2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@yazgan hayir alan bolumunun yarisi.yani 75 alan sorusu uzerinden yarisi.
-
Arkadaşlar alan bilgisi detaylı mı olur acaba yoksa yüzeysel sorular mı olur? Alana nasıl çalışalım hangi derse ağırlık verelim acaba?
-
Bu arada dostlar yoğunlukta çok alakadar olamadım sizlerle. Banka alanında benden daha tecrübeli ve bilgili dostlarımız var zaten onlar daha sağlıklı bilgi verirler diye düşünüyorum. Ancak bildiğim yerden gelirse yanıtlarım ben de elimden geldiğince. Tekrar hayırlı uğurlu olsun ilan. Çölde yağmur gibi geldi çok şükür.
-
2014 Halk Bankası SERVİS GÖREVLİSİ Taban Puanları:
Taban puanlar;
İSTANBUL: 64
ANKARA: 74.16
İZMİR: 74.16
Bursa: 68,33
Trabzon: 69.16
Antalya: 70,82
Samsun: 70.83
Eskişehir: 71.66
TOKAT: 66,66
Manisa: 69.16
Çanakkale: 64.16
Karabük: 64,16
DENİZLİ: 69,16
Mersin: 70
Adıyaman: 64,16
Konya: 65
Yalova: 70
Zonguldak: 68.63
Sinop: 65.83
Erzurum: 65
Çorum: 65
Isparta: 67.50
Hatay: 66.66
Gaziantep: 65
Muğla: 68,33
Düzce: 61.66
Diyarbakır: 63.3
Muğla: 68,33
Düzce: 61.66
Kocaeli: 65
Adana: 69,16
Kayseri: 70,83
Sivas: 67.5
Giresun 68.33
Aydın 69.1
Kırklareli 64.141
Siirt : 65.83 -
Samsuunn hic sasirtmiyorusnn
-
@yucuklu_sumurta Dostum özellikle İktisat'ta Para Banka Merkez bankacılığı ve makro konuları daha çok sever bankalar. Maliyede ise temel olarak VUK soruları ağırca olur. Geri kalanı KPSS bilgisi ile rahat hallolur detaya inilirse VUK ve TVS'de inilir. Muhasebesi biraz şenliklidir bankaların. Mali tabloları vs. konuları çok severler. Keza İcra İflas'ı diğer kurumlardan daha fazla önemserler. Banka sınavlarının geneli için gözlemlediğim şartlar böyle. Not: Nick'in beyin yakıyor dostum
-
@paretowilfredo hocam bunun pesine birde mhuy gelirsee muthis olurr
-
@paretowilfredo Teşekkürler dostum ziraat katılımdan 70 almıştım elendim :S anadolu üni hazırlamıştı ki ben anadolu lisesi mezunuyum ingilizcem iyidir amerikaya fln gittim ne hikmetse 8 yanlış çıktı hlalkbankın ingilzcesi basit mi olur acaba
-
Lütfen yardım edin şifre almak istiyorum ama TC ile cep telefonu uyusmadi ne yapabilirim .
-
@paretowilfredo hahahah “nickin beyin yakiyor” kisminda sesli guldum hocam:) katiliyorum bende:))
-
Servis görevlisi için İllerin kontenjanı ve kaç katının mülakata çağırılacağı belli değil mi şansa mı tercih yapmak gerekiyor?
-
@yucuklu_sumurta Dostum biraz hazırlayan okulun komisyonun el ayarına bağlı bu. Ama Teftiş için olanlar dışında çok kasılmaz bence. En azından banka bunu böylece talep etmiştir protokolü yaparken.
-
Arkadaşlar daha önce sorulup yanıtlandı mı bilmiyorum ama atıyorum sınavı geçtik kazandık çalışıyoruz o ara atıyorum vmy olduk geçiş nasıl oluyo?
-
@kismetnasip :)) 10 saniye yucuk ve sumurta nedir dedim, sonra bi 10 saniye de hayattaki yerimi sorguladım
-
@gag belli degil il il kontenjanlar..
-
1000 kişi alınıyor servis görevlisine ama il dağılımları nasıl olur acaba uzman yardmcılığına mı girmek mantıklı servis görevlisine mi patlamasın elimizde yine
-
@yucuklu_sumurta bence ingilizce baraji riske atilamaz su ilan yoklugunda.ben gecen yil ingilizce barajini gecmeme ragmen bu yil riske atmayip servise basvurcam.
-
... tercih ettiği illere göre başarı sıralamasına giren adaylar mülakata girmeye hak kazanacaktır.
Kardeşim nerde bu iller teftişte uzmanlıkta istanbul anladık onu serviste tüm iller demiş millet hangi ili tercih etcek
Bunlar kura fealn çekmesinler sonra 81 il için
-
@aslan-reyiz basvururken il siralayacagiz.
-
Lütfen yardim bu çıkıyor Telefon Numaranız sistemdeki numarayla uyuşmuyor ne yapmalıyım.