2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Sınav nerde yapılıyor geçen sene girenler nerde girdi ? ingilizce için video dışında çalışılabilecek yer/kaynak neresi olabilir ?
20 doğru yapılabilecek kadar genel mi sorarlar acaba tecrübeli arkadaşlar yeşillendirse bir -
@timbergen hocam yonetmelikte tecil hakkimin 3 yil 4 ay oldugu yaziyor bende milli savunma bakanligina bimerden yazdim tecil suremim guncellenmesini talep ettim. Bakalim ne diyecekler? Ayrica yeni yuksek lisans yonetmeligi beni etliledi 3 yil olan yuksek lisans surem 4 yil oldu bunun icinde basvuru yapacağım olmafi tekrar bir guncelleme isteyeceğim acaba buna grek olmadan baska yok var mi onu düşünüyorum
-
@bolulu anladım hocam daha önce benzer konularla ilgili bimer le iletişime geçtiğimde e-devletteki tecil tarihini yazıp tecil tarihiniz budur deyip cevap attılar . İşin özü son derece ilgisizler . Şahsi tavsiyem şube ile de görüşmenizdir . Umarım bir yol bulursnuz
-
@timbergen inşAllah hocam cok tesekkur ederim
-
@haytanınbiri Çalışma koşulları olarak biraz zorlayıcı denilebilir. İstanbul için nasıl bilemiyorum nispeten daha rahat deniliyor ama bazen çıkış saatlerin geç olabiliyor.
Ancak ben çalışma koşullarının ağırlığını biraz da personel eksikliğine bağlıyorum. Personel yok diye herkes her işi yapabiliyor şubede. Bu yeni personel alımı ile biraz daha iyi olacak çalışma koşulları diye düşünüyorum.
Gelelim uzman yardımcısına çalışacabileceğin 2 alan var. Bunlar bireysel ve kobi alanı. Başlangıç olarak kobi miya - bireysel miya
yani asistan olarak başlayacaksın. Uzman yardımcısının görevi satış üzerine. Kredi, kredi kartı, bes, sigorta, dask vs vs. Haftalık, aylık hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Özetle ana görevi satış satış satış. -
@duranvarlık hocam illere göre kadro sayisi yayınlanmıyor ama siz başvuru sırasında il tercihi yapacaksınız ki buna göre de il taban puanları oluşacak.
-
@maxmin gecen yıl soruları hazirlayan kurumla bu yılki farklı o sebeple ayni duzeyde olmayabilir. Ydsnin biraz daha kolay haliydi ingilizce. Sınav yerleri geçen sene çok sacmaydı ,şöyle ki iki oturum vardı ve arada iki saat mesafe olan okula vermislerdi. Elbette bu sene oyle olmaz .
-
Arkadaşlar kim diyor yahu 1000 tl maaş farkı var multinet 300 üstü yatıyor falan. Aydınlatayım Halkbank servis görevlisiyim son alımda girdim, ev arkadasım da aynı alımda uzman yardımcısı oldu ben Antalya mülakatından elendim. Maaş 1936 ile başlıyor Bes kesintisi ile ama gittikçe düşüyor mesela son birkaç aydır 1750-1650 falan yatıyor inşallah 1500 e kadar düşmez aralığa kadar. Çift maaş 3500-3600 arası yattı. Multinet 264 lira yatıyor. Bu miktarlar istanbul için değil ama ben başka bi ildeyim. Gelelim uzman yardımcısına. Onlar genelde merkez şubelerde görev yapıyor ben ilçede görmedim hiç ve onlar bankoyu atlıyor direk Bireysel MİYA olarak başlıyor yani pazarlamadalar.Primleri iyidir ama ilk sene prim yok. Uzman yardımcılarının maaşları da Servis görevlilerinden 300-400 arası fazla sadece. Servis Görevlileri 3 yılda bir sınava giriyor unvan sınavını geçerse Servis Yetkilisi-Yönetmen Yardımcısı-Yönetmen diye yükseliyor sonu Şube Müdürlüğü. Bildiğim kadarıyla uzman yardımcıları 2 yılda bir. Unvan sınavını gecemezsen tekrar 3 yıl beklemiyorsun