2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Dogu karadeniz işaretledim diye hatırlıyorum
-
bwlu soruyu altın kambiyo yaptım.çekte süreler 10 gün 1ay 3 ay değil miydi ben öyle hatırlıyorum
-
Yanlış dağılan kitapçıklar,eksik sorular,birden fazla cevabı olabilecek en az 20 soru neresinden tutsan elinde kalacak bir sınav bir de ıst ünisine kalsa bu sinav 150 dk olacaktı
-
@deschain bağışlama; iki taraflı ancak tek tarafa borç yükleyen sözleşmedir, diğer şıkların oladığı da açıktı cevap vekalet verme olmalı. Akraba sorusunda A'dan annesine 1. anne annesine 2. anne annesinden teyzesine 3. teyzesinden çocuğuna 4. çocuğundan torununa 5. derece olur ve yan soyundan olduğu için : 5. derece yan soy hısımlık olmalı cevap
-
@bizedemilololo takas tek tarafliymis
-
@pluton, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@bizedemilololo takas tek tarafliymis
Takas tek tarafli degil
-
@shady1 hocam peki sizce cevap nedir ? Vekalet bir sözleşme yani iki taraflı , temsil ile karıştıran arkadaşlar olabilir temsil tek taraflı irade beyanı yeterli o da şıklarda yoktu , takasta bozucu yenilik doğuran tek taraflı hukuki işlem diye biliyorum bende
-
@bizedemilololo Aynen hocam taakas ise çift taraflı ve çift tarafa borç yükleyen sözleşme. Vekalet öyle değil. Hısımlığı ben 4 yaptım ama emin değilim.
-
@shady1 takas tek taraflı yenilik doğuran hak.
-
@keynesinabv o soru hatalı 30 günde yanlıs makbuz hükmünde de yanlıs gecersiz olmaı cünkü
-
ARKADASLAR İLANDA YAZAN İSTANBUL UNİ HALK BANK MAİL ADRESİNE MAİL ATABİLİRSİNİZ 13 ARALIĞA KADAR 1 GÜN İÇİNDE DONUS YAPIYORLAR KOMİSYON İNCELEMELERDE BULUNUYORMUS
-
BEN MEVCUT SORUNLARLA İLGİLİ BIR MAİL ATTIM DUN BUGÜN DÖNMÜŞLER SİZLERDE ATARSANIZ KOMİSYON DİKKATA ALACAKTIR
-
@fablo Ben zaten 30 gün ve makbuz arasında kaldım. Dedim ikisi de hatalı ama makbuz daha hatalı duruyor
Çünkü belki adamlar 30 günü bir ay olarak alır, 31 ve 28 gün çeken ayları hiçe sayıp? Kısaca soru hatalı -
@amorro-robinson müfettişlik sınavına mı girdiniz?
-
@lex-fori bence bu soru yanlisti biz bunlari hep ozel hukuk olrk goruyorduk
-
Arkadaslar hukuk konusunda israrla sallayanlari goruyorum .bilmedigi gibi israrla yanlis cevabinda diretiyorlar bi de
-
@lex-fori bana mi diyosun
-
@luck hayir hocam estgagfurullah:) sen degilsin bi kac sayfa once birilerini gordumde vekalet tek tarafli hukuki islem takas 2 taraflidir falan diyo israrla vekalet olcak diyo sorunun cevabi
-
Ben de vekalet yaptım ama cevap net takas
-
@lex-fori okuyamadim onlari da kamu ozel hukuk ayriminsa bile zorlanmisimicra iflas kamu hukuku iken medeni ve ticaret ozel hukuj