2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Bankacilik ile ilgili konulara nerelerden calismaliyiz? Tabi bir de is hukuku var. kpss kitaplarinin disinda nelere bakmamiz gerekir, tavsiyesi olan var mi?
-
@kismetnasip Evet çok düşünmem zaten biliyorsun ama yine de insanın aklına geliyor bu ihtimaller:) Dediğin gibi yapacağım kısmetnasip artık :))
-
20 günlük bir sapma oldu duyumda ama ilan geldi cok sukur hepinize basarilar arkadaslar
-
@haha ilk önce para yatacakmış...
-
daha önce istanbul üniversitesi hiç hazırladı mı acaba banka sınavı ?
-
servis görevlisi için ingilizce sormaları saçmalıktan başka bir şey değil. bu adamın ingilizceyle ne işi olacak allah aşkına. emmi gelecek darla için trahtör alacam da para lazım diyecek, teyze gelecek bizim kıza çeyiz alacaz da 3-5 toplu para lazım diyecek. bunun gibi bir müşteri profilne hitap edecek bu adam neyin ingilizcesi? şaşırdılar iyice.
-
@sr servis görevlisi kısmında ing yok sanırım
-
@fablo var 40 soru lakin baraj yok
-
@duranvarlık dogru yazınca aklıma geldi
-
uzman yardımcılığında ingilizce barajı war mı ?
-
@yucuklu_sumurta, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
uzman yardımcılığında ingilizce barajı war mı ?
Var. En az yarısı doğru olmalı.
-
İngilizceye nerden çalışılmalı video öneri olan?
-
2015 yılında mezun oldum hemen yuksek lisansa başladım. Askerlik tecilim 28 temmuz 2018 görünüyor. Kisacasi 3 yil hesaplamislar. Servis görevlisi ilanina başvuramiyorum. Su an hala yuksek lisans devam.ediyor ne yapabilirim yardimci olabilecek var mi?
-
Halkbank'ta çalışıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım, soruları alayım?
-
@bolulu Maalesef yapabileceğiniz tek şey mezuniyet harici bir sebeple yüksek lisans ilişiğinizi kesip , bu sürede yeni bir yüksek lisans programına kayıt olup ; yeni tecil yaptırmak
-
OFFF OFF şu uzman yardımcılığında ingilizce baraj işi sıkıntı...
-
@bisisorucam servis gorevliligi icin kadronun illere dagilimi yayinlanmiyor hadi tercih ettigimiz ilde 10 servis gorevlisi alinacak.bundan nasil emin olup basvurcaz sansa kadere mi hocam?
-
@bisisorucam, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Halkbank'ta çalışıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım, soruları alayım?
Çalışma koşulları çok mu ağır? Bana bankaya bulaşma diyenler var. Ne iş yapar uzman. İstanbul'da neye göre çalışacağımız yerler belli olacak.
-
@csgamer yikar gecer valla hocam:(
-
@duranvarlık Büyük ihtimalle bölgesel dağılım olacak. Yani tercih ettiğiniz ile yakın başka bir ilde de göreve başlayabilirsiniz duruma göre. Belli bir sayı açıklanmıyor genelde geçen yaptıkları sınavda da aynı şekildeydi biraz şansa oluyor ama dediğim gibi tercih ettiğin ile yakın başka bir ilde de başlayabiliyorsun. Tabi bu dediğim mülakattan sonra oluyor başvurduğun il için seçilmediğin zaman seni başka bir yere göndermek isteyebilirler. Bunu önceden soruyorlar sana kabul edersen başlıyorsun.
Kaç il var listede bilmiyorum ama hemen hemen her şubenin ihtiyacı vardır diye düşünüyorum personele.