sonraki sene tekrar giriyorsun. Her unvan artısında 300-400 arası artar maaş. Bi de bunun dışında Banka Hizmetleri Asistanı mısın Operasyon Asistanı mısın(nam-ı değer OAS) , operasyon yeklisi misinbuna göre Görev ücretin de değişir. Pazarlamanın işi zordur ama primleri iyidir. Bence kendine güvenen varsa Müfettişlik ve İç Kontrolörlük denesin havası bol meslekler. Diğerlerini hepsi aynı. Misal serbis görevlisi olursın başarılı olursun çabucak yükselir biyerlere gelirsin çabana bağlıdır servis görevlisir düşüktürdiye düşünmeyin. Ama İç Kontrolörlük Müfettişlik her şart ve koşulda candır. Bu arada son bişey daha Halkkbank çok çok büyük ihtimalle Ocaktan sonra yılda 2 maas toplu berilen temettüyü kaldırıp maaşı 1 tek 1 çift şeklinde düzenledi. Bu da bir dipnot olsun. Bu arada banka zor kelimesi kafanızdan silin, banka zor değil bankadaki insanların kişisel hırsları banka personelini birbirine düşman ediyor, çok keyifli bir iş çekilmez hal alıyor. Aslında bence herkes birnirine iyi ve yapıcı davransa banka keyifli bir iş. Umarım buradakibütün herkes umduğu istediğğ ve hakedip de alamadığı yerlere gelir. Kaç sınavdan elenip bu amorti ile servis görevlisi oldum bilseniz üzülürsünüz. Umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.
-
@bisisorucam, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@haytanınbiri Çalışma koşulları olarak biraz zorlayıcı denilebilir. İstanbul için nasıl bilemiyorum nispeten daha rahat deniliyor ama bazen çıkış saatlerin geç olabiliyor.
Ancak ben çalışma koşullarının ağırlığını biraz da personel eksikliğine bağlıyorum. Personel yok diye herkes her işi yapabiliyor şubede. Bu yeni personel alımı ile biraz daha iyi olacak çalışma koşulları diye düşünüyorum.
Gelelim uzman yardımcısına çalışacabileceğin 2 alan var. Bunlar bireysel ve kobi alanı. Başlangıç olarak kobi miya - bireysel miya
yani asistan olarak başlayacaksın. Uzman yardımcısının görevi satış üzerine. Kredi, kredi kartı, bes, sigorta, dask vs vs. Haftalık, aylık hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Özetle ana görevi satış satış satış.Servis Görevlisi ne peki. Aralarında bi fark var mı maaştan başka
-
@haytanınbiri Servis görevlisi demek göreve başlayınca Banko Hizmetleri Asistanı olarak gişede başlayacaksınız demek.
Satış baskısı çok yok zaten her gün gişede 546895469 türlü insanla muhatap olup işleri yetiştirmeye çalıştığınız için kimse kalkıp da çok bir şey sat demiyor. Biraz da müdüre bağlı bu satış işleri.
Aralarında 3 yıl + maaş farkı var. Servis görevlisi olarak başlarsanız normal şartlarda 3 yıl sonra uzman yardımcısı pozisyonuna gelebiliyorsunuz.
-
@bisisorucam, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
yani asistan olarak başlayacaksın. Uzman yardımcısının görevi satış üzerine. Kredi, kredi kartı, bes, sigorta, dask vs vs. Haftalık, aylık hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Özetle ana görevi satış satış satış.Uzman Yardımcıları yalnızca şubelerde değil, Genel Müdürlük Birimleri'nde de görevlendiriliyor. İnsanların hayatlarını doğrudan etkileme potansiyeli olan paylaşımlarda biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bankayla hiç alakası olmayıp işe girme telaşıyla bu forumları/mesajları okuyan insanları yanlış yönlendirmenin lüzumu yok .
