2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@johnash belgelerın bu cumaya kadar ilan edilecegı bekleniyor insallah
-
Süreci uzatacaklar kendileride mimlendikleriyle kalacak inş böyle seylere gerek kalmaz çünkü yeterince bekledik tekrar bu davayı beklersek çok kötü olur
-
@mertbulut kurum mayısta tekrar alım yapacaksa da hem onlar alınmayacak hem de belki de kurum ugrasmaktan alım yapmıcak
-
@ricardian herkesi yakıcaklar anlaşılan sınav bekleyenleride dahil
-
@mertbulut yok hocam ya kazanmanızın keyfini cıkarın ALLAH ta diğer arkadslara sabır versin insallah tez zamanda diledikleri mutluluğu onlar da yasasın temennimiz odur
-
@ricardian Allah razı olsun hocam inşallah
-
@a1b1 goreve cagrildiktan itibaren 15 gun icinde baslamak zorundayiz
-
@a1b1 ikametgahını şimdi aldırırsan aynen istanbulda yaşanıyor göründüğün için aynı gün göreve başlanan gerekir ama ikametgahın Ankara'da kalırsa 15 gün süren var..Atandıktan sonra aldır bence aynı gün başlayamayacaksan
-
neye nazara yurtmeyi durdurma karari alacaklarmis? face olan arkadaslar bilgilendirmi bizde mulakattan elendk kimseye camur atmadik 4 senem giiti.
-
bizde birlik olaalim arkadaslar kimseye hakkmizi yedirmeyilim.
-
Arkadslsar ne kadar dava acarlarsa da sikinti onlar icin olacak cunku bu surec uzun bi surec olacaktir. Yani sorusturmalar tamamlandiktan sonra bile dava henuz suruyo olabilir. Bide bu zati muhteremler boyle birseyi basarirlarsa sadece sureci uzatacaklar. Lakin kendilerini devlet hicbir zaman belleginden atmayacaktir. Girecekleri diger mulakatlarda bu bellek devreye girecektir. Birde yani kadro ve sinav isteme dahilinde birlesip bu talepleri yerine getirmeyenler simdi burdan elenince mi organize oluyolar. Niye sinav acilmiyo diye soruyorlar mi ? Ben sizden birsey rica ediyorum simdi bu konuyu hic fromda acip birbirimizi yipratmayalim. By konuyu bence hic kaale almayin. Siz kurumlarla alakali hangi belgeler gerekli calisma sartlari kurum ici isleyis gibi fonksiyonel konulari inceleyelim.
-
Kimseyi yaptigindan oturu yargilamak bana dusmez ama tek il kalksin da bu kadar organize olmadi bu arkadaslar Allah islah etsin. Hele yalanci olup o guvendigi refrranslari yapmayip itiraz edeceklere de rabbim vicdan versin. Ama bu zat-i muhteremler bilmiyorlarki saglam referansi olan sen elli kerede iptal ettrsen girecek olan yine biz garibanlara olacak. Bir sey yapilacaksa kendinizin tuzu kuru oldugunda ne de olsa benim puanima her yer gelir amannn mimlenmiyim deyip milletin uaninda olmayan simdiyse kuyruguna basilmis gibi cigiranlar rabbim kalbinize gore versin. Burada ilan gelsin diye surekli organize olan insanlar kadar sizin haakkiniz yok konusmaya ama onlar bile camur atmiyor. Yettiniz artik canimiza. Madem ugrasiyosun simdiye kadar nerrdeydin? Mulakat kalksin diye bile bir kere ortaya cikmamis insanlarsiniz. Yazik size. İki yuzluluk tamamen.
-
Mülakattan elenen arkadaşlar kararlılar davayı açacaklar . Tam sevindik derken umarım bi aksilik olmaz arkadaşlar cidden korkmaya başladım
-
@hobbes o il dışı tayinle gelenler için gecerli dostum. Siz göreve cagrıldıgınız gün baslamak zorundasınız. Bi hafta önceddn acıklıyorlar atıyorum 15 aralık günü diye siz o gün baslamak zorundasınız 15 gün kuralı sizde gecerli değil @a1b1 arkadasım ankaradan aldırmanı tavsiye etmeö bırak soruşturman ankarada tamamlansın zira istanbulda yasayanların soruşturması daha uzun sürüyor. İstanbula aldırırsan soruşturman burada baslar. Bizim promosyonda göreve baslayan ilk iki grupta hiç istanbullu yoktu çünkü soruşturmalar uzun sürdü
-
@maliyeciniz 15 günlük süre yeni atananları baglamaz hocam. O il dışından tayinle gelenler için. Sizler baskanlık sitesinde belirtilen tarihte iş başı yapmak zorundasınız. Zaten o tarihi bi hafta önce ilan ediyolar. Gidememe gibi bi durumunuz olmaz
-
Kocaeliyi seçenler 30 kişi gebzeye gelecek haberiniz olsun:)
-
@görünmez-el bir arkadasim icin soruyorum da evrak teslimine sizce kocaeli bu hafta cagirip onumuzdeki hafta gelin der mi ?
-
Kurum belge istemek için itiraz ve itiraz sonucunda verilecek kararları bekliyor sanırsam, mülakat sonuçlarına itiraz 7 gün, itiraz değerlendirilmesi 5 iş günü, yani öyle gözüküyor ki belge isteme olayı cuma günü mesai saati bitimine denk gelecek arkadaşlar
-
@by123 o kadarını bilemiycem yanlış yonlendirmeyeyim
-
@ricardian Dostum bir düzeltme eklemek istiyorum mevcut duruma, bizzat şahit olduğum örnekler var o nedenle bu katkıyı yapayım istedim.
Daha evvel yapılan mülakat iptalleri örneklerinde, dava açan kişilerin hatta dava açmayıp doğal olarak sürece müdahil olan adayların ilk değerlendirmede mülakatı geçememişken ikinci değerlendirmede listede yer aldığına bizzat şahit oldum.İlk örnek Hakimlik'ten. Kamera ile kayıt konulu dava neticesinde gerek davacı olan kişinin gerekse davacı olmadığı halde tekrar değerlendirilen kişinin mesleğe alındığını gördüm.
İkinci örnek ise Gümrük ve Ticaret Uzman Yardımcılığı alımıydı. Burada da sırf Uluslararası İlişkiler mezunlarının kazandığı bir mülakat vardı. Buna itiraz edildi, mülakat iptal edildi. Yeniden yapılan mülakatta çok sayıda aday mülakatı ilk seferinde kazanamamışken ikinci seferinde yerleşme hakkı kazandı.
Ek olarak iptal ettirilen bir de SAYIŞTAY sınavı vardı benzer şekilde. Mülakat soruları ve yanıtlarının yazılı olarak bulunmadığı noktasında mülakata 1.olarak kalıp elenen bir aday açmıştı davayı ve kazandı. Bunu da ekleyelim. Dava neticesinde ilgili arkadaş ve müdahil kişilerden bazıları mesleğe girdi diye anımsıyorum hafızam beni yanıltmıyorsa. Sonraki iki sene Sayıştay Sınav yapmadı bu süreçle uğraşırken.Her iki örnek de bizzat dostlarımızdı o nedenle yakinen bildiğim örnekler. Eklemek istedim