2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@fablo Ben 70 ya da 71 almıştım tam hatırlamıyorum ama 73le kapattığını hatırlıyorum. Tabi bunda Atatürk Üniversitesinin hiç seçici olmayan abuk sabuk sorularının da payı büyük. Bu sene de 70'den aşağı düşmez benceç
-
konu olarak eksık oldugum yerlerı ınternetten halletmeyı dusunuyorm .
Soru bankası önerir misiniz arkadaşlar -
uzmanlık - müfettişlik için tüm alanlarda en az yarısını doğru cevaplama şartı var. Sırf İngilzce korkusundan başvursam mı vurmasam mı diye düşünüyorum . Servisle ,uzmanlık-müfettişlik beraber başvuruda yapılamıyor sınav tek .Halkbankası öyle bir ikileme soktu ki şuan beni düşün düşün işin içinden çıkamıyorum. Birde bankadaki servis görevlileriyle konustuğumda işinden memnun olan bir insan göremedim. Risk alıp uzmanlık- müfettişlik denenebilir mi ? Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.
-
@deschain dogru söylüyorsunuz hocam iyi karar vermek lazım
-
@kismetnasip, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Dün yeni bir ilanin verdigi heycanla heveslendim fakat bugun basvurmaktan vazgectim.
Sinava girecek dostlara basarilarHahha aynı ben. Ama biraz kararsızım.
-
ingilizcem var ama bende alanda bazi kisimlardan korkuyorum yine de mutluyum.Daha iki gun once dua etmistim.Cok sukur ki bu haber yuregime su serpti
-
@sz hocam müfettişlerde işinden memnun değil, uzmanlarda kimse birşeylerden memnun değil. Siz eğer işssizseniz riske atmayın nerdeyse her yıl geliyor bu ilanlar iş işteyteyken daha rahat ilerliyor. bekleyip kalmak kötü , birde burda şükürsüz bir tafya var guyu bile yerden yere vuran, kendinize güvenin seçenekleri değerlendirin ona göre başvurun
-
@muzlusut hocam peki bu inglizceye bu süre zarfında çalışarak 20 ve üzeri dogru yapma ihtimalim var mıdır? ingilizce altyapım çok zayıf şuan girsem sınava 5 6 tane anca yaparım .
-
Istanbulu yazarsak eger servis gorevlisi olarak ikametgaha dikkat ediyolar mi?
-
Denemek veya sınav tecrübesi amacıyla girmek yanlış mı olur
-
@sz sizi bu konuda kesinlikle yaparsınız gibi cevaplarla yönlendirmek istemem. Geçen yıl atatürk üniv. hazırlıyordu soruları bu yıl istanbul üniv. olmuş. Soru tarzını bilmiyoruz. Ben mesela ing sınavlarında yuzde elli yaparım diyordum ki girdiğim 3 sınavda peşpeşe yaptım. yokdil yds vakıfteftiş gibi fakat ziraatbankası sınavında aynı performansı gösteremedim. Eğer yolun başındaysanız risk alın derim. Ama 2yıldır ugraşıyorum dahada bişi olmadı gibi bi kaygınız varsa servis ve uzman yrd. düşünülebilir. ilk 500yüzün ilk 1000in çağrılması ile diğeri arasında misli misli fark var.
-
@sz sizin gibi düşünüp 5-6 ing yaparım alandan kurtarım diyen arkadaşlarımda oldu 83 84 puanla dışarda beklediler çünkü sınavda başarılı sayılmıyorlar. Keza 80n üstü yds puanı olupta giren adam 60puanla bile başarılı sayılıyor. Neticede en doğru karar sizin kararınız olacaktır. Birde servisin maaşlarını küçümseyen arkadaşlar var yine halkbank gibi bankaların özlük hakları iyi askadaşlar insanlar istanbulun orta yerinde 2bin tl ye işçilik yapıyor. Plazaların ortasında, kamu bankalarını özel finans kurumları ile kıyaslamayın.
-
@muzlusut teşekkür ederim daha yolun başında sayılırım her sene açılan ilanlar olduğu için müfettişlik denemekte fayda var diyorsunuz anladığım kadarıyla . Ziraat bankasına bende girdim ingilizceden 4 yaptım ve 65 puanım vardı. istanbul uzmanlık için elenmiştim yazılıda .Biraz çabalamakta en son servis uzmanlık düşünmekte fayda var ozaman
-
@muzlusut auzman yardımcılığında 540 aday mülakata çağrılcak galiba servis görevlisinde 1000 kişi işe alıncak il bazında mülakata mesela istanbulda 540 tan az kişi mi çağrılır yani ilk 500 ün çağrılması ile diğeri arasında fark var derken servis görevlisine girmek mi mantıklı yoksa uzman yardımcılığı sınavına mı girmek mantıklı mülakata kalma şansı açıcından ?
-
Halkbankta çalışan tanıdıklarım var ingilizce bilgileri hiçbir halta yaramıyor yds puanı alır tazminat alırsın bir tek bu ,yoksa mesleği icra ederken kullanmıyorsun hiç , o yüzden baraj konması bana saçma geliyor alan bilgisi iyi olan kişiler ön planda olmalıydı , en azından kurumlar ileride ingilizce istemek yoluna gitseler bize rahatlık olur bir yandan alan çalış diğer yandan ingilizce geliştir ve bu süreci işsiz olarak geçir biraz ağır oluyor malum eğitim sistemimiz içerisindede öğrenilemeyen bişey , bari işimiz var maaşımız varken sadece ingilizceye odaklanıp halletsek onlarda rahat etse bizde
-
-
@maxmin Keşke böyle olsa gerçekten.Mali hizmetler tarzı.
-
@iyimser16 hocam sizin ing seviyeniz bayaa iyiyken bu sonuçları almanız şuan beni korkuttu bu sınav için benim anlamadıgım servis görevlisi ve müfettişlik uzmanlıklara aynı anda neden başvurulamıyor. Ziraatte böyle bir şart yoktu servis görevlisi ayrı digerleri ayrı hepsine girebiliyorduk
-
Iller belllimi cok sacma bi sistem guyda bile gorulmedi boyle bi sistem 1000 kisi alincakda bunun kaci istanbul ankara veya diyarbakir bilgisi olan var mi iller hakkinda
-
@sz kardeşim korkutması bddk”nın sınavı klasikti 88 civarı bişey almıştım veya geçen yıl ki halkın sınavında yds puanım o dönem 63.75”di 46-47 tane yapmıştım, ama vakıfın sınavında resmen tutulup kalmıştım. Sana bi kardeş tavsiyesi sistemi pek sorgulama bn geçen 65 civarı puanla açıkta kalırken insanlar 53-54 le kazandı. Herşey garanti olsun diosan İSTANBUL yaz yine puanı dibe düşer oranın.