-
Bu arada arkadaşlar Servis Görevlisi gişede başlar normalde ama performansın iyiyse 3 yıl gişe dense de alır müdür seni kobi yapar bireysel yapar iş sende biter. Gişede para yatırır para çeker eski personelin sana yıktığı amelelik işlerini yaparsın. Uzman yardımcısı pazarlamadadır kredi verirsin bireysel olarak müşterilerle ilgilenirsin. Bireyseldeki kişiler şahıslara kredi verir ihtiyaç konut taşıt vs. Kobidekiler şirketler esnaf vs tüzel kişilere. Esnaf kredisi, Ticari kredi vs. En zoru kobidir firma sahibi ve ensaflarla uğraşırsın. Ama bireysel de genel olarak zordur. Ama primleri herşeye değer. Bi de bi operasyondaki amelelik işlerin yoktur. Operasyon iş tanımı belli ama bence Pazarlama keyifli en azıından bi ürünün var. Operasyonda dosya yap kağıt zımbala para yatırıp çekmek yerine ben bunu sattım bu kadar kredi verdim bu benim ürünüm diyorsun pazarlamada ve en önemlisi daha saygın biri oluyorsun. Bireysel ve kobidekilere BEY diye hitap ederler çünkü masası vardır daha şaşaalı durur orası, gişeye gelinlerde ise türlü kaba ve saçma sapan üslupla karşılaşırsın sürekli saçmasaoan şeylerle muhatab olursun.
-
@leightbau Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok. Ben gördüğümü söylüyorum zaten cümlenin başında İstanbul'u bilmiyorum dedim. Genel müdürlükte kredi kartı vs satıldığını düşünen insana da diyecek lafım yok.
-
@leightbau, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
yani asistan olarak başlayacaksın. Uzman yardımcısının görevi satış üzerine. Kredi, kredi kartı, bes, sigorta, dask vs vs. Haftalık, aylık hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Özetle ana görevi satış satış satış.Uzman Yardımcıları yalnızca şubelerde değil, Genel Müdürlük Birimleri'nde de görevlendiriliyor. İnsanların hayatlarını doğrudan etkileme potansiyeli olan paylaşımlarda biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bankayla hiç alakası olmayıp işe girme telaşıyla bu forumları/mesajları okuyan insanları yanlış yönlendirmenin lüzumu yok .
Neye göre şekil alıyor kim genel müdürlükte çalışacak vs
-
@leightbau Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok. Ben gördüğümü söylüyorum zaten cümlenin başında İstanbul'u bilmiyorum dedim. Genel müdürlükte kredi kartı vs satıldığını düşünen insana da diyecek lafım yok.
Arkadaşım, Banka ile alakalı olmayan adam ne bilsin Genel Müdürlükte hangi birimler var, bu birimler ne iş yapar ?
-
@haytanınbiri, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@leightbau, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Neye göre şekil alıyor kim genel müdürlükte çalışacak vs
Sınav puanı, Mülakat, Kişinin yeterliliği vb. birçok faktör sayılabilir.
-
@leightbau Pardon önce 45 dakikalık banka birimleri tanıtım slaytı ile girmem gerekiyordu haklısınız
-
Müfettişlerin net maaşları ne kadar bilgisi olan var mı?
-
@ProofStriker valla bankada kimse kimsenin maaşını bilmiyor hele müfettiş ve iç kontolorlerin hiçkimse ama şöyle söyliyim müfettişlerin maaşı gerçekten haddinden fazla yüksekmiş:)
-
@bisisorucam 3. Yil sonra maas olarak mi uzman yardimcisi pozisyonuna geliyorsunuz yoksa buna ek olarak unvan da degisiyor mu?Bu gecisler icin bir sinav,yeterlilik mi yapiliyor?