2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@leightbau, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@haytanınbiri, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@leightbau, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@bisisorucam, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@haytanınbiri Çalışma koşulları olarak biraz zorlayıcı denilebilir. İstanbul için nasıl bilemiyorum nispeten daha rahat deniliyor ama bazen çıkış saatlerin geç olabiliyor.
Ancak ben çalışma koşullarının ağırlığını biraz da personel eksikliğine bağlıyorum. Personel yok diye herkes her işi yapabiliyor şubede. Bu yeni personel alımı ile biraz daha iyi olacak çalışma koşulları diye düşünüyorum.
Gelelim uzman yardımcısına çalışacabileceğin 2 alan var. Bunlar bireysel ve kobi alanı. Başlangıç olarak kobi miya - bireysel miya
yani asistan olarak başlayacaksın. Uzman yardımcısının görevi satış üzerine. Kredi, kredi kartı, bes, sigorta, dask vs vs. Haftalık, aylık hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Özetle ana görevi satış satış satış.Uzman Yardımcıları yalnızca şubelerde değil, Genel Müdürlük Birimleri'nde de görevlendiriliyor. İnsanların hayatlarını doğrudan etkileme potansiyeli olan paylaşımlarda biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bankayla hiç alakası olmayıp işe girme telaşıyla bu forumları/mesajları okuyan insanları yanlış yönlendirmenin lüzumu yok .
Neye göre şekil alıyor kim genel müdürlükte çalışacak vs
Sınav puanı, Mülakat, Kişinin yeterliliği vb. birçok faktör sayılabilir.
Uzman yard ne kadar sürede müfettiş olabiliyor
-
Telefon Numaranız sistemdeki numarayla uyuşmuyor
Hatası nedir arkadaşlar herkeste mi aynı
-
Arkadaşlar gerçekten bilen biri şu servisin kariyer şansı var mı anlatabilir mi ?
-
sanki kazandınız barajı geçtiniz mülakatı geçip iş teklifi aldınız kariyer ilerlemesi kaldı boşa hayal kurmayın da oturun ders çalışın
-
@bolulu bende aynı durumdayım kardeşim . Mülakat da bunu belirtemez miyiz . Sonuçta mezun olunca 1 yıl ertelenecek
-
@yucuklu_sumurta Merak ettim .
-
şimdi sınav zamanında askerde olupta, askerliğinin bitimine 3 ay kalmış olsa o kişi sınava giremeyecek mi ?
-
@haytanınbiri, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@bisisorucam, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@haytanınbiri Çalışma koşulları olarak biraz zorlayıcı denilebilir. İstanbul için nasıl bilemiyorum nispeten daha rahat deniliyor ama bazen çıkış saatlerin geç olabiliyor.
Ancak ben çalışma koşullarının ağırlığını biraz da personel eksikliğine bağlıyorum. Personel yok diye herkes her işi yapabiliyor şubede. Bu yeni personel alımı ile biraz daha iyi olacak çalışma koşulları diye düşünüyorum.
Gelelim uzman yardımcısına çalışacabileceğin 2 alan var. Bunlar bireysel ve kobi alanı. Başlangıç olarak kobi miya - bireysel miya
yani asistan olarak başlayacaksın. Uzman yardımcısının görevi satış üzerine. Kredi, kredi kartı, bes, sigorta, dask vs vs. Haftalık, aylık hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Özetle ana görevi satış satış satış.Uzman Yardımcıları yalnızca şubelerde değil, Genel Müdürlük Birimleri'nde de görevlendiriliyor. İnsanların hayatlarını doğrudan etkileme potansiyeli olan paylaşımlarda biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bankayla hiç alakası olmayıp işe girme telaşıyla bu forumları/mesajları okuyan insanları yanlış yönlendirmenin lüzumu yok .
Neye göre şekil alıyor kim genel müdürlükte çalışacak vs
Sınav puanı, Mülakat, Kişinin yeterliliği vb. birçok faktör sayılabilir.
