2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@hadibakalim Kaç puan almıştınız
-
@antimülakat peki tamam hocam çok teşekkürler
-
@bsra, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim Kaç puan almıştınız
59 puan almıştım İstanbul ilinin barajını düşürmüşlerdi yeterli sayıya ulaşılamadığından.
-
@zenginmemur evet kardesim hem bana he @hadibakalim kardesime benzer seyler soylenmis.yani mulakat tarihi itibariyla (ki ocak subat mart artik ne zaman olursa)istenen belgelerde o sarti saglamak lazim
-
@umutsuz-vaka aynen doatum bakiyorum su konuda bile insanlari hemen sogutmaya calistiriyolar
-
@umutsuz-vaka tamam mulakat tarihi itibariylede ocak falan bulur bizde o zmana yukske lisansla erteleriz
-
@hadibakalim illerin sayisi kac
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@umutsuz-vaka tamam mulakat tarihi itibariylede ocak falan bulur bizde o zmana yukske lisansla erteleriz
Mülakat şubat-martı bulur
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim illerin sayisi kac
Onu bilmiyorum ilan metnine bakabilirsin halkbank.com.tr adresinden.
-
-
@hadibakalim gecen sene teftis mülakati ne zaman bitti hocam biliyormusunuz?
-
Simdi basvuru yapabiliuomu askeelik sorunu olanlar net cevap dostlar?
-
@umutsuz-vaka, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim gecen sene teftis mülakati ne zaman bitti hocam biliyormusunuz?
Hocam teftişi tam bilmiyorum ama uzman yardımcılığı mülakatı ocakta olmuştu.
-
Simdi basvuru yapabiliuomu askeelik sorunu olanlar net cevap dostlar?
Başvuru yapabilirsin bir engel yok ama evrak istendiğinde şartları taşıman gerekiyor.
-
@zenginmemur kardesim yarin bide sen sor i san kaynaklarina durumu netlestirelim
-
@hadibakalim eywallah eski meslektasim
-
Sıralama kısmına acıklık getirebilecek arkafas var mi
-
Aramizda banka müfettişi var mi bilgi verebilir mi ?
-
@fablo, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Sıralama kısmına acıklık getirebilecek arkafas var mi
İçlerinden birini seçmen gerekiyor hepsine birden başvuramıyorsun tercih yapman lazım.
-
Arkadaşlar kıvırmadan soruyorum.Lise düzeyinde ingilizcesi olan yds den sallama 35 alan birinin uzman yardımcılğında ingilizcenin yarisini yapma sansi var mi?