmasinda istenen ogrenim durumu bilgilerine sadce universite bilgilerini mi yazalim.yoksa ilkokul ortaogretim hepsini yazicak miyiz
-
@huseyinay ben teslim ettim. Sadece lisans ve üniv giriş çıkış tarihimi yazdım. Üniv ismi yazmadım
-
@emreoguz lise diplomasi nasil oldu hocam onu verdiniz mi
-
@ziyapasa lisede hazırlık okumayanlar vermeyecek
-
6 kardeş olmak ilk defa üzdü. 4ten fazla olunca ek kağıdı tam anlamıyla nasıl yapacağımı anlayamadım
-
Tabip raporunu devlet hastanesinden mi sağlık ocağından mı alıyoruz gençler nasıl alıyoruz bnde bunu sorayım bari
-
@emreoguz sagolun hocam
-
@büyüks her kardeş yazılmicak sanırım çünkü belgede 18yaşından buyuk kardeslerin yaziyor..ama siz yine de sorun soruşturun
-
@yalovalı en küçük benim hepsi büyük benden. Yarın ararım haftasonu ama duruyordur biri inşallah
-
@ksavdliybncıkymk, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Tabip raporunu devlet hastanesinden mi sağlık ocağından mı alıyoruz gençler nasıl alıyoruz bnde bunu sorayım bari
İstanbulda sağlık raporu istemediler değil mi? Benim gözümden kaçmış olur korkusu duydum