Uzman yard ne kadar sürede müfettiş olabiliyor
Uzman yardımcısı müfettiş falan olamıyor.
-
Arkadaşlar ne Servis Görevlisi Uzman Yardımcısı ne Uzman Yardımcısı Müfettiş olabilir. Serbis Görevlisiysen unvanda yükseldikçe 3 yılda bir unvan atlarsın. İlerlemen Servis Yetkilisi-Yönetmen Yardımcısı-Yönetmen şeklindedir. Şube müdürü de olabilirsin. Kariyer şansı dediğiniz budur. Uzman yardımcısı da Kıdemli uzman yardımcısı oluyor müfettiş vs de aynı şekilde. 3 yıl sonra servia görevlisi sadece maaş olarak uzman yardımcısının maaşına erişir unvanı uzman yardımcısı olamaz servis görevlisinin. Ama ben uzman yardımcısı ve servis görevlisinin şube içinde olduğu sürece kariyer yolunun çok farklı olmadığını düşünüyorum. İkisi de eninde sonunda müdür olmaya çalışacak yani. Mesela benim kendi bölgemde tanıdığım müdürler hep servis görevlisi olarak başlamış bizim müdür dahil. Servis görevlisi servis yetkilisi oluyor 3 yıl sonunda unvan atlarsa. Servis Yetkilisinin maaşı uzman yardımcısıyla aynı hemen hemen. O yüzden 3 yıl sonra uzman yardımcısı olur diyolar. Sadece maaş olarak yani.
-
@yucuklu_sumurta, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
sanki kazandınız barajı geçtiniz mülakatı geçip iş teklifi aldınız kariyer ilerlemesi kaldı boşa hayal kurmayın da oturun ders çalışın
Yemin ediyorum ne kdr güzel yazmışın hocam tebrik ederim.
-
@bisisorucam merhaba benim merak ettigim: bu mufettislerdeki turne olayi. Meslek tanitiminda 9 ayi bulabileceği gibi cok da az olabilir denmis. Bunun ortalamasi nedir acaba yilda kac ay ? Teşekkürler
-
@jakuppp Yapıyor ama bu alımların iş başlangıcı yapması marta kadar sürecek o yüzden işe başlayana kadar en azından tecilli olunmasını istiyor.
-
@shady1 aynı yazıyı okuduk sanırsam sınav sorusuda alanda 120 tane ing gkgy 60+60 dio, ilanda bnde müfettişliği 70 alan 40+40 gygk ing olarak okudum, @pareto_wilfredo ve @Antimülakat reyisler bu konuya ne der?
-
@hadibakalim 2018 itibariyle temmüttü kalkıyor bir çift bir tek geliyor diye duyum aldım ben.
-
Askerlik basvuruda sorun olmayacaksa mulakata kadar bahar donemi yuksek lisansla en azindan erteleyebiliriz
-
@iyimser16 Dostum hazırladığımız zamanda o şekildeydi. Güncellemeleri yapacağım ilk fırsatta. Güncel ilan bilgileri geçerli tabi ki.
-
Yardımcı olabılecek var mı tecilim 28 temmuz da bitiyor . Servis görevlisi için ise 1 eylül istiyor . Askerden eylul ayının sonuna kadar bir sakıncası yoktur yazısı alabılırmıyım. Yada bu 1 ay sorun teşkil eder mi ? Bu konuyu aşamazmıyız . Zaten yüksek lısansdayım son sınıf . Okul bıtınce yine ertelenecek zaten
-
Parayı yatırdım hala sorun var.
-
İlan hepimize hayırlı olsun arkadaşlar, umarım herkes emeğinin karşılığını alır. Ben geçen sene 2 puanla kaçırmıştım halk teftişi. Genel Kültür sorularına nerden çalışmalıyız, tavsiye edeceğiniz kaynak var mı?
-
@bybredd askerlık subesıne gittim . Bana söylenen e devlet de 28 temmuz yazıyor ama sana 30 Eylül’e kadar askerlikle ilişkisi yoktur yazısı verebılırız o mümkün dedi sorun yaşamam degil mi ?